verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اینجا هیچکی جواب درست درمون نداده ؟؟؟؟ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! سلام آمار بدين بله منم مجردم چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ بعضی از مورد ها که مناسب بودن البته فکر میکنم فقط 3 نفر رو به اشتباه رد کردم شاید اگر آلان بود قبولشون میکردم که دلیل ردم 1. سن کم (البته اون موقعه رو میگم ) 2. شهرستان ( دوری از خانواده ) 3. زیبایی بیش از حد پسر بقیه مناسب نبودن.. تو فكرش هستين ؟ بله تو فکرش هستم كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... زمانی که ازدواج کنم از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ بله 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مامان کتی میخواد برام تو انجمن بره خواستگاری 3 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مامان کتی میخواد برام تو انجمن بره خواستگاری واسه دخترا هم میره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ واسه دخترا هم میره؟؟؟ :w58: شما باید بشینی تا زنگ خونتون به صدا در بیاد 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ واسه دخترا هم میره؟؟؟ من حاضرم می تونین بدون مامان بابا هم تشریف بیارین خواستگاریم 7 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ :w58:شما باید بشینی تا زنگ خونتون به صدا در بیاد من خونه ندارم گفته باشم:w00: 4 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضرم می تونین بدون مامان بابا هم تشریف بیارین خواستگاریم بدون مامان بابا که نمیشه... اصلا بحث شو نکنید 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ :w58:شما باید بشینی تا زنگ خونتون به صدا در بیاد مار دوش چی کار داری بچه رو چرا افکار پوسیده قدیمی رو هی رواج میدی:w13: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بدون مامان بابا که نمیشه... اصلا بحث شو نکنید حالا بیایین ما دو تا جوان باهم اشنا بشیم هم دیگه رو کامل بشناسیم بعد به مامان بابا ها میگیم نظرتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ حالا بیایین ما دو تا جوان باهم اشنا بشیم هم دیگه رو کامل بشناسیم بعد به مامان بابا ها میگیم نظرتون چیه؟ !!!! نمیشه که ... این مامان کتی پس کجاست که میگفتید باید با اون بیام لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ !!!! نمیشه که ... این مامان کتی پس کجاست که میگفتید باید با اون بیام مامان رو بپیچون و بیا این جوری میریم پارک ملت بستنی میخوریم صحبت میکنیم میای ؟ 3 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مامان رو بپیچون و بیا این جوری میریم پارک ملت بستنی میخوریم صحبت میکنیم میای ؟ آلان که نمیشه بستنی خورد!!:jawdrop: باید فکر کنم آخه!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ به به!!! عروسی شد!!!! هووووراااا!!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم 2 تایی رفتید پارک ملت بستنی خوووری!!!! 2 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ به به!!!عروسی شد!!!! هووووراااا!!! :jawdrop: فیلم ایرانی و هندی زیاد میبینی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم 2 تایی رفتید پارک ملت بستنی خوووری!!!!:jawdrop:آمارگیریتم که.... اصلا بحثشو نمیکنم... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اسم تاپیک جالبه مجردهای دم بختیکی واسه من توضیح بده..دم بخت دقیقا کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده