اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حتما جزامی شدن که نمی خوان کسی صورتشونو ببینه:ws2: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ لبیک یا امیر:ws47: اهلا و سهلا مرحبا لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حتما جزامی شدن که نمی خوان کسی صورتشونو ببینه:ws2: ایششششششششششششششش خیلیم خوشملیم من نیز امدم سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ همانا ما میجنگیم.....:167: احسان تو هم اومدی؟؟؟ لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ زنده باد جنبش آواتار اسلامی..... این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد.... لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ احسان تو هم اومدی؟؟؟ بلی مانیز دخول نمودیم وبرای دشمنان :ws21: میکنیم ایششششششششششششششش خیلیم خوشملیم سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی :w00::w00::w00: اه نه بابات که خودمم.....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه حالا اسم جنبشمونو چی بذاریم؟؟؟ سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی سلاااااااااااااااااااااام قشنگه اواتارم؟؟؟؟؟ تازه گذاشتمش لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ زنده باد جنبش آواتار اسلامی.....این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد.... آه احسون بالاخره منو تو در یک سنگر قارا گرفتیم فقط بخاطر رسیدن به هدف والا لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ منم می رم برا خودم یه حزب درست می کنم با اواتور های شبیه اواتور خودم زمینتون می زنم لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بلی مانیز دخول نمودیم وبرای دشمنان :ws21: میکنیم :w00::w00::w00: اه نه بابات که خودمم.....:icon_pf (34): سیلام دشمن حالا اسم جنبشمونو چی بذاریم؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااام قشنگه اواتارم؟؟؟؟؟ تازه گذاشتمش از امیر میلاد بپرسید آره خیلی قشنگه لنگه نداره لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من نیز امدم :w139::aghosh: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه گیج کردنو خوب اومدی اوری زنده باد جنبش آواتار اسلامی.....این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد.... این والاترین هدف جنبش ماست به امید روزی که همه ی اواتارها شئونات اسلامی رو حفظ کنن آه احسون بالاخره منو تو در یک سنگر قارا گرفتیم فقط بخاطر رسیدن به هدف والا هدف والا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ برید کنار اهای اهای ادمین اینده وارد می شود لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عه هدف والا داشتيم؟ زودتر ميگفتين من فك كردم واسه خنده اينو گذاشتيم يكي شفاف سازي كنه هدف چيه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ برید کنار اهای اهای ادمین اینده وارد می شود به افتخار ادمین یه دست محکم:Ghelyon: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عه هدف والا داشتيم؟ زودتر ميگفتين من فك كردم واسه خنده اينو گذاشتيم يكي شفاف سازي كنه هدف چيه کله پا کردن محمد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ به افتخار ادمین یه دست محکم:ghelyon: تشکر میکنم ای مدیر باز نشتی پاشو قیام کن لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حتی اگر از خانواده طرد شوم حتی شکنجه شوم حتی از مملکت نواندیشان اخراج شوم حتی.. حتی حتی من همچنان این سه ماه تابستون با این لباس خودم می گردم البته درمی یارم بعضی وقتها می شورمشا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده