lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ لرنا هم که دیگه ....... هورا شده به سلامتی! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چه دوماد خوش سلیقه ای !تحویل بگیرید! ساده ایااااااا لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تو این مورد دیگه باس با عمو شور کنمعموییییییییی بگم؟ بیا بگو عزیزم از زن عمو نزدیکتر کسی نیست! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ساده ایااااااا تو خوش سلیقه گی سادم؟ شیرینی دوس نداری تو؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بفرمایید همگی دهنتون رو شیرین کنید زیاد فکر نکن خودمونم نسبتا رو قاطی میکنیم چه دوماد خوش سلیقه ای !تحویل بگیرید! نه دیگه انگار قضیه جدی شد اینا دل میدن وقلوه مستونن بابا چرا این همه عجله؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تو خوش سلیقه گی سادم؟ شیرینی دوس نداری تو؟ نه این که فکر میکنی اون خوش سلیقه هست سادگیه ببین کی بهش گفته بره از این شیرینیا بگیره خودش که سرش نمیشه این حرفا بگذریم دیگه بیخیال ، دیگه شدی زن عموی میلاد ، یعنی میشه زن داداش خودم هر چند میلاد فقط برادر ناتنیه منه:ws28: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوز دخترا رو ندیم حالا بذار این خانواده رستگار بشه با وجود شوما حتما میشه اوا عمو اگه میدونستم عروس خانم میاد نمیگفتم اینا رو عمو انورو ببین قابل توجه عروس خانم داماد داره پنهون کاری موکنه:icon_pf (34): عمو ابرو ریزی نکن هیچ هم ستی فرار نکرده ، همسر من داره رو پروژه رباتش کار میکنهمن به خانوومم اجازه دادم تو اجتماع باشه فعالیت کنه خودشو مطرح کنم مثل تو نیستم یه آدم کج فکر فسیل شده باستانی اره اونو میفرستی دنبال نخود سیاهتا به افکار پلیدت برسی کتی رو میشناسم مریم کیه دختر من:4chsmu1: عمو خودشون قدم رنجه فرمودن اومدن زشت شد آبرومون ذفت:icon_pf (34): بس که قبلش با من هماهنگ نمیکنی بله به سلامتی حالا جوابتون قطعی اوکی شد؟ از جیبم نره عیب نداره اینجوری بیتره تو خونه ی ما مردسالاریه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه این که فکر میکنی اون خوش سلیقه هست سادگیه ببین کی بهش گفته بره از این شیرینیا بگیره خودش که سرش نمیشه این حرفا بگذریم دیگه بیخیال ، دیگه شدی زن عموی میلاد ، یعنی میشه زن داداش خودم هر چند میلاد فقط برادر ناتنیه منه:ws28: آره دیگه گذشته خیالات راحت از این به بعد من بهش میگم همینجوری شیرینی های خوب بخره! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ روابط توی ما خیلی پیچیدستنمیشه برات بگم برو تو پروفم ، عکس درخت شجره نامه خونوادگیمونو ببین روابط توش هست دیدم.....ماشالا خدا بده برکت فقط یه کم چش چرونیش دست خودش نیس عمو میلی عموم میشه مهردادم دوماد میشه یعنی شوهر خواهر لرنا هم که دیگه ....... میسی زیاد فکر نکن خودمونم نسبتا رو قاطی میکنیم شوهر خواهر ارانوس، دیدی شیرینی داد؟!!! :دی لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه انگار قضیه جدی شد اینا دل میدن وقلوه مستونن بابا چرا این همه عجله؟ دحترم عجله نیست ما دیگه عمری ازمون گذشته لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هورا شده به سلامتی! :JC_thinking::JC_thinking: ساده ایااااااا عمویییی و خوش سلیقگی:ws28: بیا بگو عزیزم از زن عمو نزدیکتر کسی نیست! آخه هنو ثبت نشدی که بعدشم دیگه الان فایده نداره وابستگی عطفی تایجاد شده رفتش:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اره اونو میفرستی دنبال نخود سیاهتا به افکار پلیدت برسی تو فکرت فاسده وگرنه ستی به من اعتماد کامل داره ، مثل جفت چشماش عیب نداره اینجوری بیتره تو خونه ی ما مردسالاریه بیا لرنا ، تحویل بگیر همین اول زندگیه مشترک ادعای مرد سالاری میکنه ، عوض اینکه بگه زندگی اشتراکیه میگم یه کجفکر باستانیه ، شما باور نکن لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ با وجود شوما حتما میشه عیب نداره اینجوری بیتره تو خونه ی ما مردسالاریه آره فقط دو روز اول! لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ به به دایی رحمان عزیزخوش اومدی مریم سایلنت رو میگه :ws2: بهههههههه سلااام دوماد عزیز حالتون چطوره حال آبجی ما چطوره آهااا مریم سایلنت .. عمو چیزی راجب این دخترش نگفت لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ :JC_thinking::JC_thinking: عمویییی و خوش سلیقگی:ws28: آخه هنو ثبت نشدی که بعدشم دیگه الان فایده نداره وابستگی عطفی تایجاد شده رفتش:icon_pf (34): ثبت هم میشم عجله نکن دخترم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چه دوماد خوش سلیقه ای !تحویل بگیرید! :icon_redface: تو این مورد دیگه باس با عمو شور کنمعموییییییییی بگم؟ عمو خویشتندار باش تو خوش سلیقه گی سادم؟ شیرینی دوس نداری تو؟ حسودیش میشه:4chsmu1: اخه نه این که این وستی تا حالا یه خرما هم به هم ندادن نه دیگه انگار قضیه جدی شد اینا دل میدن وقلوه مستونن بابا چرا این همه عجله؟ عمو عجله چیه هر چی زودتر بچه های من سو سامون بگیرن بهتره نه این که فکر میکنی اون خوش سلیقه هست سادگیه ببین کی بهش گفته بره از این شیرینیا بگیره خودش که سرش نمیشه این حرفا بگذریم دیگه بیخیال ، دیگه شدی زن عموی میلاد ، یعنی میشه زن داداش خودم هر چند میلاد فقط برادر ناتنیه منه:ws28: من فقط به حرف لرنا خانوم گوش میدم من هیچ هم خونیی با این گولاخ ندارم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بهههههههه سلااام دوماد عزیز حالتون چطوره حال آبجی ما چطوره آهااا مریم سایلنت .. عمو چیزی راجب این دخترش نگفت قربونت رحمان جون من خوبم ، اونم خوبه ، سخت درگیر پروژه فاینالشه خیلی زحمت میکشه این میلی رو که دیگه باید بشناسیش از اون آب زیر کاهاست لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ :JC_thinking::JC_thinking:عمویییی و خوش سلیقگی:ws28: آخه هنو ثبت نشدی که بعدشم دیگه الان فایده نداره وابستگی عطفی تایجاد شده رفتش:icon_pf (34): از عموت خوش سلیقه تر سراغ داری عمو صبور باش تو فکرت فاسده وگرنه ستی به من اعتماد کامل داره ، مثل جفت چشماش بیا لرنا ، تحویل بگیر همین اول زندگیه مشترک ادعای مرد سالاری میکنه ، عوض اینکه بگه زندگی اشتراکیه میگم یه کجفکر باستانیه ، شما باور نکن چقدر بهش گفتم خام این مهرداد نشو این مرد زندگی نیست گوش نکرد من و خانومم همدیگر رو درک میکنیم آره فقط دو روز اول! هر چی شوما بگی بهههههههه سلااام دوماد عزیز حالتون چطوره حال آبجی ما چطوره آهااا مریم سایلنت .. عمو چیزی راجب این دخترش نگفت نپرسیده بودی عمو:4chsmu1: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_redface: حسودیش میشه:4chsmu1: اخه نه این که این وستی تا حالا یه خرما هم به هم ندادن من فقط به حرف لرنا خانوم گوش میدم من هیچ هم خونیی با این گولاخ ندارم حسودی !!! همه عالم و آدم به ما دوتا و کانون گرممون حسودی میکنن خوبه میبینی چه بچه هایی داریم همه یا مدیرن یا همکار تالار ... ماشاالله همشون سر و سامون گرفتن و یه پست و مقام درست و حسابی دارن به چیه تو بخوام حسودی کنن حالا خوبه من اول گفتم که خودمو قابل نمیدونم بگم با من فامیلی حالا چه برسه به نسبت خونی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ عمو ابرو ریزی نکن عیب نداره اینجوری بیتره تو خونه ی ما مردسالاریه آبروریزی کدومه ابراز حقایقه حداقل افکارتو همین امشب نوشون نده دیگه عموییی:icon_pf (34): دیدم.....ماشالا خدا بده برکت میسی شوهر خواهر ارانوس، دیدی شیرینی داد؟!!! :دی :ws52: دحترم عجله نیست ما دیگه عمری ازمون گذشته اوخیییییییییی پس خوب شد دیگه عروسی بلند نمیگیری نگران لباسم بودم بهههههههه سلااام دوماد عزیز حالتون چطوره حال آبجی ما چطوره آهااا مریم سایلنت .. عمو چیزی راجب این دخترش نگفت خان دایی چیطوری؟ ثبت هم میشم عجله نکن دخترم از اونور عجله داری از اینور نه :icon_redface: عمو خویشتندار باش عمو عجله چیه هر چی زودتر بچه های من سو سامون بگیرن بهتره آخه تا کی عمو حقیقت تو گلوم گیر کرده داره خفم موکنه:ws44: حالا تا الان که هویجوری بی پدرومادر بزگ شدن مشکلی نبود الان دیگه دیر میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده