goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام!:girlhi: دوستان، عزیزان، لیدیز اند جنتلمن خوش آمدید!! خلاصه مطلب اینکه هر کی تصمیم داره واسه کنکور سراری ارشد امسال شرکت کنه بیاد بگه!! و بگه که چه رشته ای میخواد بخونه؟ شروع کردین واسه خوندن؟:4chsmu1: چه منابعی استفاده میکنین؟ برنامه خاصی واسه درس خوندن دارین؟ هیچ موسسه ای ثبت نام کردین؟ و مهم تر از همه اینکه هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟ 10 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من هنوز دارم تصمیم میگیرم بخونم یا نه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من هنوز دارم تصمیم میگیرم بخونم یا نه :icon_pf (34): کلا واسه خوندن شک داری یا نمیدونی چه رشته ای بخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ تا چه رتبه ای احتمال قبولی در رشته شما وجود داره؟و تا چند مجاز میکنند؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ظرفیت دانشجوی ارشد دانشگاه های دولتی در سال ۱۳۹۰ – برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کل ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۱۳۹۳ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۳۰۵ نفر روزانه: ۱۱۸ نفر شبانه: ۲۵ نفر مجازی: ۱۶۲ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۴۱۰ نفر روزانه: ۲۳۳ نفر شبانه: ۷۷ نفر غیرانتفاعی: ۳۸ نفر مجازی: ۶۲ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۱۳ نفر روزانه: ۸ نفر شبانه: ۵ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۶۳۷ نفر روزانه: ۱۷۱ نفر شبانه: ۴۰ نفر پیام نور: ۱۳۲ نفر غیرانتفاعی: ۵۷ نفر مجازی: ۲۱۲ نفر بین الملل: ۲۵ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای گرایش سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۴ نفر روزانه : ۴ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۲۴ نفر روزانه: ۱۲ نفر شبانه: ۱۲ نفر 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستانی که میخوان در رشته کامپیوتر شرکت کنند و قصد جدی دارند،من یک دی وی دی تهیه کردم که شامل VOICEاساتید پارسه هست در درسهای زیر Amar Barnameh Sazi Compiler Hoosh e Masnooie Madar Manteghi Memari Nazarieh Zaban va Mashin Sakhteman Dade Sakhteman Gosasteh System Amel Zaban Takhasosi و چون هزینه و تلاش بسیاری برای جمع آوریش انجام شده میتونم در اختیار دوستان درجه اول خودم قرار بدم..کسی نیاز داشت به من خبر بده،اگر تو گردشگری بودوشرایط جور بود که بیان و بیام که براشون میارم و الا از راههای دیگه اقدام کنند. کیفیتش هم خوب هست... 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ کلا واسه خوندن شک داری یا نمیدونی چه رشته ای بخونی؟ رشتم که معلومه بخونم it میخونم . ولی الان مسئله اینه معذرت میخام حالم از هر چی درس و دانشگاهه بهم میخوره . درس زده شدم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ظرفیت دانشجوی ارشد دانشگاه های دولتی در سال ۱۳۹۰ – برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کل ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۱۳۹۳ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۳۰۵ نفر روزانه: ۱۱۸ نفر شبانه: ۲۵ نفر مجازی: ۱۶۲ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۴۱۰ نفر روزانه: ۲۳۳ نفر شبانه: ۷۷ نفر غیرانتفاعی: ۳۸ نفر مجازی: ۶۲ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۱۳ نفر روزانه: ۸ نفر شبانه: ۵ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۶۳۷ نفر روزانه: ۱۷۱ نفر شبانه: ۴۰ نفر پیام نور: ۱۳۲ نفر غیرانتفاعی: ۵۷ نفر مجازی: ۲۱۲ نفر بین الملل: ۲۵ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای گرایش سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۴ نفر روزانه : ۴ نفر ظرفیت دانشگاه دولتی برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۳۹۰: ۲۴ نفر روزانه: ۱۲ نفر شبانه: ۱۲ نفر it ش درسته ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ رشتم که معلومه بخونم it میخونم . ولی الان مسئله اینه معذرت میخام حالم از هر چی درس و دانشگاهه بهم میخوره . درس زده شدم قبل اینکه وارد بازار کار بشی فکراتو بکن فاصله که بیفته دوباره خوندن خیلی سخت میشه! 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من كارشناسي علوم كامپيوتر خوندم .......... الان هم به احتمال زياد واسه ارشد علوم شركت ميكنم البته تو شك هستم يه كم اخه ظرفيت علوم به نسبت مهندسي خيلي كمتره ...ولي خوب مهندسي تعداد دروسش بيشتره !!!! واسه ثبت نام پارسه اقدام كردم و بيشتر منابع مطالعاتيم از انتشارات پوران پژوهش 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من كارشناسي علوم كامپيوتر خوندم .......... الان هم به احتمال زياد واسه ارشد علوم شركت ميكنم البته تو شك هستم يه كم اخه ظرفيت علوم به نسبت مهندسي خيلي كمتره ...ولي خوب مهندسي تعداد دروسش بيشتره !!!! واسه ثبت نام پارسه اقدام كردم و بيشتر منابع مطالعاتيم از انتشارات پوران پژوهش فک میکنم باید موردی انتخاب کنی به نظر من همه کتاب های پوران پژوهش خوب نبود! 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام!:girlhi:دوستان، عزیزان، لیدیز اند جنتلمن خوش آمدید!! خلاصه مطلب اینکه هر کی تصمیم داره واسه کنکور سراری ارشد امسال شرکت کنه بیاد بگه!! و بگه که چه رشته ای میخواد بخونه؟ شروع کردین واسه خوندن؟:4chsmu1: چه منابعی استفاده میکنین؟ برنامه خاصی واسه درس خوندن دارین؟ هیچ موسسه ای ثبت نام کردین؟ و مهم تر از همه اینکه هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟ سلام گلم من فیزیک اتمی میخام شرکت کنم امروزم امتحانام تمومید از 2 ساعت دیگه ام شروع میکنم به درس خوندن چون وقت تنگه :banel_smiley_52: منابع عرضم به حضورتون که بعضیاشون پروان پژوهش ...ییه کوانتومو تحلیلی ام سپاهان استفاده میکنم...دیباگرانم ای بد نیست همینا فهلن برنامه خاصی که ندارم ولی روزی 7-8 ساعتو اگه خدا بخاد میخونیم:icon_pf (34): من همین سالی که گذشت قلم چی و پارسه پبت نام کردم که اوضاشون خیلی خراب بود امسال دیگه شرکت نمیکنم هدفم یه کم خصوصیه...شاید خیلی با بقیه متفاوت باشه به این خاطر نمیگم:w00: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ قلم چی مگه ارشد داره؟ :w127:نمیدونستم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام!:girlhi:دوستان، عزیزان، لیدیز اند جنتلمن خوش آمدید!! خلاصه مطلب اینکه هر کی تصمیم داره واسه کنکور سراری ارشد امسال شرکت کنه بیاد بگه!! و بگه که چه رشته ای میخواد بخونه؟ شروع کردین واسه خوندن؟:4chsmu1: چه منابعی استفاده میکنین؟ برنامه خاصی واسه درس خوندن دارین؟ هیچ موسسه ای ثبت نام کردین؟ و مهم تر از همه اینکه هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟ قلم چی مگه ارشد داره؟ :w127:نمیدونستم بله دکترا هم داره 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام گلم من فیزیک اتمی میخام شرکت کنم امروزم امتحانام تمومید از 2 ساعت دیگه ام شروع میکنم به درس خوندن چون وقت تنگه :banel_smiley_52: منابع عرضم به حضورتون که بعضیاشون پروان پژوهش ...ییه کوانتومو تحلیلی ام سپاهان استفاده میکنم...دیباگرانم ای بد نیست همینا فهلن برنامه خاصی که ندارم ولی روزی 7-8 ساعتو اگه خدا بخاد میخونیم:icon_pf (34): من همین سالی که گذشت قلم چی و پارسه پبت نام کردم که اوضاشون خیلی خراب بود امسال دیگه شرکت نمیکنم هدفم یه کم خصوصیه...شاید خیلی با بقیه متفاوت باشه به این خاطر نمیگم:w00: سلاااااااام!:flowerysmile: چه عالی. حتما سعی کن برنامه ریزی کنی واسه خودت بدون برنامه آدم مقید نمیشه به خوندن هر وقت حالشو داره میخونه هر وقت حالشو نداره بی خیال میشخ! برنامه ریزی انگیزتو بیشتر میکنه! موفق باشی! اینجوری که نیت کردی حتما قبول میشی. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خوبه تو اين بخش كاربران جزوات و نمونه سوالايي كه در اختيار دارن حالا با شرايط يا بي شرط در اختيار سايرين قرار بدن ......... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خوبه تو اين بخش كاربران جزوات و نمونه سوالايي كه در اختيار دارن حالا با شرايط يا بي شرط در اختيار سايرين قرار بدن ......... اوهووم . 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااام!:flowerysmile:چه عالی. حتما سعی کن برنامه ریزی کنی واسه خودت بدون برنامه آدم مقید نمیشه به خوندن هر وقت حالشو داره میخونه هر وقت حالشو نداره بی خیال میشخ! برنامه ریزی انگیزتو بیشتر میکنه! موفق باشی! اینجوری که نیت کردی حتما قبول میشی.[/Q علیک سلامم دقیقا من هین جورم برنامه خاصی ندارم هر وخت دلم میخاد میخونممم ایشالا از تجربیات شما و بچه ها استفاده کنبممم مرسی نظر لطفه... =============================== راستی خاستم به منابع ام راهیان ارشدم اضافه کنم که از قلمم افتاد...واقعا کتاباش 90%برا من خوبه.... 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها نمیخواید نظر بدین در مورد برنامه ریزی کردن .... مثلا آدم باید چه کار بکنه به برنامه ریزی که میکنه پایبند باشه؟! 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خب من از اين هفته خوندن رو شروع كردم اول قرار بود فقط رياضي و امار و زبان رو بخونم اما با مشاوره اي كه تو يه موسسه داشتم بهم گفت همه دروس رو همراه با هم بخونم بهتره راستي من ميخوام علوم كامپيوتر شركت كنم ، كسي ميدونه كدوم موسسه واسه اين رشته رو ازمون و كلاس برگزار ميكنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده