bpcom 10070 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بر و بچ شب همتون خوش من دیگه میرم میلاد کلی حال کردم یاد پارسال تو مهندسان اوفتادم یادش بخیر پاتوق دوستی چه خوش میگذشت همگیتون شبتون بخیر دوستان :icon_pf (44):
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 آبان، 2011 این میلی رو که دیگه باید بشناسیش از اون آب زیر کاهاست عمویی من پیش پای شما ی جلسه باهم داشتیم به نتایج مطلوبی رسیدیم
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 از عموت خوش سلیقه تر سراغ داریعمو صبور باش نه ولی از اونورش نیگا کن
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حسودی !!!همه عالم و آدم به ما دوتا و کانون گرممون حسودی میکنن خوبه میبینی چه بچه هایی داریم همه یا مدیرن یا همکار تالار ... ماشاالله همشون سر و سامون گرفتن و یه پست و مقام درست و حسابی دارن به چیه تو بخوام حسودی کنن حالا خوبه من اول گفتم که خودمو قابل نمیدونم بگم با من فامیلی حالا چه برسه به نسبت خونی بیچاره ستی اون بچه ها رو یکه وتنها بزرگ کردش تو که همش پی دوشت بازی بود تو به همه چیه من حسودی میکنی آخه تا کی عمو حقیقت تو گلوم گیر کرده داره خفم موکنه:ws44: حالا تا الان که هویجوری بی پدرومادر بزگ شدن مشکلی نبود الان دیگه دیر میشه عمو حقیقت رو دفنش کن واست یه کادوی خوب میخرم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بر و بچ شب همتون خوشمن دیگه میرم میلاد کلی حال کردم یاد پارسال تو مهندسان اوفتادم یادش بخیر پاتوق دوستی چه خوش میگذشت همگیتون شبتون بخیر دوستان :icon_pf (44): ممنون رفیق اره یادش بخیر چه روزای خوبی بود ایشالله عروسیمون دعوتت میکنم شبت قشنگ:w139: عمویی من پیش پای شما ی جلسه باهم داشتیم به نتایج مطلوبی رسیدیم عمو تو یه قدم برداری من صد تا قدم برات بر میدارم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خب فدای فامیل گلم بشم:aghosh: من میرم بخسبم ایشالله عروسیمون دعوتید همگی این لرنا خانوم هم عضو جدیده فامیله هواش و داشته باشید:dancegirl2: شبتون قشنگ:w139:
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بیچاره ستی اون بچه ها رو یکه وتنها بزرگ کردشتو که همش پی دوشت بازی بود تو به همه چیه من حسودی میکنی عمو حقیقت رو دفنش کن واست یه کادوی خوب میخرم لامبور باشه دیگه دم نمیزنم بر و بچ شب همتون خوشمن دیگه میرم میلاد کلی حال کردم یاد پارسال تو مهندسان اوفتادم یادش بخیر پاتوق دوستی چه خوش میگذشت همگیتون شبتون بخیر دوستان :icon_pf (44): خب فدای فامیل گلم بشم:aghosh:من میرم بخسبم ایشالله عروسیمون دعوتید همگی این لرنا خانوم هم عضو جدیده فامیله هواش و داشته باشید:dancegirl2: شبتون قشنگ:w139: مهردادجان ،عمو میلی جون شبتون بخیر باشه منم خیلی خوشال شدم بعد از مدتها یه گپی زدیم :ws17:
ارسال های توصیه شده