hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان عکس هام تموم شدن.ممنون از اینکه تماشا کردید.خوشحال میشم نظرتون رو بدونم 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ قشنگ بودن:flowerysmile: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار زیبا بود...این پارک بصورت طولی ساخته شده؟چون اکثر عکس ها بصورت طولی گرفته شده بود 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار زیبا بود...این پارک بصورت طولی ساخته شده؟چون اکثر عکس ها بصورت طولی گرفته شده بود این پارک در دره ای به نام دره فرحزاد ساخته شده و چون در مسیر رود است به صورت طولی میباشد.این جایی که من عکس گرفتم فاز 1 میباشد.فازهای بعدی هم در حال ساخته شدن میباشند.این پارک از شمال به بزرگراه نیایش،از جنوب به بزرگراه همت،از غرب به بزرگراه اشرفی اصفهانی و از شرق به بزرگراه یادگار امام محدود میشود. 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اون مار خوش خط و خال را هم برده بودی؟ خب شب رو هم میموندی اونجا دیگه!یه روز خسته نشدی تو پارک؟ ولی جدا زیباست،من ندیده بودم تا الان این پارک رو 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اون مار خوش خط و خال را هم برده بودی؟خب شب رو هم میموندی اونجا دیگه!یه روز خسته نشدی تو پارک؟ ولی جدا زیباست،من ندیده بودم تا الان این پارک رو نه راه نمیدن مار رو که هیچ خودمم پرت میکنن بیرون:دی! اینقدر شلوغ بود که نگو جا واسه خواب نبود:دی! ممنون.آره پارک قشنگیه مخصوصا هوای دلچسبی داره 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من از هنر عکاسی چیزه زیادی نمی دونم اما فکر می کنیم عکسها بهتر از این هم می شد که باشن یعنی گرفته بشن بعضی هاش از نظر من خوب بودن واقعا عکسایی که آدم توش نبود زیبا تر به نظر می اومدن ممنون:flowerysmile: من هر بار خواستم برم نهج البلاغه یه چیزی پیش اومده نرفتم بالاخره دیدم چطوریه 3 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود ممنون و ممنون از این که خبرم کردید 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من از هنر عکاسی چیزه زیادی نمی دونم اما فکر می کنیم عکسها بهتر از این هم می شد که باشن یعنی گرفته بشن بعضی هاش از نظر من خوب بودن واقعا عکسایی که آدم توش نبود زیبا تر به نظر می اومدن ممنون:flowerysmile: من هر بار خواستم برم نهج البلاغه یه چیزی پیش اومده نرفتم بالاخره دیدم چطوریه راستش من عکاس حرفه ای نیستم به عنوان یک تفریح عکس میگیرم و خوب بدیهی هست که تا رسیدن به سطح حرفه ای فاصله زیادی دارم.... حق با شماست اینقدر شلوغ بود که همه جای پارک پر آدم بود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان راستی مدل دوربین رو یادم رفت بگم: این عکسا رو با canon power shot A3300is گرفتم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ عکس هات خوبن به خصوص این دوتا... اگر صبح زود رفته بودی که خلوت بود خیلی بهتر میشدن ... تاریخ و ساعت رو هم خاموش کنی بهتره. موفق باشیییییییی:wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون حميد آقا من فكر ميكنم اين پارك از نظر مهندسي شبيه پارك گفتگو هست البته اين جور پاركها روبيشتر استقبال ميكنن چون تنوع بيشتري براي مردم داره اكثر پاركها ي زمين صاف رو درخت كاري ميكنن و البته اين پارك فكر ميكنم از پارك گفتگو بزرگتر باشه در كل ممنون زحمت كشيدي و عكس انداختي باز از اين كارا بكن مهندس 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ پارک تازه ساخت و زیبایی هستش تازه الان هوا گرمه رودخونش آب نداره هفته پیش رفته بودم اونورش رو داشتن میساختن ! نمیدونم چرا تمام سنگ فرش هاش شکسته بود :icon_pf (34): این عکس هم هفته پیش گرفتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده