vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا طاووس نباشه نمیشه؟ منم تا نصف راه بیشتر نرم؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا طاووس نباشه نمیشه؟منم تا نصف راه بیشتر نرم؟ به فیل میرسی تا نصفه راه بری،خود دانی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به فیل میرسی تا نصفه راه بری،خود دانی مرسی حمید چه جواب بجایی 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قصد ازدواج رو دارم ولی شرایطش رو ندارم فعلا در حال حاظر مجرد هستم و تا مهیا شدن شرایط هم مجرد میمونم 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به فیل میرسی تا نصفه راه بری،خود دانی همین الانم رو فیل نشستم تو راهم حالا اشکال نداره فیل خودش یه فیلبان دخمل خوب داره به اون قناعت می کنیم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی حمید چه جواب بجایی می خوای ببرمت هندوستان لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین الانم رو فیل نشستم تو راهم حالا اشکال نداره فیل خودش یه فیلبان دخمل خوب داره به اون قناعت می کنیم هورااااااااا:hapydancsmil:فقط مواظب باش اون فیله زبونم کَر وسط هندوستان نفرستت قبرستان لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هورااااااااا:hapydancsmil:فقط مواظب باش اون فیله زبونم کَر وسط هندوستان نفرستت قبرستان نه دیگه فیل به صاحبش وفاداره منم هوای صاحبش رو دارم پس حله فیله هم ازم مواظبت می کنه تا صاحابش غصه دار نشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه فیل به صاحبش وفاداره منم هوای صاحبش رو دارم پس حله فیله هم ازم مواظبت می کنه تا صاحابش غصه دار نشه مطمئنی اون فیله؟ اگه فیل هست که یادت نره: یا مکن با فیلبانان دوستی،یا بنا کن خانه ای در خورد فیل... لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دوست دارم ازدواج کنم اما ترجیح میدم اول برم سر کار و زندگی خودم تکلیفش مشخص شه بعد به ازدواج فکر کنم 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مطمئنی اون فیله؟اگه فیل هست که یادت نره: یا مکن با فیلبانان دوستی،یا بنا کن خانه ای در خورد فیل... والا توی فیلماشون که اینجوریه این دوستی تا رسیدن به هندوستان و دسترسی به طاووسه 2 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ زنی در حد من وجود نداره و ازدواج با مرد همکه تو این خرابشده ،اعدام داره! پس عملا برام امکانپذیر نیست وگرنه پول و زمین و خونه مهیاست . 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نبوووود؟ ما که گشتیم نبود تو هم نگرد نیست!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما که گشتیم نبود تو هم نگرد نیست!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا منم به لیستِ عزَب ها اضافه نمایید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا منم به لیستِ عزَب ها اضافه نمایید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما که sahar & shahin هستین! عزب دیگه چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما که sahar & shahin هستین! عزب دیگه چرا؟ ما که هنوز ازدواج نکردیــــــــــــــم:4564: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده