Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک آپ.....5 نفر فقط تا پس فردا وقت دارید عکسهاتون رو بفرستید 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ :ws47: تایید میشه البته تا نفر 100 ام امتیاز میدیم :ws28: پس لیست جوایز رو بگو 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28:پس لیست جوایز رو بگو ای بابا تو که میدونی من تنبلم حوصله تایپ ندارم خودت از طرف من بگو 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا تو که میدونی من تنبلم حوصله تایپ ندارم خودت از طرف من بگو :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز زودتر عکس هاتون رو بفرستید که فقط تا فردا وقت دارید. مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز پنج شنبه 19 خرداد تمدید نخواهد شد !! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ توجه : موضوع مسابقه به "عکاسی در شب" تغییر یافت ! علت : موضوع اصلی اکثر عکس های ارسالی شب نبود الان دستتون باز شد پس زود تند سریع عکس بفرستید 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ توجه : موضوع مسابقه به "عکاسی در شب" تغییر یافت !علت : موضوع اصلی اکثر عکس های ارسالی شب نبود الان دستتون باز شد پس زود تند سریع عکس بفرستید :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تمدید میشه یا نه؟ آجیم که نوشته...تا پایان روز پنج شنبه 19 خرداد تمدید نخواهد شد !! دخخت کن خو...:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ آجیم که نوشته...تا پایان روز پنج شنبه 19 خردادتمدید نخواهد شد !! دخخت کن خو...:4chsmu1: من حال عکس گرفتن ندارم آخه :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من حال عکس گرفتن ندارم آخه :pichak29: :there: ولی فکر نمیکنم تمدید بشه 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تمدید میشه یا نه؟ نه...چون از جمعه به بعد نیستم ... نظرسنجی هم همکار محترم برگزار میکنه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ شکلکه دوخمرونه میذالی منم میخوام بشرکتم؛ فردا عکس میدم لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ فقط سریع عکس رو بفرست که جا نمونی ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده