afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو پیاز ساطوری یک عدد سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد کشمش بی هسته 1پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق مرباخوری روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید . رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد . سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده