*Polaris* 19606 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ " درود به همه عزیزان انجمن نواندیشان و یـاران ادب دوست عزیــز " اين زیر تالار به گاه نوشته های روزانه، گفت و گو های تنهايی و يا خاطرات شما اختصاص دارد. ما همه گاهی دست به قلم می شیم... یه چیزایی هست که از دلمون شروع می شه و باید بنویسیمشون! امـا در مورد این زیر تالار لازم هست توضیحاتی را عرض کنم. * همین طور که مشاهده می کنید، نام این زیر تالار گاه نوشته هاست. این زیر تالار شامل تاپیک هایی هست که دوستان در آن ها نوشته های تنهایی خود را می نویسند. *طبق مشی انجمن از قرار دادن پست های سیاســــی در این قسمت خودداری کنید. * این زیر تالار فقط برای نوشته های خــود شماست. پس لطفـا شعر و متن های ادبی دیگران را در تاپیک خود قرار ندهید. تاپیک های دیگری برای این منظور در سایر تالارها ایجاد شده است. * خواهش میکنم در دفتر خاطرات شخصی یکدیگر شعرها و متن های شاعران و نویسنده ها و متن های دیگر را قرار ندهید. * به دفتر خاطرات هم احترام بگذاریم و آن را با نوشته های خودمان خراب نکنیم. اجازه بدهید وقتی دفتر را ورق میزنیم، فقط و فقط نوشته های دوستمان را بخوانیم. * میتوانید برای جواب به نوشته های دوستانتان از پیام شخصی و یا پروفایل استفاده کنید.در راستای این بند از هر گونه نقل قول،بحث و گفتگو در زمینه ی پست ها در تاپیک گاه نوشته ها اکیدا خود داری فرمایید. * اگر شخصی احساس می کند که تاپیکش برای گذاشتن در این زیر تالار مناسب نیست و مفهوم دیگری دارد و به نیت دیگری هست، به طور خصوصی برایم پیام ارسال کند تا به تالار مناسب منتقل کنم. * از قرار دادن "فقـط " شکلک در پستی خودداری کنید. * اینجــا تالار ادبیات هست،نه عکس! پس لطفـاً از قرار دادن " فقـط " عکس نیز خودداری کنید. * همان طور که عنوان شد این زیر تالار برای نوشتن دست نوشته ها و بداهه نویسی های خود شماست، امـا به این معنا نیست که هر نوشته ای را در اینجـا قرار دهید. به عنوان مثال: جملاتی مانند: دلم یک لیون چای می خواد. هوا سرد است. شکلات می خوام و یــا... نوشته هایی که ارزش ادبی ندارند دراینجـا نباید نوشته شوند. از خواندن نوشته های زیبای شما لذت میبـرم. در صورت عدم رعایت این نکات، تاپیک و پست های شمابدون تذکر حذف خواهند شد. متشکـــرم 58 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده