pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اینطوری بخوای بگردی طلاقت میدمااااااااخانوم من باید امروزی باشه از این امل بازیا خوشم نمیاد زوووود عوضش کن هزار بار گفتم با این میلاد نچرخ ، مشکل داره برو بابا حال نداریم :w00: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ برو بابا حال نداریم :w00: شمااااا !!! تو که باد هم ازت رد میشه ، نمیشه بهت بگم برو کنار باد بیاد بود و نبودت یکیه ... پس صداتو نشنوم دیگه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اینطوری بخوای بگردی طلاقت میدمااااااااخانوم من باید امروزی باشه از این امل بازیا خوشم نمیاد زوووود عوضش کن هزار بار گفتم با این میلاد نچرخ ، مشکل داره ای بابا داریم اماده میشیم برای 22 خرداد تو هم بیا اینو بزار که شناسایی نشی بد اگر شناسایی بشی میبرنت کهریزک ها و بعد بهرام كه گور مي گرفتي همه عمر. ديدي كه چگونه گور بهرام گرفت لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ شمااااا !!!تو که باد هم ازت رد میشه ، نمیشه بهت بگم برو کنار باد بیاد بود و نبودت یکیه ... پس صداتو نشنوم دیگه خوب مشکلی نداره تو بگو ببین چه بادی خراب نی کنم سرت :w00: نبینم دیگه با سیتی بد حرف بزنی ها :w00: من وکیلش هستم دستور میدم ببرنت جایی که 5 روزه 18 کیلو لاغر کنی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ شمااااا !!!تو که باد هم ازت رد میشه ، نمیشه بهت بگم برو کنار باد بیاد بود و نبودت یکیه ... پس صداتو نشنوم دیگه :w888::w888::w888::vahidrk: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب مشکلی نداره تو بگو ببین چه بادی خراب نی کنم سرت :w00: نبینم دیگه با سیتی بد حرف بزنی ها :w00: من وکیلش هستم دستور میدم ببرنت جایی که 5 روزه 18 کیلو لاغر کنی آدم زنده وکیل وصی نمیخواد برو روزیتو خدا جای دیگه حواله کرده بروووو تا طلسمت نکردم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ آدم زنده وکیل وصی نمیخوادبرو روزیتو خدا جای دیگه حواله کرده بروووو تا طلسمت نکردم ادم زنده تو که برا این جونی نزاشتی انقدر حرصش دادی بدنش کلا ناقصه :icon_pf (34): تو پزشک قانونی پرونده علیهه دارییم درست می کنیییم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ ادم زنده تو که برا این جونی نزاشتی انقدر حرصش دادی بدنش کلا ناقصه :icon_pf (34): تو پزشک قانونی پرونده علیهه دارییم درست می کنیییم تو چی کارشی .... مادر داره ، پدر داره ، کلی خواهر داره ... تو چرا کاسه داغتر از آشی برو بیرون تا گوشتو نگرفتم خودم ننداختمت بیرون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده