RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بسم الله الرحمن الرحیم..... :flowerysmile: علم و دانش و آگاهی چیزی هستش که همه ادیان بهش اهمیت دادند و عموم مردم هم درصدد بدست آوردنش هستند که برای بهبود وضع معیشت و زندگی و شناخت از زندگی و رسیدن به خدا و هزاران اهداف خیر دیگه ازش استفاده کنند..... ولی بحثی که وجود داره اینه که ممکنه برخی فکر کنند با بدست آوردن میزان خاصی از علم و دانش و کسب مدرک دانشگاهی خاصی اجازه اظهار نظر توی هر موردی رو دارند..... به عنوان مثال: فرض بر اینکه بنده فوق دیپلم و یا لیسانس حسابداری یا مهندسی نرم افزار دارم و حالا در برخورد با موارد ذیل نظراتی میدم: 1- شخص خاصی که در مسائل مذهبی و دینی تخصصی داره فتوایی میده که مثال زکات موردی به این صورت هستش و یا باید در این وضعیت قضیه اینگونه باشه..... اظهار نظر من: بابا شورش رو درآوردند 30 سال به اسم هزار و یک مورد هر چی به ذهنشون میرسه به مردم قالب میکنند به اسم.... و ..... کسی هم حق اعتراض نداره...... یعنی چی آقا اصلاًمن میخوام برم مسیحی بشم.... 2- صبح زود موقع نماز بابا صدا میزنه پسرم بلند شو نمازت رو بخون..... اظهار نظر من: ای بابا چه خبره آخه 1400 سال نماز خوندند چیکار کردند ما کجا رو میخوایم بگیریم خدا میدونه ولش کن بابا حال ندارم میخوام بخوابم فردا با بچه ها قرار داریم دانشگاه.... 3- مریض میشم میرم دکتر بهم دارو میده و میگه هر هشت ساعت استفاده بشه..... اظهار نظر من: بابا مرتیکه سوسول خیال کرده انگلیسیش خوبه و دکترا داره چه خبره. خودم میدونم روز پنج مرتبه است و زودی خوب میشم یه هفته ادامه بدم درست میشه..... 4- سیستم خونه خراب میشه و خواهرم اون رو میده به یه خدمات کامپیوتری و وقتی میاره خونه میگه داداشی گفتی حوصله ندارم دادم بیرون واسم درست کردند.... اظهار نظر من: ای چیه؟؟؟؟ آشغاله ویندوز XP.... اصلاً سیستم عاملش مسخره است. نگاه کن همه ابزارها چندش آور...... چه به درد میخوره تازه برنامه ها هم نسخه جدید جدید نیست...... 5- توی یه بخش خاصی میرم و کاری دارم و اون شرکت فرم خاصی رو برای تکمیل بهم میده و میگه روندش اینه.... اظهار نظر من: ای بابا همش الکیه اصلاً خودشون هم تکلیفشون با خودشون مشخص نیستش... اینها چیه همی بیهوده است الکی فرم پر کردنه.... 6- یه طراحی گرافیکی دارم و دادم یه جایی واسم درست کردند و بعدش هم Print کردم. میارم خونه و همه تعریف میکنند و میگم خب خوبه و فلان و فلان.... اظهار نظر من: این چیه آخه؟؟؟!! کجاش خوبه.. نکرده یکمی وقت بزاره Pixel هاش رو قشنگ تر بگیره تازه جنس کاغذش هم زیاد خوب نیست...... 7- استاد توی کلاس داره درس میده و مطلبی رو میگه و چند منبع معتبر هم استفاده میکنه.. اظهار نظر من: بابا بی سواده معلوم نیست با کدوم مسئول پارتی بازی کرده اومده شده استاد.... بچه ها داشته باشین دو سال دیگه منم استادم هااااااااا....... 8- داداش کوچیکم میخواد بره موبایل بخره و میگه داداشی بهم گفتند Nokia خوبه از نظر کارکرد نرم افزاری..... اظهار نظر من: چیه گوشی آشغال میخوای بگیری بچهههههههه.......... یه imate یا HTC بگیر حالشو ببر اینقدر خوبه تازه قابلیت دسترسی به FaceBooK هم داره..... 9- یکی مدیر جایی هستش و مشکلاتی پیش میاد. فعلاً هم قطعی نشده که مشکل از کجا بوده..... اظهار نظر من: ببین چقدر توی این مملکت دارن میخورن و میزنند و چی و چی... جیبشون حد و اندازه نداره که... اینهاش این نمونه اش.... **************************** و هزاران مورد از این دست........... این من کیه؟؟؟!!!! چرا به خودش اجازه میده که با یه فوق دیپلم و یا لیسانس و یا فوق لیسانس و یا هر چی خدا و پیغمبر و دین و علم و استاد و دانشگاه و دکتر و همه و همه رو زیر سوال ببره و در مورد همه چی اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟!!!!!! تکبر خود بزرگ بینی تا چه حد؟؟؟ یکی نیست بگه آدم معمولی تو چیکاره ای؟؟؟؟!!! خیال کردی با مدرکی که داری در مورد هر چی که بخوای میتونی اظهار نظر کنی و همه متخصصان و عالمان رو مسخره کنی؟؟؟؟؟؟ نظر شما در این رابطه چی هستش؟؟؟ خواهشاً Spam نکنید. ممنون میشم از شما.......... 10 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ با اینکه میدونم مطالبی که بالا گفتین مثاله ولی با بعضیش مشکل دارم قابل قبول نیست که ی کسی چون مدرکش حسابداریه تو جا های دیگه نظر نده مثلا ی لوله کش واسه شما کار میکنه و شما میبینی در مقایسه با جاهای دیگه کارش ضعیف تره خب حالا چون شما لوله کشی بلد نیستی نباید ازش ایراد بگیری یا تو ی حوزه بزرگ تر شما میبینی دولت وظیفش رو درست انجام نمیده پس شما چون سیاستمدار نیستی نباید اعتراض کنی یا ی نفر میاد برای شما زکات یا سهم امام یا... مشخص میکنه که به خودش پرداخت کنی و شما حتی نمیدونی کجا میخواد مصرفش کنه ... در مورد مسخره کردن هم که گفتی میتونم اینو بگم که ی وقتایی هیچ راهی برای اعتراض وجود نداره و ادم مجبور میشه برای گرفتن حقش اینکارو بکنه در کل فک میکنم ادما کافیه الا بختکی نظر ندن و اول ی کم روش فک کنن و مخصوصا جاهایی که پای حقشون وسط باشه نظرشون رو بگن و کوتاه نیان 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه موردی رو من به عینه دیدم. کسی رو می شناسم که پزشک هست و می گه چون من پزشکم از همه برترم و بهتر می فهمم. هر کسی هر کاری می کنه باید یه نظری بده . کلا" به ایشون هم ربطی نداره خیلی چیز ها ولی با این جمله که: چون من پزشکم پس.... چون یزشکی چی؟ چون پزشکی باید در مورد برنامه نویسی کامپیوتر نظر بدی؟ چون پزشکی باید روابط آدمها با هم رو تعیین کنی؟ چون پزشکی باید تو همه چی دخالت کنی؟ نمی دونم چرا هیچ کس نمی خواد جای خودش باشه و باید نظرش رو هر جایی هرچند بی ربط بده! :icon_razz: یا یکی دیگه رو می بینم که خدا و پیرو پیغمبر رو گداشته کنار بعد میاد در مورد فلان فلسفه ی نماز حرف می زنه. بابا جان یا رومی رومی یا زنگی زنگی! به خدا زبون به دهن گرفتن کار سختی نیست. 9 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه موردی رو من به عینه دیدم.کسی رو می شناسم که پزشک هست و می گه چون من پزشکم از همه برترم و بهتر می فهمم. هر کسی هر کاری می کنه باید یه نظری بده . کلا" به ایشون هم ربطی نداره خیلی چیز ها ولی با این جمله که: چون من پزشکم پس.... چون یزشکی چی؟ چون پزشکی باید در مورد برنامه نویسی کامپیوتر نظر بدی؟ چون پزشکی باید روابط آدمها با هم رو تعیین کنی؟ چون پزشکی باید تو همه چی دخالت کنی؟ نمی دونم چرا هیچ کس نمی خواد جای خودش باشه و باید نظرش رو هر جایی هرچند بی ربط بده! :icon_razz: یا یکی دیگه رو می بینم که خدا و پیرو پیغمبر رو گداشته کنار بعد میاد در مورد فلان فلسفه ی نماز حرف می زنه. بابا جان یا رومی رومی یا زنگی زنگی! به خدا زبون به دهن گرفتن کار سختی نیست. دوست عزیز اگه شما ی کاری رو بلد نباشید دلیل اینه که حق اظهار نظر رو هم ندارین ... البته حرف من اون ادمایی که فک میکنن تو هر کاری بهترینن نیست 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز اگه شما ی کاری رو بلد نباشید دلیل اینه که حق اظهار نظر رو هم ندارین ... البته حرف من اون ادمایی که فک میکنن تو هر کاری بهترینن نیست خب من هم همین رو می گم. اما خیلی آدمها نمی خوان این موضوع رو بپذیرن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ این من کیه؟؟؟!!!! چرا به خودش اجازه میده که با یه فوق دیپلم و یا لیسانس و یا فوق لیسانس و یا هر چی خدا و پیغمبر و دین و علم و استاد و دانشگاه و دکتر و همه و همه رو زیر سوال ببره و در مورد همه چی اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟!!!!!! تکبر خود بزرگ بینی تا چه حد؟؟؟ یکی نیست بگه آدم معمولی تو چیکاره ای؟؟؟؟!!! خیال کردی با مدرکی که داری در مورد هر چی که بخوای میتونی اظهار نظر کنی و همه متخصصان و عالمان رو مسخره کنی؟؟؟؟؟؟ حالا یک سوال.... شما اگر چشمتون درد کنه و برین دکتر،اما دکتر اصلا چشمتان را معاینه هم نکنه و مرتبا شصت پایتان را بالا و پایین کنه،چکار میکنین؟ نمیزنید تو گوش اون دکتر،که بابا من چشمم مورد داره،حداقل یک نگاه به چشمم هم بنداز. پس بین فهمیدن و نفهمیدن برای هر کسی یک مرز و حدی وجود دارد. حرمت عقل در همه جا خیلی بالاتر است،مخصوصا در مورد مسائل شخصی. اینکه کسی عنوان متخصص مذهبی را یدک بکشد،هیچ الزامی بر حقانیت او نیست. 12 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یک سوال.... شما اگر چشمتون درد کنه و برین دکتر،اما دکتر اصلا چشمتان را معاینه هم نکنه و مرتبا شصت پایتان را بالا و پایین کنه،چکار میکنین؟ نمیزنید تو گوش اون دکتر،که بابا من چشمم مورد داره،حداقل یک نگاه به چشمم هم بنداز. پس بین فهمیدن و نفهمیدن برای هر کسی یک مرز و حدی وجود دارد. حرمت عقل در همه جا خیلی بالاتر است،مخصوصا در مورد مسائل شخصی. اینکه کسی عنوان متخصص مذهبی را یدک بکشد،هیچ الزامی بر حقانیت او نیست. اسی جان اجازه دارم اینجا به شما انتقاد کنم؟ (چون به موضوع ربط دارد این درخواست را دارم) اگر مایل نیستید هیچ اصراری ندارم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسی جان اجازه دارم اینجا به شما انتقاد کنم؟(چون به موضوع ربط دارد این درخواست را دارم) اگر مایل نیستید هیچ اصراری ندارم درود. بنده با انتقاد مشکلی ندارم،اگر در بحثی انگ زدن و توهین و دعوای شخصی پشتش نباشد. هیچ آدابی و ترتیبی مجو هرچه میخواهد دلتنگت بگو.... 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ درود. بنده با انتقاد مشکلی ندارم،اگر در بحثی انگ زدن و توهین و دعوای شخصی پشتش نباشد. هیچ آدابی و ترتیبی مجو هرچه میخواهد دلتنگت بگو.... شاید دعوا پیش بیاید ولی هرچه هست رو هست و چیزی برای پشت سر باقی نمی ماند (مدیران عزیز دقت فرمایید که خودشان اجازه دادند پس کاسه ی داغ تر از آش نشوید،آفرین!) لپ مطلب این است که رفتارهایی که استارتر برای مثال عنوان کرده همگی در حرف ها و برخورد های شما مشهود است! خوشبختانه از ادبیات و فلسفه نظر می دهید تا گفت و گوی آزاد و رشته ی تخصصی خود که برای نو اندیشان بسیار مفید هستید ولی متاسفانه در تمام این زمینه ها کاملا حق بجانب هستید و نظرهای مخالف خود را نوعی جبهه گیری می پندارید که نشان دهنده ی ناخودآگاه شماست که نسبت به موضوعات جبهه گیری می کنید. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبختانه از ادبیات و فلسفه نظر می دهید تا گفت و گوی آزاد و رشته ی تخصصی خود که برای نو اندیشان بسیار مفید هستید ولی متاسفانه در تمام این زمینه ها کاملا حق بجانب هستید و نظرهای مخالف خود را نوعی جبهه گیری می پندارید که نشان دهنده ی ناخودآگاه شماست که نسبت به موضوعات جبهه گیری می کنید. الان در نظر دادن تو این موضوعاتی که بهش اشاره کردید تناقضی میبنید؟ ادبیات و فلسفه جز علوم انسانی هستند،پس هر انسانی به حکم انسان بودنش مطالعاتی در این زمینه ها داره و حق اظهار نظر دارد. حتی اگر یک کتاب هم خونده باشی باید نظر بدی،مشکل نظر دادن کجاست؟ گفتگوی آزاد هم که اسمش روش است از بیسواد تا دکتر همه آزاد و برابرند. البته بخشید این مثال را درباره شما میزنما نمیخوام تشبیه کنم: در داستان تمثیلی خلقت انسان،جرم شیطان این بود که به انسان اعورانه نگاه میکرد،یعنی با یک چشم و چشم خودش. شما دنیا را زیادی اعورانه میبنید. 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ الان در نظر دادن تو این موضوعاتی که بهش اشاره کردید تناقضی میبنید؟ ادبیات و فلسفه جز علوم انسانی هستند،پس هر انسانی به حکم انسان بودنش مطالعاتی در این زمینه ها داره و حق اظهار نظر دارد. حتی اگر یک کتاب هم خونده باشی باید نظر بدی،مشکل نظر دادن کجاست؟ گفتگوی آزاد هم که اسمش روش است از بیسواد تا دکتر همه آزاد و برابرند. البته بخشید این مثال را درباره شما میزنما نمیخوام تشبیه کنم: در داستان تمثیلی خلقت انسان،جرم شیطان این بود که به انسان اعورانه نگاه میکرد،یعنی با یک چشم و چشم خودش. شما دنیا را زیادی اعورانه میبنید. اسی جان دقت به حرف هایم دقت نکردید، گفتم که نظر دادن بسیار هم خوب است (آنجا که گفتم مفید هستید یعنی این) ولی منظورم از انتقاد مشکل حق بجانب بودن در برخوردتان است. دلیلم برای این حرف این است که در هر بحثی که شرکت میکنید سعی میکنید دیگران را با خود هم نظر کنید حتا شده به زور تحمیل کردن نظرتان و اگر نشوند مسخره میکنید، که دقیقا همین کار را با زدن مثال شیطان برایم نشان دادید! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسی جان دقت به حرف هایم دقت نکردید، گفتم که نظر دادن بسیار هم خوب است (آنجا که گفتم مفید هستید یعنی این) ولی منظورم از انتقاد مشکل حق بجانب بودن در برخوردتان است.دلیلم برای این حرف این است که در هر بحثی که شرکت میکنید سعی میکنید دیگران را با خود هم نظر کنید و اگر نشوند مسخره میکنید، که دقیقا همین کار را با زدن مثال شیطان برایم نشان دادید! حالا خوبه اولش نوشتم شما را به شیطان تشبیه نمیکنم،منظورم آن دید اعورانه به زندگی است. شما خودت یک تاپیک داشتی که خانواده بد هست و.....،سعی میکردی نظر خودت را به همه القا کنی. هر آدمی که نظر میدهد،سعی میکند نظر خودش را به کرسی بنشاند،اما مهم راه به کرسی نشان دادن این نظر است. یکی فحاشی میکنه،یکی از نیروی سرکوب استفاده میکنه و یکی با بحث کردن. بنده دو شیوه اول را در اختیار ندارم. در مورد تمسخر هم که فرمودید،بنده فقط کسانی را مسخره کرده و میکنم که باورهای دیگران را به سخره بگیرند و اندیشه های تمامیت خواهانه در ذهنشان باشد. اگر مصداقی پیدا کردید،که بنده فردی را خارج از این موضوع مورد تمسخر قرار داده ام،اعلام بفرمایید. 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا خوبه اولش نوشتم شما را به شیطان تشبیه نمیکنم،منظورم آن دید اعورانه به زندگی است. شما خودت یک تاپیک داشتی که خانواده بد هست و.....،سعی میکردی نظر خودت را به همه القا کنی. هر آدمی که نظر میدهد،سعی میکند نظر خودش را به کرسی بنشاند،اما مهم راه به کرسی نشان دادن این نظر است. یکی فحاشی میکنه،یکی از نیروی سرکوب استفاده میکنه و یکی با بحث کردن. بنده دو شیوه اول را در اختیار ندارم. در مورد تمسخر هم که فرمودید،بنده فقط کسانی را مسخره کرده و میکنم که باورهای دیگران را به سخره بگیرند و اندیشه های تمامیت خواهانه در ذهنشان باشد. اگر مصداقی پیدا کردید،که بنده فردی را خارج از این موضوع مورد تمسخر قرار داده ام،اعلام بفرمایید. لحظه ای شاد شدم،گفتم مرا شیطان می خواند. در این روزگار شیطان بودن خیلی سخت تر از آدم بودن است. حیف شد که محبت را از من دریغ کردید. بگذریم. در تاپیک خانواده اشتباه می کنید، من نظر نیچه، هگل و هایدگر که 3نوع دید مختلف به زندگی خانوادگی است را بیان کردم که ... از این هم بگذریم. ولی جمله ی خیلی قرمزتان درباره ی به کرسی نشاندن، من فکر نمی کنم در درجه ای باشیم که حرفمان ره به کرسی بنشانیم. اصلا کدام کرسی؟! همین حرف نشان می دهد شما در حال تحمیل عقاید هستید چون اختیاری برای طرف بحث قائل نمی شوید و سعی بر این دارید که حرف را به کرسی بنشانید، حالا چه با بحث چه با فحش (که محال) و اگر در برابر مسخره کننده مسخره کنید چه فرقی با ایشان دارید؟ پس شما خود کاری را می کنید که خود آن را نهی می کنید! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ولی جمله ی خیلی قرمزتان درباره ی به کرسی نشاندن، من فکر نمی کنم در درجه ای باشیم که حرفمان ره به کرسی بنشانیم. اصلا کدام کرسی؟! همین حرف نشان می دهد شما در حال تحمیل عقاید هستید چون اختیاری برای طرف بحث قائل نمی شوید و سعی بر این دارید که حرف را به کرسی بنشانید، حالا چه با بحث چه با فحش (که محال) و اگر در برابر مسخره کننده مسخره کنید چه فرقی با ایشان دارید؟ پس شما خود کاری را می کنید که خود آن را نهی می کنید! کرسی الزاما یک کرسی مادی نیست. به کرسی نشاندن یعنی اینکه هر فردی ثابت کند،حرفش درست تر است. انیشتن برای به کرسی نشاندن نسبیت،بسیار تلاش کرد،پس هر کسی برای به کرسی نشاندن باورهایش باید تلاش کند،اما بدون تعصب. جایی که احساس کرد در باورهایش تعصب هست،دیگر نباید اصرار کند. بنده هم به چیزی تعصب ندارم. اما در مورد تمسخر در برابر تمسخر.... اگر کسی روبرویت شمشیر کشید و بهش نیشخند بزنی،سریع به ملکوت اعلی میپیوندی. با هر کسی باید مطابق با شخصیت و منزلتش بحث کرد. با چنگیزخان نمیتوانی مانند گاندی سر میز بحث و گفتگو بشینی. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ به هر حال بهتر است این بحث را خاتمه بدهیم. اگر در مورد همین تاپیک با بنده اختلاف نظری دارید بفرمایید تا پیرامون همین موضوع بحث شود. 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ به هر حال بهتر است این بحث را خاتمه بدهیم. اگر در مورد همین تاپیک با بنده اختلاف نظری دارید بفرمایید تا پیرامون همین موضوع بحث شود. سپاس از اجازه ای که دادید. شاد و سربلند باشید آنارشیست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ با اینکه میدونم مطالبی که بالا گفتین مثاله ولی با بعضیش مشکل دارم قابل قبول نیست که ی کسی چون مدرکش حسابداریه تو جا های دیگه نظر نده مثلا ی لوله کش واسه شما کار میکنه و شما میبینی در مقایسه با جاهای دیگه کارش ضعیف تره خب حالا چون شما لوله کشی بلد نیستی نباید ازش ایراد بگیری یا تو ی حوزه بزرگ تر شما میبینی دولت وظیفش رو درست انجام نمیده پس شما چون سیاستمدار نیستی نباید اعتراض کنی یا ی نفر میاد برای شما زکات یا سهم امام یا... مشخص میکنه که به خودش پرداخت کنی و شما حتی نمیدونی کجا میخواد مصرفش کنه ... در مورد مسخره کردن هم که گفتی میتونم اینو بگم که ی وقتایی هیچ راهی برای اعتراض وجود نداره و ادم مجبور میشه برای گرفتن حقش اینکارو بکنه در کل فک میکنم ادما کافیه الا بختکی نظر ندن و اول ی کم روش فک کنن و مخصوصا جاهایی که پای حقشون وسط باشه نظرشون رو بگن و کوتاه نیان سلام رضا جان........ :flowerysmile: ممنون از نظرت ........ آره حق داری شما ولی منظورم رو یکمی بد رسوندم شرمنده و عذرخواهی..... منظورم از اظهار نظرهای حق به جانب بودش که انگاری اول و آخر دنیا همون شخصه.... هستند از این نفرات که برخورد این چنین دارن و توی همه زمینه ها میشه دید...... به هر حال ممنون رضا جان....... :flowerysmile: موفق و دلشاد باشید...... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده