goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها نمیخواید نظر بدین در مورد برنامه ریزی کردن .... مثلا آدم باید چه کار بکنه به برنامه ریزی که میکنه پایبند باشه؟! فک نمیکنم کسی بتونه کمک خاصی بکنه!! فقط خودت باید تصمیم جدی بگیری انگیزه داشته باشی هدفتو مشخص کرده باشی! 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خب من از اين هفته خوندن رو شروع كردم اول قرار بود فقط رياضي و امار و زبان رو بخونم اما با مشاوره اي كه تو يه موسسه داشتم بهم گفت همه دروس رو همراه با هم بخونم بهتره همه دروس و باهم شروع کردن یعنی چجوری؟ 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ فک نمیکنم کسی بتونه کمک خاصی بکنه!!فقط خودت باید تصمیم جدی بگیری انگیزه داشته باشی هدفتو مشخص کرده باشی! اینایی که شما میگید همش محترمه ولی خوب میخام از تجربه شماهاهم استفاده کنم برا پیشرفتم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ بابا نزارین این تاپیک بخوابه بیایید یه چیزی بگید دیگه !!!! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ همه دروس و باهم شروع کردن یعنی چجوری؟ یعنی اول ی درس و نخونی تموم بشه بعد بری سراغ ی درس دیگه! که واقعا هم مهمه با هم پیش بردن درسا خیلی بهتره!! نکته دیگه ام که هس هیچ درسی رو بی خیالش نیشی حتی اگه شده دو تا سوالشو بزنی!! 2 لینک به دیدگاه
mohamad330 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام ببخشید اگه ما اون دی وی دی را نیاز داشته باشیم و دوست درجه 1 شما هم نبایم چکار باید بکنیم ؟؟؟؟ واقعا نیاز دارم به این دی وی دی لینک به دیدگاه
mohamad330 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من این دی وی دی را میخوام چگار باید بکنم ahmadrezashiravi@gmail.com لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نظرتون در مورد بسته هاي سنجش و دانش چيه ؟ رشته منو فقط همين موسسه پشتيباني ميكنه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نظرتون در مورد بسته هاي سن و دانش چيه ؟ رشته منو فقط همين موسسه پشتيباني ميكنه من چرا اسمشو نشنیدم؟ 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شرمنده ..........منظورم سنجش و دانش 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شرمنده ..........منظورم سنجش و دانش من واسه it شو دیدم جالب نبود.. ولی دوستم زیست میخونه خیلی ازش راضی بوده... 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ميخوام نظر دوستان رو در زمينه ارشد فراگير پيام نور بدونم .......... از لحاظ كيفيت اموزشي و هزينه ها و از همه مهمتره اعتبار مدركش ممنون لینک به دیدگاه
LaraCroft 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ما هم ارشد داریم میدیم بچه ها کسی پیشنهادی برای روز های پایانی نداره؟ لحظه شماری نهایی تیک تاک تیک تاک.... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلامما هم ارشد داریم میدیم بچه ها کسی پیشنهادی برای روز های پایانی نداره؟ لحظه شماری نهایی تیک تاک تیک تاک.... پیشنهاد ما موفقیت شماس 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پیشنهاد ماموفقیت شماس پارسال کی این پیشنهاد عالی رو بهت کرد و تو بهش عمل کردی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پارسال کی این پیشنهاد عالی رو بهت کرد و تو بهش عمل کردی؟ من کلاً به چیزی عمل نکردم ولی خب پارتیم کلفت بود 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ من کلاً به چیزی عمل نکردم ولی خب پارتیم کلفت بود مث خودمیفقط من پارتی ندارم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پیشنهاد ماموفقیت شماس ارشدیون می خوای بجای این انجمن ی موسسه مشاوره تحصیلات تکمیلی تاسیس کن!!! خوب واردییی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده