hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 عکس هات خوبن به خصوص این دوتا...اگر صبح زود رفته بودی که خلوت بود خیلی بهتر میشدن ... تاریخ و ساعت رو هم خاموش کنی بهتره. موفق باشیییییییی:wubpink: چشم حتما.راستش شلوغ بود هرچی تلاش کردم آدم نیوفته نشد 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 ممنون حميد آقا من فكر ميكنم اين پارك از نظر مهندسي شبيه پارك گفتگو هست البته اين جور پاركها روبيشتر استقبال ميكنن چون تنوع بيشتري براي مردم داره اكثر پاركها ي زمين صاف رو درخت كاري ميكنن و البته اين پارك فكر ميكنم از پارك گفتگو بزرگتر باشه در كل ممنون زحمت كشيدي و عكس انداختي باز از اين كارا بكن مهندس تا حدودی بله شبیه هست.این پارک چون در رود دره بنا شده سطح صاف نداره و این باعث تمایزش نسبت به بقیه پارکا هستش و مردم هم زیاد استقبال میکنن 1
Matin.Gamer 2247 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 آدرس دقیق پارک کجا هستش؟ حمید گفت دیگه : این پارک از شمال به بزرگراه نیایش،از جنوب به بزرگراه همت،از غرب به بزرگراه اشرفی اصفهانی و از شرق به بزرگراه یادگار امام محدود میشود. راهنمایی ساده تر : برج میلاد رو نشون کن برو به سمتش 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 حمید گفت دیگه : این پارک از شمال به بزرگراه نیایش،از جنوب به بزرگراه همت،از غرب به بزرگراه اشرفی اصفهانی و از شرق به بزرگراه یادگار امام محدود میشود. راهنمایی ساده تر : برج میلاد رو نشون کن برو به سمتش آها خو حله،از اول اینو بگومن از آمریکا میام وارد نیستم 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 آدرس دقیق پارک کجا هستش؟ تهران.بزرگراه یادگار امام به سمت شمال.بعد از پل همت از زیر گذر پل دادمان میری به سمت یادگار جنوب.اولین خروجی سمت راست.تابلو هم داره 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 پارک تازه ساخت و زیبایی هستش تازه الان هوا گرمه رودخونش آب نداره هفته پیش رفته بودم اونورش رو داشتن میساختن ! نمیدونم چرا تمام سنگ فرش هاش شکسته بود :icon_pf (34): این عکس هم هفته پیش گرفتم کمی آب داشتا:دی به خاطر سرما ترک خورد.قبل از زمستون خوب بودن 1
Matin.Gamer 2247 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 کمی آب داشتا:دیبه خاطر سرما ترک خورد.قبل از زمستون خوب بودن فکر نکنم به خاطر سرما بوده باشه ها ! پس چرا سنگ بقیه پارک ها اینجوری نشدن ؟ 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 فکر نکنم به خاطر سرما بوده باشه ها ! پس چرا سنگ بقیه پارک ها اینجوری نشدن ؟ بالاخره جنس سنگ هم مهمه اما کار اشتباهی که کردن این بود که تو زمستون سرما سنگ فرش کردن 1
Matin.Gamer 2247 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 بالاخره جنس سنگ هم مهمه اما کار اشتباهی که کردن این بود که تو زمستون سرما سنگ فرش کردن حالا من فکر کردم شاید به خاطر عبور ماشین های راهسازی و اینجور چیزا باشه که سنگها رو اونجور خرد کرده بود 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 حالا من فکر کردم شاید به خاطر عبور ماشین های راهسازی و اینجور چیزا باشه که سنگها رو اونجور خرد کرده بود اینم امکانش هست!!!! 1
حانی 3371 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 نمی خوام اسپم کنم ولی با احساساتم بازی کردی من عاشق این جور جاهام روحم زنده میشه بوستان گفتگو و پارک شهر هم معرکه است سر بزن 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 پارکش زیباست حتما سر بزن.پارک گفتگو رفتم اونم معرکس 1
ارسال های توصیه شده