Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ خدمت مقدس سربازی:icon_pf (34): ک چی...الان میخوای توجیه کنی ک چرا نبودی:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ ک چی...الان میخوای توجیه کنی ک چرا نبودی:icon_razz: نه بودم ولی نمیومدم از امروزم دارم میرم یجا دیگ ...داستان تازه شروع شده... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ نه بودم ولی نمیومدم از امروزم دارم میرم یجا دیگ ...داستان تازه شروع شده... تموم نشد... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ تموم نشد... چرا شد...این ی داستان دیگه اس...نظامی گریه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ چرا شد...این ی داستان دیگه اس...نظامی گریه خب خداروشکر ب اون تاپیکای نصفه نیمه هم سری بزن... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ خب خداروشکرب اون تاپیکای نصفه نیمه هم سری بزن... باش 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سلام قدم رنجه فرمودید....فقط مراقب سقف تالار باشید برا عید تازه درستش کردیم....اونم با پول تو جیبی.......ادمین ک پول نمیده... النگو...:icon_pf (34): تالاره دارید ؟ :ws28::ws28: یک خط دیگه خنده نه ادمین نه یاد 180 میوفتم بذار آروم باشم دوست داری کلا یک ابولهول دو تنی بفرستم تو تالارتون تا شیش تا تالار دیگه هم با خاک یکسان کنه ؟ الان هوا گرمه خنک تر میشید 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ تالاره دارید ؟ :ws28::ws28: یک خط دیگه خنده نه ادمین نه یاد 180 میوفتم بذار آروم باشم دوست داری کلا یک ابولهول دو تنی بفرستم تو تالارتون تا شیش تا تالار دیگه هم با خاک یکسان کنه ؟ الان هوا گرمه خنک تر میشید تالاره هم داریم... اما در اصل مطلب فرقی نمیکنه...:icon_pf (34): وای وای وای....این ب انهدام کل انجمن منجر میشه ک.....حالا 180 میشه 360 هان...اونوقت بیا و درستش کن... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) مرسی معصومه جان 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مرسی معصومه جان خواهش مهناز جان 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چقدر سوت و کوره اینجا دلم گرفت 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چقدر سوت و کوره اینجا دلم گرفت درود بر مهندس ارجمند مجید بهره مند میبینید اوضاع رو البته نزدیک پایان ترم و جمع بندی دروس هست لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک دوستای گلم memmarوMohammad Aref 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود بر مهندس ارجمند مجید بهره مندمیبینید اوضاع رو البته نزدیک پایان ترم و جمع بندی دروس هست سلام مهناز خانم خوبید بله واقعا اوضاع خرابه انشا الله درست میشه در اینده نزدیک 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام مهناز خانم خوبید بله واقعا اوضاع خرابه انشا الله درست میشه در اینده نزدیک سپاس ممنونم خوبم مهندسین باید بیایند و اوضاع رو درست کنند... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو انجمن ن مسئولی هست...ن مدیری...ن ارشدی...در این ساعت از روز 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو انجمن ن مسئولی هست...ن مدیری...ن ارشدی...در این ساعت از روز جان؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ جان؟ اوا یه مدیر رخ نمود....احوال تمنا جون چطوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده