شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نه 20 بزارین تولد من هم هستش بعد میام از همه ی شما ها کادو میگیرم 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یهنی میشه منم بیام؟ میشه دوشنبه باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یهنی میشه منم بیام؟ میشه دوشنبه باشه؟ چه فرقی میکنه دوشنبه و سه شنبه؟!! اونجا رودخانه است،تو پری دریایی هستی پری رودخانه که نیستی،کمبود آب ببینی افسردگی میگیری.... 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چه فرقی میکنه دوشنبه و سه شنبه؟!! اونجا رودخانه است،تو پری دریایی هستی پری رودخانه که نیستی،کمبود آب ببینی افسردگی میگیری.... به همان دلیل فرقی که نظر تو به 3 شنبه نزدیک تر است!! آری کمبود آب داریم به شدت... پری های دریا که پا ندارند کاش من هم دو عدد پا داشتم می گویم کاش میشد من هم صدایم را بدهم جادوگر و دو پا بگیرم.... می گم ساعت رفت و برگشت رو می شه بگین؟!! 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب رای با اکثریت....20 ام به بععععععععععععععععد:a030: 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب رای با اکثریت....20 ام به بععععععععععععععععد:a030: منظوره مينا 21 ام به بعده اين بازه هم خوبه: x>21 يا x x روزه قرار ميباشد 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ منظوره مينا 21 ام به بعده نخیرم 22 ام به بعد اصلا بزار همون قبل 20......اینجوری منم نمیام دیده 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من با وسط هفته موافقم 21 باشه بهتره افسانه هم میاد 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام بیام :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من نیز نزول اجلال میکنم احتمالا .... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ منم دوست دارم بیاااااااااااااااااااااااااک بیایید دنبال من منم بیام 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جای خوبیه خوش بگذره بهتون امیدوارم :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جای خوبیه خوش بگذره بهتون امیدوارم :flowerysmile: سحر تو نمیای ؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جای خوبیه خوش بگذره بهتون امیدوارم :flowerysmile: اونوقت تو نمیای چرا ؟ 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یکی به ما ساعت رو میگه؟! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب رای با اکثریت....20 ام به بععععععععععععععععد:a030: تایید میشه 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اخخخخخخخخخخخخخخخخخ جووووووووووووووووووووووووووووون واسه من جمعه باشه بهترهههههههههههههههه بازم پایه جمعیممممممممممممم 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ 23تیر نذارینااااااااااااااااااا عروسی خالمه!!! اونوخ بازم نیمیتونم بیام 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا دست همگی با اسمپاتووووون درد نکنه ای خداااااااااااااااااااااا:w74: اگه من بفهمم این این اسپم رو کی کلا به وجود آورد از اولش:167: بابا فکر منم باشید دیگه حداقل اسپم میکنید دو تا جمله مرتبطم بنویسید یکی میاد احساس کنه تو تاپیک نظرسنجی شرکت کرده جدی بگیرید از این به بعد هرکی اسپم کنه بهش اجازه ی شرکت در برنامه داده نمیشه اگرم داده بشه تنها با آوردن یه شیرینیه معرکه:4chsmu1:(خودتون میدونید... در مورد شیرینی هم اصلا اصلا اصلا شوخی نکردمااااااااااااااااااااا) اونو که شوخی گفتمحالا نمیشه اونجا هم بریم وسط؟پیرمرد خوممجرءات ندارم بگم خودتی کهخیالم راحت شد ان شاءا..:icon_gol: گزینه ی دیگری ندارید؟؟فقط همینا هست؟؟ دو تا اخطار دیگه واسه اسپم بهت بدم مشمول آوردن شیرینی میشیاااااااا پیرمرد جان یکی به ما ساعت رو میگه؟! عزیزم تمام اطلاعات تاریخ و ساعت حرکت رو تو هفته اینده اعلام میکنم وقت ساعت ستاره...کاش حداقل گزنه ها رو بیشتر میگذاشتید،خو کسی که دوشنبه نتونه بیاد به احتمال زیاد سه شنبه هم نمیتونه بیاد دیگهشنبه بعدش هم بذارید خوبه،اول هفته میشه انوشه:فرصت خوبیه شیرینی کنکورت رو هم بدی،دفعه قبلی که در رفتی از زیرش ببین دومین اخطااارررررررررررررررررررررر 1دونه دیگه اسپم ازت ببینم شیرینی بدنو شک باید با خودت بیاری البته هر تعداد دیگه از بچه ها هم اضافه بشن میتونید باهم واسه شیرینی تصمیم بگیرید 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده