soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ این کتاب رو که میذارم اینجا خیلی جالب بود برام کلی از مسائل رو حداقل واسه من حل کرده امیدوارم شما هم از خوندنش لذت ببرید و نظراتتونو بگید 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب همینجا یک کم توضیح میدادی حداقل در موردش...... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اشو واقعا خوبه.... من دوسش دارم... مرسی مرسی... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ این کتاب به بررسی مسائل مربوط به تقابل علم و مذهب میپردازه شاید در بادی امر مزالبش مسخره به نظر بیاد برای ماتریالیستا و آتئیستا و ..... ولی بهخوندنش میارزه مثلا میگه کسانی که به خدا ایمان ندارند و میگن خدا مرده است در واقع در اذهان خودشون و برای خودشون مرده است برای کسانی که علم ارباب و استاد انهاست و نه خادمی برای آنها و برای کسانی که میگن علم همه چی رو ثابت میکنه حتی قبل از بیست و هفت هزارم قبل از بیگ بنگ رو میگه بیاین از نظر ریاضی ثابت کنید این گل از گلی دیگر زیباتر است میگه بیاین به من منشا نیاز به محبت رو از نظر علمی ثابت کنید در کل حدود دو مگ کتابه به عزیزان توصیه میشود:دی 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من نتونستن دان کنم .میشه یه جا دیگه هم آپ کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من نتونستن دان کنم .میشه یه جا دیگه هم آپ کنی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم یه مقدار جواب سوالای منو بده. می خونم. اما نظرم رو میام به خودت می گم نه این جا ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم یه مقدار جواب سوالای منو بده.می خونم. اما نظرم رو میام به خودت می گم نه این جا ! باید بیایی اینجا بگی..... :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من پرینتش میکنم که یادم نره بعدا بخونمش. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: چقدر زیاده. همون پاک یادت نره بزنم رو دستم به صرفه تره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده