Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اونایی که میگن پارتی بازی بده به این سوالم یه جوابی بدن بد نیست . . . فرض کنیم با ماشین به یکی زدین و کشتینش! ( شما یکی از آدم هایی هستین که به هیچ عنوان آزارتون به مورچه هم نرسیده! و اون تصادف هم فقط و فقط یه اتفاق بوده!) حالا به نحوی قتل عمد محسوب شده! خانواده ی طرف هم رضایت نمیدن و شما باید اعدام بشید! پدرتون با پارتی بازی و چرب کردن سیبیل 4 تا آدم گردن کلفت مانع اعدام شما میشه! خوبه یا بد!؟ (سوال خودمم هست این) از این مثال ها زیاد میشه زد : فرض کنین توو دانشگاه هستین و با پاس نکردن یه درس ، یا مثلا 20 نشدن اوون درس ، از دانشگاه اخراج میشید!! از قضا دوستتون میتونه با پارتی بازی سوالای امتحان رو براتون پیدا کنه تا بخونید و 20 بشید! خوبه یا بد!؟ 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اونایی که میگن پارتی بازی بده به این سوالم یه جوابی بدن بد نیست . . . فرض کنیم با ماشین به یکی زدین و کشتینش! ( شما یکی از آدم هایی هستین که به هیچ عنوان آزارتون به مورچه هم نرسیده! و اون تصادف هم فقط و فقط یه اتفاق بوده!) حالا به نحوی قتل عمد محسوب شده! خانواده ی طرف هم رضایت نمیدن و شما باید اعدام بشید! پدرتون با پارتی بازی و چرب کردن سیبیل 4 تا آدم گردن کلفت مانع اعدام شما میشه! خوبه یا بد!؟ (سوال خودمم هست این) از این مثال ها زیاد میشه زد : فرض کنین توو دانشگاه هستین و با پاس نکردن یه درس ، یا مثلا 20 نشدن اوون درس ، از دانشگاه اخراج میشید!! از قضا دوستتون میتونه با پارتی بازی سوالای امتحان رو براتون پیدا کنه تا بخونید و 20 بشید! خوبه یا بد!؟ چرا خودتونو گول میمالین! پارتی بازی بده هیج شکی هم توش نیست!! 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اونایی که میگن پارتی بازی بده به این سوالم یه جوابی بدن بد نیست . . . فرض کنیم با ماشین به یکی زدین و کشتینش! ( شما یکی از آدم هایی هستین که به هیچ عنوان آزارتون به مورچه هم نرسیده! و اون تصادف هم فقط و فقط یه اتفاق بوده!) حالا به نحوی قتل عمد محسوب شده! خانواده ی طرف هم رضایت نمیدن و شما باید اعدام بشید! پدرتون با پارتی بازی و چرب کردن سیبیل 4 تا آدم گردن کلفت مانع اعدام شما میشه! خوبه یا بد!؟ (سوال خودمم هست این) از این مثال ها زیاد میشه زد : فرض کنین توو دانشگاه هستین و با پاس نکردن یه درس ، یا مثلا 20 نشدن اوون درس ، از دانشگاه اخراج میشید!! از قضا دوستتون میتونه با پارتی بازی سوالای امتحان رو براتون پیدا کنه تا بخونید و 20 بشید! خوبه یا بد!؟ تا وقتی به کسی آسیب نزنه خوبه مشکلی هم نداره اما اگر حق بقیه خورده بشه نه خوب نیست!!! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اونایی که میگن پارتی بازی بده به این سوالم یه جوابی بدن بد نیست . . . فرض کنیم با ماشین به یکی زدین و کشتینش! ( شما یکی از آدم هایی هستین که به هیچ عنوان آزارتون به مورچه هم نرسیده! و اون تصادف هم فقط و فقط یه اتفاق بوده!) حالا به نحوی قتل عمد محسوب شده! خانواده ی طرف هم رضایت نمیدن و شما باید اعدام بشید! پدرتون با پارتی بازی و چرب کردن سیبیل 4 تا آدم گردن کلفت مانع اعدام شما میشه! خوبه یا بد!؟ (سوال خودمم هست این) از این مثال ها زیاد میشه زد : فرض کنین توو دانشگاه هستین و با پاس نکردن یه درس ، یا مثلا 20 نشدن اوون درس ، از دانشگاه اخراج میشید!! از قضا دوستتون میتونه با پارتی بازی سوالای امتحان رو براتون پیدا کنه تا بخونید و 20 بشید! خوبه یا بد!؟ تصادف قتل عمد حساب نمیشه گل پسر بحث تقلب از پارتی بازی جداست .... آخه کدوم استادی رو حساب پارتی بازی سوالاش رو لو میده 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تا وقتی به کسی آسیب نزنه خوبه مشکلی هم نداره اما اگر حق بقیه خورده بشه نه خوب نیست!!! شما زدی به طرف و کشتی یه آدم رو! خانواده ای رو داغدار کردی! حق قانونی طرف داغدار اینه که شما اعدام بشید!! شما سوالات رو برداشتید . با 20 شدنتون باعث شدین که استاد نتونه کسی رو ببره روو نمودار و 4 نفر رو مشروط کردین توو اون ترم! در واقع دست استاد رو بستین!! خوبه یا بد!؟ تصادف قتل عمد حساب نمیشه گل پسر بحث تقلب از پارتی بازی جداست .... آخه کدوم استادی رو حساب پارتی بازی سوالاش رو لو میده تصادف بدون گواهی نامه میشه قتل عمد دیگه!! یا مثلا یه داروی خواب آور مصرف کرده باشی یا مشروب الکلی یا هر چیزی. بازم میشه قتل عمد! استاد لو نمیده! فلش استاد دست دانشجو هست! سوالای استاد داخل فلشش هست! پسورد داره! دوستت یه کراکر حرفه ایه! پسورد و قفل رو میشکنه! سوالات رو میده بهت! خوبه یا بد!؟ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تصادف قتل عمد حساب نمیشه گل پسر بحث تقلب از پارتی بازی جداست .... آخه کدوم استادی رو حساب پارتی بازی سوالاش رو لو میده خیلی ها لو میدن معلم خصوصی بگیر تا ببینی چه قشنگ سوال لو میده برات 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی ها لو میدن معلم خصوصی بگیر تا ببینی چه قشنگ سوال لو میده برات شما زدی به طرف و کشتی یه آدم رو! خانواده ای رو داغدار کردی! حق قانونی طرف داغدار اینه که شما اعدام بشید!! شما سوالات رو برداشتید . با 20 شدنتون باعث شدین که استاد نتونه کسی رو ببره روو نمودار و 4 نفر رو مشروط کردین توو اون ترم! در واقع دست استاد رو بستین!! خوبه یا بد!؟ من دارم درباره بعد از تصادف حرف میزنم تازه با کشتن شما اونا زنده میشن؟؟ حق قانونی از نظر کی؟؟؟؟ اگر قبول داری که هیچی اعدام شو دیگه......... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم درباره بعد از تصادف حرف میزنم تازه با کشتن شما اونا زنده میشن؟؟حق قانونی از نظر کی؟؟؟؟ اگر قبول داری که هیچی اعدام شو دیگه......... نه اونا زنده نمیشن ولی حق اوناست که تصمیم بگیرن شما زنده بمونید یا نه! به هر حال این حق به اونا رسیده!! ( چه درست و چه غلط! ) با اعدام نشدن شما حق اونا ضایع میشه! من نیازی نیست چیزی رو قبول داشته باشم. سوالم از مخالفان پارتی بازیه! چون پارتی بازی به هر نحوی که شده باعث حق خوری خواهد شد! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تصادف بدون گواهی نامه میشه قتل عمد دیگه!! یا مثلا یه داروی خواب آور مصرف کرده باشی یا مشروب الکلی یا هر چیزی. بازم میشه قتل عمد! استاد لو نمیده! فلش استاد دست دانشجو هست! سوالای استاد داخل فلشش هست! پسورد داره! دوستت یه کراکر حرفه ایه! پسورد و قفل رو میشکنه! سوالات رو میده بهت! خوبه یا بد!؟ خب بدون گواهینامه یا درحالت مستی آدم بیخود میکنه پشت رل بشینه ... همون اعدام بشه بهتره در مورد دوم با توجه به پیش فرض شما کاربسیار عالی ایه ... حاصل دسترنجه .... ربطی به پارتی بازی نداره ..... یعنی نمره از این حلال تر نداریم خیلی ها لو میدن معلم خصوصی بگیر تا ببینی چه قشنگ سوال لو میده برات خب لو دادن با پارتی بازی فرق داره!! لو دادن معلم یا استاد خصوصی در اصل خریدن سوال و معلم یا استاد به حساب میاد 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ خب بدون گواهینامه یا درحالت مستی آدم بیخود میکنه پشت رل بشینه ... همون اعدام بشه بهتره خب اگه این اتفاق خدایی نکرده برای شما افتاد بازم دوست داری اعدام بشی!؟ اگه اینطوری باشه من به شخصه به شما تبریک میگم . انسان بسیار کامل و ایثارگری هستین! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نه اونا زنده نمیشن ولی حق اوناست که تصمیم بگیرن شما زنده بمونید یا نه! به هر حال این حق به اونا رسیده!! ( چه درست و چه غلط! ) با اعدام نشدن شما حق اونا ضایع میشه!من نیازی نیست چیزی رو قبول داشته باشم. سوالم از مخالفان پارتی بازیه! چون پارتی بازی به هر نحوی که شده باعث حق خوری خواهد شد! این حق از کجا اومده !؟ تویه خود قرآن چنین چیزی نیست ! سوره ی نسا آیه ی 95 اینورا ..... نوشته شده اگه طرف طلب بخشش کرد حله ... باید بخشیدش (ولی یه خورده کارای دیگه ای هم باید انجام بده) 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ این حق از کجا اومده !؟ تویه خود قرآن چنین چیزی نیست ! سوره ی نسا آیه ی 95 اینورا ..... نوشته شده اگه طرف طلب بخشش کرد حله ... باید بخشیدش (ولی یه خورده کارای دیگه ای هم باید انجام بده) به هر حال دادگاه ایران ( با تمام خوبی ها و بدی هاش ) این حق رو به اونا داده دیگه! یا مثلا با اعدام شدن شما ، یکم اون خونواده آرووم میشن. به هر حال شما هم کم کاری نکردین! بدون گواهی نامه و با سرعت غیر مجاز یکی رو زیر گرفتین! اون خانواده هم همیشه از راننده های اینجوری متنفر بوده!! اینا همش فرضه ولی مطمئنا توو زندگی از این اتفاقات یا مشابه اونا ، زیاد رخ میده. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ خب اگه این اتفاق خدایی نکرده برای شما افتاد بازم دوست داری اعدام بشی!؟ اگه اینطوری باشه من به شخصه به شما تبریک میگم . انسان بسیار کامل و ایثارگری هستین! نه من کامل نیستم .... کامل بودن به این چیزا نیست ولی مست نمیکنم .... اما بدون گواهینامه پشت رل میشینم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ پادگان ما مخابرات داشت.یعنی 5 تا تلفن داشت و 700 تا نیرو یعنی کیوسک تلفنی در کار نبود. یعنی از شامم میزدم.1:30 تو صف تلفن می ایستادم.اخرش نوبتم نمیشد.ولی اون جا افرادی بودند که با پارتی بازی.بدون نوبت میرفتند زنگ میزدند. از 1000 تا فحش برایم بدتر بود ولی سوالم از مخالف های پارتی بازی این هست که ایا خودشون در شرایط هایی حاظر به پارتی بازی نیستند. یعنی حاظرند دوری از مادر را تحمل کنند.یا اشک های مادرشون را تحمل کنند به خاطر شرافت و اینکه پارتی بازی نکنند؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol: تمام بدبختی خودمون و مملکتمون ماله پارتی بازیه من ازت یک سوال دارم. یعنی الان شما حاظر نیست به خاطر معافیت از پارتی استفاده کنی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ در یک سیستم فاسد که قانون جنگل حاکم هست ( نخوری خورده میشی) باید برای بقا جنگید ، پارتی بازی هم خیلی وقتا تنها راه بقا هست . من چند روز پیش مورد یک پارتی بازی خود نخواسته واقع شدم! بدون اینکه خودم در جریان باشم یکی یک پارتی بازی در حق من کرد و یک جایزه بردم! اولش یه ذره وجدان درد گرفتم ولی بعدش که فهمیدم همه 200 برنده اینجوری انتخاب شدن و قرعه کشیی در کار نبوده ، شد همون قانون جنگل ، و من هم الان وجدان درد ندارم در مورد مثال پست استارت هم ، چه اشکالی داره این پارتی بازی؟ خیلیم خوبه ، نوشه جونت 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ولی سوالم از مخالف های پارتی بازی این هست که ایا خودشون در شرایط هایی حاظر به پارتی بازی نیستند.یعنی حاظرند دوری از مادر را تحمل کنند.یا اشک های مادرشون را تحمل کنند به خاطر شرافت و اینکه پارتی بازی نکنند؟؟؟ بمیرم بمیرم!مرخصی شهری هم ندادن!؟خدمت جایی که پارتی بازی اونجا گل کرده!واقعیت همینه اگه پارتی داشته باشی هتل وگرنه جهنم البته شما به هر نحوی سپاه خدمت می کنی انچنان سخت نمی گذره بعدها دلتنگ این دوره میشی رفتی یگان. 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من ازت یک سوال دارم.یعنی الان شما حاظر نیست به خاطر معافیت از پارتی استفاده کنی؟؟؟ یه رفیق دارم که از معمار های بزرگ اصفهانه با پارتی و کار کردن واسه یه دکترای نظام معافیش رو گرفته بهم گفت بیا معرفیت کنم نرفتم .... دانی جان به هیچ وجه .... تک ماده و تبصره هم نداره 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ پارتي بازي دركل كار درستي نيست ولي كسي يا حداقل ان بيشتر افراد نمي توانند مدعي شوند كه از راند پارتي و قدرت ان استفاده نكردند چون تو مملكت ما متاسفانه حتي از كارهاكوچك برسه تا كارهاي غول بسيار بزرگ در مورد قدرت سياسي اقتصادي و اجتماعي استفاده ميشود كمتر وجدان بكار ميرود بنده خودم بارها مجبور شدم از اين راه استفاده كنم اونم حتي خيلي كوچك و كم ارزش بود و خودمو توجيح كردم كه خوب همه دارن اين كار ميكنند و اين است داستان ما وياد اين شعر افتادم كه نابرده رنج گنج ميسر ميشود .....مزد ان گرفت جان برادر پارتيش كلفتر است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده