ooraman 22216 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 حتما جزامی شدن که نمی خوان کسی صورتشونو ببینه:ws2: ایششششششششششششششش خیلیم خوشملیم من نیز امدم سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی
persian_land 1035 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 زنده باد جنبش آواتار اسلامی..... این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد....
persian_land 1035 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 احسان تو هم اومدی؟؟؟ بلی مانیز دخول نمودیم وبرای دشمنان :ws21: میکنیم ایششششششششششششششش خیلیم خوشملیم سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی :w00::w00::w00: اه نه بابات که خودمم.....:icon_pf (34):
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه حالا اسم جنبشمونو چی بذاریم؟؟؟ سلام فاطی جون خودم خوش اومدی:دی به به چه آواتاری تبریک میگم:دی سلاااااااااااااااااااااام قشنگه اواتارم؟؟؟؟؟ تازه گذاشتمش
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 زنده باد جنبش آواتار اسلامی.....این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد.... آه احسون بالاخره منو تو در یک سنگر قارا گرفتیم فقط بخاطر رسیدن به هدف والا
اارکیده 464 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 منم می رم برا خودم یه حزب درست می کنم با اواتور های شبیه اواتور خودم زمینتون می زنم
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 بلی مانیز دخول نمودیم وبرای دشمنان :ws21: میکنیم :w00::w00::w00: اه نه بابات که خودمم.....:icon_pf (34): سیلام دشمن حالا اسم جنبشمونو چی بذاریم؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااام قشنگه اواتارم؟؟؟؟؟ تازه گذاشتمش از امیر میلاد بپرسید آره خیلی قشنگه لنگه نداره
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 فقط دخترا نیستن پسرا هم هستن این یک جنبش نمادینه برای گیج کردنه اعضای دیگه گیج کردنو خوب اومدی اوری زنده باد جنبش آواتار اسلامی.....این جنبش بر این اصل نهاده شده که عکس های زشت و نامحرم آواتارهایی که موهایشان دیده می شود را تحریم کند واز ادمین بخواهد جلوی این اواتارها را بگیرد.... این والاترین هدف جنبش ماست به امید روزی که همه ی اواتارها شئونات اسلامی رو حفظ کنن آه احسون بالاخره منو تو در یک سنگر قارا گرفتیم فقط بخاطر رسیدن به هدف والا هدف والا
setiya 12665 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 عه هدف والا داشتيم؟ زودتر ميگفتين من فك كردم واسه خنده اينو گذاشتيم يكي شفاف سازي كنه هدف چيه
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 برید کنار اهای اهای ادمین اینده وارد می شود به افتخار ادمین یه دست محکم:Ghelyon:
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 عه هدف والا داشتيم؟ زودتر ميگفتين من فك كردم واسه خنده اينو گذاشتيم يكي شفاف سازي كنه هدف چيه کله پا کردن محمد
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 به افتخار ادمین یه دست محکم:ghelyon: تشکر میکنم ای مدیر باز نشتی پاشو قیام کن
اارکیده 464 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 حتی اگر از خانواده طرد شوم حتی شکنجه شوم حتی از مملکت نواندیشان اخراج شوم حتی.. حتی حتی من همچنان این سه ماه تابستون با این لباس خودم می گردم البته درمی یارم بعضی وقتها می شورمشا
ارسال های توصیه شده