شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ای عملیواجب شد منم برم عمل کنم عملی های عزیز اینجا دود و دم راه نندازین خواهشا چون من آسم دارم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ای عملیواجب شد منم برم عمل کنم به خاطر هاله جون؟:icon_pf (34): یعنی سیتی عملیه؟حالا چی میزنی عملی؟ قطره اشك چشم آرتلاك:4chsmu1: ايرانياش خوب نيست خارجي مصرف مينمايم عملی های عزیز اینجا دود و دم راه نندازین خواهشا چون من آسم دارم ما اعضاي جنبش بخاطر هم دردي با ادمين شاهين، از هم اكنون آسم ميگيريم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی سیتی عملیه؟حالا چی میزنی عملی؟ اره مگه نمیدونستی:4chsmu1: به خاطر هاله جون؟:icon_pf (34):قطره اشك چشم آرتلاك:4chsmu1: ايرانياش خوب نيست خارجي مصرف مينمايم ما اعضاي جنبش بخاطر هم دردي با ادمين شاهين، از هم اكنون آسم ميگيريم دقیقا بخاطر خود هاله این قطرهه الان چنده قیمتش؟ باشه آسم بگیریم فقط چه جوری؟ چه خبره اینجا بابا بحث شیرینی عمله لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عجب جنبشي 2تا پست دادي اومدي عضو جنبش شدي؟ جنبش خيلي پوياس ، همين پويائيش هس كه اين همه راي آورده شصت و سه درصد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اره مگه نمیدونستی:4chsmu1: دقیقا بخاطر خود هاله این قطرهه الان چنده قیمتش؟ باشه آسم بگیریم فقط چه جوری؟ بحث شیرینی عمله :vahidrk:اي بي بصيرت بي هاله يه بسته 60 تاييش 10هزار تومنه (يه بار مصرفه ، هر يه دونش رو كه باز كني بهدش بايد بندازي دور) سيگار بيارم بكشيم؟:w127: شايد آسم بگيريم شاهين چ جوري آسم گرفتي؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ جنبش خيلي پوياس ، همين پويائيش هس كه اين همه راي آورده شصت و سه درصد يعني ميشه روزيو ببينم كه 99% شديم؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برو بخواب دختر ... چه معنی داره تا نصف شبی داری جنبش پویا میکنی پاشو برو بخواب لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سيگار بيارم بكشيم؟ شايد آسم بگيريم شوهر غیر سیگاری می خوای اون وقت خودت سیگار میکشی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ جنبش خيلي پوياس ، همين پويائيش هس كه اين همه راي آورده شصت و سه درصد پویایی رو خوب اومدی :vahidrk:اي بي بصيرت بي هاله يه بسته 60 تاييش 10هزار تومنه (يه بار مصرفه ، هر يه دونش رو كه باز كني بهدش بايد بندازي دور) سيگار بيارم بكشيم؟:w127: شايد آسم بگيريم شاهين چ جوري آسم گرفتي؟ من هاله میخوام خوبه که برم بگیرم نحوی مصرفش چه جوریه؟ من دودی نستم :Ghelyon: به سختی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نحوی مصرفش چه جوریه؟ روزی یکی راس ساعت 10 شب 5 روز در ماه هم نیاز نیست بخوری لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برو بخواب دختر ... چه معنی داره تا نصف شبی داری جنبش پویا میکنی پاشو برو بخواب مهرداد با اعضای جنبش کاری نداشته باش گولاخ يعني ميشه روزيو ببينم كه 99% شديم؟ اندکی صبر سحر نزدیک است شوهر غیر سیگاری می خوای اون وقت خودت سیگار میکشی امید تو چرا معیاراتو نمینویسی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ روزی یکی راس ساعت 10 شب 5 روز در ماه هم نیاز نیست بخوری چه جالب قرصش اومده بین تزریقی نمیشه مصرفش کرد؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چه جالب قرصش اومدهبین تزریقی نمیشه مصرفش کرد؟:4chsmu1: هست این نمونه هم خوبه تزریقی هم هست چندین راه وجود داره برا هاله لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برو بخواب دختر ... چه معنی داره تا نصف شبی داری جنبش پویا میکنی پاشو برو بخواب با مني يا با مين؟:4chsmu1: شوهر غیر سیگاری می خوای اون وقت خودت سیگار میکشی عجب غلطي كرديم معيار نوشتيم شديم سوژه:icon_pf (34): براي همديدر با ادمين اينده سيگار ميكشم پویایی رو خوب اومدی من هاله میخوام خوبه که برم بگیرم نحوی مصرفش چه جوریه؟ من دودی نستم :Ghelyon: به سختی اين دفعه يكيشو ميارم يه بار استفاده كني ديگه آلودش ميشي لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اين دفعه يكيشو ميارم يه بار استفاده كني ديگه آلودش ميشي هاله هم همراشه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ بدویید بیاید تولد حمید شهرساز ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ هاله هم همراشه بعد از استعمال هاله هم ميبيني لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا فقط جنبش تفلد نداریم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ من برم بخسبم بسي خوابم مياد تو تاپيك بغلي گفتم كه اين ماه 4تا تولد + روز پدر مادر بوده فشار مالي زيادي رو دارم تحمل ميكنم يه گل ريزون بگيرين من بتونم برم تنگه واشي شب بخير لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده