آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میگم کی قراره عوضش کنیم من دیگه دارم احساس خفگی میکنم:w00: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد این شاهینو ادب کن. سجدا کنون بده دست مهرداد الآن میلاد چیز دو جانبه هستش؟ نه من چیز یه جانبم شیطونه میگه بزنم تیریپ hrt کار کنم کل اواتاراتونو عوض کنما شیطونه خیلی بیخود کرده:vahidrk: بچه ها آزادي مي خوان ظالم H.R.T كه زير لواي شاهنشاهي ما بود اين قبيله ها هم بسيار بودند ؛ آمدند چند روزي مهمان ما بودند و رفتند . مهم انزجار از حكومت مطلقه ي ادمينه :Ghelyon: این کیه داره پشت سر هم بیانیه صادر میکنه !!! نذارید حکم جهاد بدم و این میلاد کج فکر فتنــه گر را حصــر خانگی کنم..... :zadan: من کفن پوشیدم و امادی شهادتم در این راه:vahidrk: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این جنبش چه باشه چه نباشه ادمین باید بره :167: :167: :167: افرین:167: بیکارین هااا چیه این اواتار اخه حالم بهم خورد بابا ژون ؟:brodkavelarg: نارحتی مسعود جان؟ ای جنبش اواتاری، چقدر تو رو دوست داریم تكبير براي مدتي اواتار رو عوض ميكنم منتظر بيانيه هاي بعدي ادمين جديد و مهندس كج فكر هستيم تکبیر میبینم که بیشتر از هر کسی ذکر من در این وادی کفر و انحراف داره برده میشه رسما و از طریق همین تریبون عدم وابستگی و پیوستگی خود را به این جنبش موهوم ، کفرآمیز و مخالف آزادی اجتماعی بیان داشته و اعلام می دارم با وجود علایق شدید خانوادگی که بین من ، همسر و فرزندانم برقرار است هر گونه پیام ، نقل قول و یا نامه ای از این جانب در حمایت از این آشوبگران و گمراهان منتشر گردد ، کذب محض بوده و دوستان بزرگوار و خواص اینجانب آنرا نادرست انگارند. و همچنین اعلام می دارم مواضع عقیدتی و آواتاری همسر و فرزندانم هیچگونه خدشه ای به روابط عاطفی و خانوادگی ما وارد نمی آورد و صرفا محدود به محیط خارج از کانون گرم خانوادگیمون می باشد. مهرداد تا حالا کسی بهت گفته خیلی حرف میزنی:4chsmu1: چون مخالف افکار متحجر و پوسیده آواتاریتون هست مدرن و امروزی فکر میکنم آزادی پوشش مهرداد من موندم تو با چی فکر میکنی مغز که نداری نه گلم به غلامی هم حتی قبولش ندارم عمرا نمیذارم شاهین با تو فامیل شه:vahidrk: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ میگم کی قراره عوضش کنیم من دیگه دارم احساس خفگی میکنم:w00: عمو جان گفتم که تکبیر بگو بعدش تا اصلاع ثانوی اواتارتو عوض کن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چه خبره بابا :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چند تا پست باید بدمممممم مدیرا این محدودیت رو بردارید جنبش بدون من نمیتونه کودتا کنه.. لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چند تا پست باید بدمممممممدیرا این محدودیت رو بردارید جنبش بدون من نمیتونه کودتا کنه.. مگه هنوز محدودیت داری؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چند تا پست باید بدمممممممدیرا این محدودیت رو بردارید جنبش بدون من نمیتونه کودتا کنه.. عجب جنبشي 2تا پست دادي اومدي عضو جنبش شدي؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ محدودیت چیه چه خبره اینجاااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عجب جنبشي 2تا پست دادي اومدي عضو جنبش شدي؟ ملاک عضویت خلوص نیت و ایمانه ستی و لا غیر لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عجب جنبشي 2تا پست دادي اومدي عضو جنبش شدي؟ اینو خوب اومدی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ملاک عضویت خلوص نیت و ایمانه ستی و لا غیر خلوص نیتش رو کجا دیدی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خلوص نیتش رو کجا دیدی عزیزم چشم بصیرت میخواد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ميلاد هاله نوراني دور آواتار بهزاد رو ديدي؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ميلاد هاله نوراني دور آواتار بهزاد رو ديدي؟:4chsmu1: نه:jawdrop: تو چشم بصیرتت کیفیتش بهتره بوگو از کجا گرفتی؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نه:jawdrop:تو چشم بصیرتت کیفیتش بهتره بوگو از کجا گرفتی؟ 100 دفعه گفتم چشماي من عمليه:icon_pf (34): روزي كه رفتم برا عمل هاله جون رو ديدم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ 100 دفعه گفتم چشماي من عمليه:icon_pf (34): روزي كه رفتم برا عمل هاله جون رو ديدم:4chsmu1: ای عملی واجب شد منم برم عمل کنم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ 100 دفعه گفتم چشماي من عمليه:icon_pf (34): روزي كه رفتم برا عمل هاله جون رو ديدم:4chsmu1: یعنی سیتی عملیه؟ حالا چی میزنی عملی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده