Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع هفتمین دوره مسابقه عکس شب انتخاب شد... عکس ها میتونه ترکیبی از آسمون شب و ماه و ستاره و رعد وبرق و مناظر شهری و اینا باشه... به این تاپیک هم حتماً سر بزنید ....« عکاسی در شب ».... شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من یا Matin.Gamer بفرستید ،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز پنج شنبه 19 خرداد 90/03/19 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : (اگر شرکت کننده ها کمتر باشن جایزه ها هم کمترن میشن ) نفر اول 300 امتیاز + ( نمایش مدال عکاس برتر در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 200 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز توجه : موضوع مسابقه به "عکاسی در شب" تغییر یافت ! علت : موضوع اصلی اکثر عکس های ارسالی شب نبود 46 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ قهرمان دوره قبل با تمام قوا شرکت خواهد کرد 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ای ولللللل...تا الان 2 نفر شرکت کردن 4 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اینبار هم از اون مسابقه های پر شرکت کننده میشه ها 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مطمئن بودم رقابت سالمه...حتما شرکت میکردم... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میبینم که عکاسان و رقبای مدال عکاسی جعمشون جعمه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میبینم که عکاسان و رقبای مدال عکاسی جعمشون جعمه اینایی که گفتی که فقط منم رقیبی نمیبینم 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اینایی که گفتی که فقط منم رقیبی نمیبینم ی عکس گرفتم در حد لالیگا :smiley (18):ریز میبینمت اخوی :smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اینایی که گفتی که فقط منم رقیبی نمیبینم تصمیم گرفتم یه عکس خدا بگیرم ..... خودم اولم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ی عکس گرفتم در حد لالیگا ریز میبینمت اخوی تصمیم گرفتم یه عکس خدا بگیرم ..... خودم اولم هروقت سابقه مدال داشتین بیاین با من کل کل کنین :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ هروقت سابقه مدال داشتین بیاین با من کل کل کنین :icon_pf (44): پیشته بابا ... کو کو مدالت .... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مطمئن بودم رقابت سالمه...حتما شرکت میکردم... خواهشا بی مدرک به شرکت کننده ها اتهام تقلب نزنید!:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ پیشته بابا ... کو کو مدالت .... ازم گرفتنش به زور :pichak29: مدال منی که بین 40 تا عکس اول شدمو گرفتن دادن به برنده مسابقه 5 نفره :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ هروقت سابقه مدال داشتین بیاین با من کل کل کنین :icon_pf (44): مدال ؟ کو ؟کجاست ؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مطمئن بودم رقابت سالمه...حتما شرکت میکردم... 95٪ سالمه و اون 5٪ هم اکثرا دستشون رو میشه شرکت بکن ، هرچه رقیب بیشتر لذت برنده شدن واسه من بیشتره 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ 95٪ سالمه و اون 5٪ هم اکثرا دستشون رو میشه شرکت بکن ، هرچه رقیب بیشتر لذت برنده شدن واسه من بیشتره اعتماد ب نفست زیاد شده ها 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ازم گرفتنش به زور :pichak29: مدال منی که بین 40 تا عکس اول شدمو گرفتن دادن به برنده مسابقه 5 نفره :pichak29: ای نامردا .... مسابقه رو تحریم میکنم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اعتماد ب نفست زیاد شده ها اوش گروم بابا 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مطمئن بودم رقابت سالمه...حتما شرکت میکردم... تا حدودی سالمه...یه سری تمهیدات امنیتی این دور به کار میبریم. مثلا میشه پیغام خصوصی شرکت کننده ها رو طی مدت برگزاری نظرسنجی بست خواهشا بی مدرک به شرکت کننده ها اتهام تقلب نزنید!:w00::w00: سر آجی من داد نزنااااا :w000: 95٪ سالمه و اون 5٪ هم اکثرا دستشون رو میشه شرکت بکن ، هرچه رقیب بیشتر لذت برنده شدن واسه من بیشتره آفرین . به شما میگن یه مبارز غیور 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ای نامردا .... مسابقه رو تحریم میکنم نه ، جوانان ما نباید صحنه را خالی کنند ، این امر موجب شادی دشمن خواهد شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده