mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ گلوله ای را به ياد ندارم كه به نيت پوست نازک آزادی شليک شده باشد و سرانجام به قصد شقيقه ی دژخيم كمانه نكرده باشد چاقويی را به ياد ندارم كه برای گلوی خوش آواز عشق از غلاف بيرون زده باشد و آخر دسته ی خودش را نبريده باشد حالا هر چه می خواهيد شلیک كنيد و هر چه می خواهيد چاقو بكشيد ... 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اینها خواب نیست اینها همان واقعیت تلخ هستند... اینجا ایران است... جایی که ما زندگی میکنیم وهر روز بر سر گور یکی از ارزوهایمان گریه میکنیم. اینجا همان جاییست که هر روز نفس می کشیم...هر روز سکوت میکنیم...و هرروز می میریم... 7 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آهای آزادی با تو هستم. اگر سمت ما میآیی با خودت این چند قلم را هم بیار. از چشمه محبت یک جرعه مهربانی بیار اینجا ما یادمان رفته با مادران تنها و پدران پیرمان چطور رفتار کنیم. چند کیلو انصاف هم یادت نرود.... نداریم.... قحطی ش آمده. یک کوره پر از آتش بیار که زود خاموش نشود. حسودی،نادانی، دین گرایی، خود پسندی، زیاده خواهی و چند تا خفت دیگر در ذات ما هست بی زحمت که باید بسوزانی. چند تکه حافظه بیاور، اگر شد بیشتر... بین همه ما قسمت کن زود یادمان میرود کی به کی است و کی بودیم و چی داشتیم و کجا رفتیم و چطور آمدی و چرا میروی. اگر اینها را نیاوردی به نفع خودت است که ارتشی آهنی و شکست ناپذیر بیاوری چون خیلی زود ما تو را سلاخی میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ تعجبم از خودمونه یکی دو سال پیش تو مهندسان چه بحث هایی که نمی کردیم به این قطره ها اما الان کاملا بی تفاوت شدیم .... انگار کور و کر شدیم ..... انگار زبونمون رو بریدن من خوشحالم از اینکه وارد کل کل های بیهوده با اونها نمیشم میخ اهنین نرود در سنگ! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من خوشحالم از اینکه وارد کل کل های بیهوده با اونها نمیشم میخ اهنین نرود در سنگ! ولی من زیاد خوشحال نیستم وقتی ببینی و کاری نکنی ..... وقتی ظلم و دروغ رو ببینی و ساکت باشی 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دعوتت کردم شبی با من بمان اما بدان در شهر من دست ها بسته عقل ها فاسد چشم ها کور و گوش ها کر و ... زندگی سخت است .. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده