آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ میبینی آرانوس جان ، میبینی چه موجود شیطان صفتیه حالا البته این وسط یه بلا نسبتی هم بگو ، من و ستی رو که میدونی چقدر به هم وفاداریم داماد نخوندی آخر پسته رو ها آره خوب اول زندگی همه مشکل دارن کم کم همه چی درست میشه دوستان چرا دعوا میکنید؟ مگه بده یه خوانده از بی مادری درومده؟ EEEEEEEEEE خودشون تشریف آوردن به زحمت افتادینا وظیفه ما بود خدمت برسیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ عمویییییییییییییییییی:w00::w00: پس مینا چی میشه:w00:از بس شوما مردا همتون بی وفایین:w00: حالا خو بچه هاش مادر بالاسرشون نباشه منحرف میشن معتاد و فتنه گر میشن وطن فرش میشن تجمع میکنن بزار زن بگیره خو اونم 2روز دووم نمیاره پثه مینا میذاره میره:icon_pf (34): عمو اسرار خونواده رو همه جا نگو همین الان بده !:دی خب پس کی؟ این میلاد فقط دست بگیر داره ، خامش نشو ، چرک به مرده شور نمیده ، بیاد به تو شیرینی بده قربون شما برم که این همه با کمالات هستی و آدم درست و با مرامو ، خوب تشخیص میدی :ws2: از من دست ودلباز تر نیافریده خدا لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان چرا دعوا میکنید؟ مگه بده یه خوانده از بی مادری درومده؟ کسی نمیگه بده ، تو خیلی هم داری کار خوبی میکنی ... حیف اون کتایون و مریم با این باباشون دخترا مثل دسته گل باباشون این آدم .... چی بگم آخه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان چرا دعوا میکنید؟ مگه بده یه خوانده از بی مادری درومده؟ سیلااااااااام اینم همون مادر مهربان داماد یه کم کوتاه بیا ببینیم میتونیم از آب گل آلود ماهی بگیریماونارو ولش عمو موخوای برم پروفش نگه چرا تنها تنها پاشده اومده خانما حساسنا:w00: زشته خوب عمو اره برو باهاش صحبت کن تا ببینه من بی کس وکار نیستم کسی نمیگه بده ، تو خیلی هم داری کار خوبی میکنی ...حیف اون کتایون و مریم با این باباشون دخترا مثل دسته گل باباشون این آدم .... چی بگم آخه سیلامت کو وقتی داری با یه خانوم محترم حرف میزنی مودب باش همین کارا رو کردی ستی از دستت فراری شد لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ داماد نخوندی آخر پسته رو ها آره خوب اول زندگی همه مشکل دارن کم کم همه چی درست میشه EEEEEEEEEE خودشون تشریف آوردن به زحمت افتادینا وظیفه ما بود خدمت برسیم حالا دیر نشده که بپر گل و شیرینی هم بخر! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من که به زور ازش میگیرم مرسی....لطف داری :girl_blush2: اِ....یادم نبود زن داری! خواهش میکنم ، نه بابا این حرفا چیه ؟ خانوووم من میدونه من چه جوون سر به زیر و مثبتیم به من اعتماد کامل داره شما راحت باش لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من الان گیج شدم! شماها چه نسبتی باهم دارین؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کسی نمیگه بده ، تو خیلی هم داری کار خوبی میکنی ...حیف اون کتایون و مریم با این باباشون دخترا مثل دسته گل باباشون این آدم .... چی بگم آخه من هنوز دخترا رو ندیم حالا بذار این خانواده رستگار بشه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه ماهی درشت بگیر :ws2: در حد لامبور خوبه عمو اسرار خونواده رو همه جا نگو خب پس کی؟ از من دست ودلباز تر نیافریده خدا اوا عمو اگه میدونستم عروس خانم میاد نمیگفتم اینا رو عمو انورو ببین قابل توجه عروس خانم داماد داره پنهون کاری موکنه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من که به زور ازش میگیرم مرسی....لطف داری :girl_blush2: اِ....یادم نبود زن داری! اِ مادر جدید شمایی؟ آره اگه خدا فبول کنه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سیلاااااااااماینم همون مادر مهربان عمو اره برو باهاش صحبت کن تا ببینه من بی کس وکار نیستم سیلامت کو وقتی داری با یه خانوم محترم حرف میزنی مودب باش همین کارا رو کردی ستی از دستت فراری شد هیچ هم ستی فرار نکرده ، همسر من داره رو پروژه رباتش کار میکنه من به خانوومم اجازه دادم تو اجتماع باشه فعالیت کنه خودشو مطرح کنم مثل تو نیستم یه آدم کج فکر فسیل شده باستانی لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کسی نمیگه بده ، تو خیلی هم داری کار خوبی میکنی ...حیف اون کتایون و مریم با این باباشون دخترا مثل دسته گل باباشون این آدم .... چی بگم آخه کتی رو میشناسم مریم کیه لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خواهش میکنم ، نه بابا این حرفا چیه ؟ خانوووم من میدونه من چه جوون سر به زیر و مثبتیم به من اعتماد کامل داره شما راحت باش ما که راحتیم! آره اگه خدا فبول کنه به سلامتی! تقبل الله! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من الان گیج شدم!شماها چه نسبتی باهم دارین؟ روابط توی ما خیلی پیچیدست نمیشه برات بگم برو تو پروفم ، عکس درخت شجره نامه خونوادگیمونو ببین روابط توش هست لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ در حد لامبور خوبه اوا عمو اگه میدونستم عروس خانم میاد نمیگفتم اینا رو عمو انورو ببین قابل توجه عروس خانم داماد داره پنهون کاری موکنه:icon_pf (34): چیو پنهون میکنه!؟؟:ws2: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سیلاااااااااماینم همون مادر مهربان عمو اره برو باهاش صحبت کن تا ببینه من بی کس وکار نیستم سیلامت کو وقتی داری با یه خانوم محترم حرف میزنی مودب باش همین کارا رو کردی ستی از دستت فراری شد عمو خودشون قدم رنجه فرمودن اومدن زشت شد آبرومون ذفت:icon_pf (34): بس که قبلش با من هماهنگ نمیکنی حالا دیر نشده که بپر گل و شیرینی هم بخر! بله به سلامتی حالا جوابتون قطعی اوکی شد؟ از جیبم نره خواهش میکنم ، نه بابا این حرفا چیه ؟ خانوووم من میدونه من چه جوون سر به زیر و مثبتیم به من اعتماد کامل داره شما راحت باش فقط یه کم چش چرونیش دست خودش نیس من الان گیج شدم!شماها چه نسبتی باهم دارین؟ عمو میلی عموم میشه مهردادم دوماد میشه یعنی شوهر خواهر لرنا هم که دیگه ....... لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حالا دیر نشده که بپر گل و شیرینی هم بخر! بفرمایید همگی دهنتون رو شیرین کنید من الان گیج شدم!شماها چه نسبتی باهم دارین؟ زیاد فکر نکن خودمونم نسبتا رو قاطی میکنیم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بفرمایید همگی دهنتون رو شیرین کنید زیاد فکر نکن خودمونم نسبتا رو قاطی میکنیم چه دوماد خوش سلیقه ای ! تحویل بگیرید! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کتی رو میشناسم مریم کیه به به دایی رحمان عزیز خوش اومدی مریم سایلنت رو میگه :ws2: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چیو پنهون میکنه!؟؟:ws2: تو این مورد دیگه باس با عمو شور کنم عموییییییییی بگم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده