اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: تشکر میکنم ای مدیر باز نشتی پاشو قیام کن :ws28: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ اارکیده گفته است: حتی اگر از خانواده طرد شومحتی شکنجه شوم حتی از مملکت نواندیشان اخراج شوم حتی.. حتی حتی من همچنان این سه ماه تابستون با این لباس خودم می گردم البته درمی یارم بعضی وقتها می شورمشا فاطي مامان بهت ميگه عوض كن بگو چشم:aghosh: asal sadra گفته است: :ws28: تورا به جنبش اواتاري دعوت مينمايم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ اهداف جنبش اواتاری : 1- یکسان سازی و اجرای عدالت 2- بربری حق ماست نه ببخشید برابری جق ماست 3- مسئله ی حجاب اولویت ماست در مقابلش کوتاه نمیایم 4- شاهین رهبر ماست ادامه دارد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ اارکیده گفته است: حتی اگر از خانواده طرد شومحتی شکنجه شوم حتی از مملکت نواندیشان اخراج شوم حتی.. حتی حتی من همچنان این سه ماه تابستون با این لباس خودم می گردم البته درمی یارم بعضی وقتها می شورمشا این حرف ها چیه خانوم محترم اینجا پسر مجرد رد میشه الان چندین نفر از من پرسیدن کی ارکیده لباسش رو می خواد بشوره لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ اارکیده گفته است: حتی اگر از خانواده طرد شومحتی شکنجه شوم حتی از مملکت نواندیشان اخراج شوم حتی.. حتی حتی من همچنان این سه ماه تابستون با این لباس خودم می گردم البته درمی یارم بعضی وقتها می شورمشا هر که با ما نیست بر علیه ماست لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر گفته است: اهداف جنبش اواتاری :1- یکسان سازی و اجرای عدالت 2- بربری حق ماست نه ببخشید برابری جق ماست 3- مسئله ی حجاب اولویت ماست در مقابلش کوتاه نمیایم 4- شاهین یگانه ادمین ماست ادامه دارد من با بند 4 مشجل دارم:icon_pf (34): چرا شاهين؟ چرا من ادمين نشم؟ لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ واقعا واسه منم سواله که این اوتار چه قضیه ای داره که آقایون هم ازش استفاده کردن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: من با بند 4 مشجل دارم:icon_pf (34): چرا شاهين؟ چرا من ادمين نشم؟ شما سرور و نور چشمیه جنبشی مقامت بالاتر از ادمینه Hodaa۳۷ گفته است: واقعا واسه منم سواله که این اوتار چه قضیه ای داره که آقایون هم ازش استفاده کردن به جنبش ما بپیوند تا خودت درک کنی قضیه رو لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ Atishpare_Shahi گفته است: حالا اسم جنبشمونو چی بذاریم؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااام قشنگه اواتارم؟؟؟؟؟ تازه گذاشتمش جنبش چفیه صورتان لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر گفته است: شما سرور و نور چشمیه جنبشی مقامت بالاتر از ادمینه به جنبش ما بپیوند تا خودت درک کنی قضیه رو :w645: 3 4 نفرو اغفال كردم :gnugghender: چند امتياز گرفتم؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: :w645: 3 4 نفرو اغفال كردم :gnugghender: چند امتياز گرفتم؟ امتیازا رو اخر حساب میکنیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوز اخرین خبر ها خبر ها حاکی از این هستش که ادمین با همکاری با ادمین مهندسان قصد حمله به این جنبش مردمی داره لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر گفته است: اهداف جنبش اواتاری :1- یکسان سازی و اجرای عدالت 2- بربری حق ماست نه ببخشید برابری جق ماست 3- مسئله ی حجاب اولویت ماست در مقابلش کوتاه نمیایم 4- شاهین رهبر ماست:w00: ادامه دارد :w00: يعني چي ؟ به من اهداف رو نگفته بوديد از راهي كه در پيش گرفته بوديم داريد خارج ميشيد به انحراف و انحطاط داريد كشيده ميشيد حالا خوبه من تقريبا عضو اول جنبش و انقلاب بودم :w00:بدون هماهنگي اهداف تعيين كرديد من قبول ندارم بند آخر رو لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: روح نیوز اخرین خبر ها خبر ها حاکی از این هستش که ادمین با همکاری با ادمین مهندسان قصد حمله به این جنبش مردمی داره با سپاس از بچه های خبرگزاری انلاین روح نیوز لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: منم رسما با بند 4 مخالم بزن قدش ستي لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ mIn گفته است: :w00:يعني چي ؟ به من اهداف رو نگفته بوديد از راهي كه در پيش گرفته بوديم داريد خارج ميشيد به انحراف و انحطاط داريد كشيده ميشيد حالا خوبه من تقريبا عضو اول جنبش و انقلاب بودم :w00:بدون هماهنگي اهداف تعيين كرديد من قبول ندارم بند آخر رو اهداف اگر مورد تایید شما نباشه عوض میشه ناسلامتی شما مادر معنویه انجمن و اولین پرچمدار این حرکتید لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر گفته است: اهداف اگر مورد تایید شما نباشه عوض میشه ناسلامتی شما مادر معنویه انجمن و اولین پرچمدار این حرکتید تو هم بزن قدش :دي لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوزززززززززززززززززززززززززززززززززززززز بچه های جنبشسبزی اواتاری حواس های خود را جمع کنید خبر های زیادی در راه است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده