maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ روشن کردن ملت و آگاهی دادن به عوام کار 1 سال و 2 سال و 5 سال نیست. چند نسل طول میکشه. ولی بعد از جریان هاله من یکی خیلی متحول شدم. 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ روشن کردن ملت و آگاهی دادن به عوام کار 1 سال و 2 سال و 5 سال نیست. چند نسل طول میکشه.ولی بعد از جریان هاله من یکی خیلی متحول شدم. مریم همه مردم عوام نیستن خیلیااا میدونن چ خبره میبینن همه چیو ولی نمیخوان کاری بکنن من خیلیارو دیدم ک بهم گفتن بزار ببینیم اینا ک رفتن جلو چیکار میکنن تقریبا همه ی دوستام همینو گفتن بهم نههههه ما نمیایم ما کاری نمیکنیم ما حرفی نمیزنیم مامان بابا نگران میشن ! اکثریت فکر میکنن این جوونایی ک جونشونو گرفتن دستشونو رفتن جلو پدرومادرو خونواده ندارن ک نگرانشون بشن فک میکنن اینا از سر خوشی میرن با جونشون بازی میکنن ب هر کی بگی تو ام برو میگه مگه جونمو از سر راه آوردم همه اینا از بی غیرتی مردمه از ترسشونه 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دیروز با یه دوستام بیرون بودم .. کف شهر ملت رو میدیدیم که با جیب خالی از این مغازه به اون مغازه میرفتن رفیقم گفت نگاشون کن اینهو خیالشون نیست .... انگار خبری نیست تو این مملکت انگار که نه انگار همه بیکارن (بیچاره خودش کلی قرض بالا آورده .... داره مغازش رو جم میکنه ... مشتری اونقدر نداره که حتی چکاش رو پاس کنه) بعد گفت چرا کسی کاری نمیکنه .... کسی چیزی نمیگه بهش گفتم اون موقع که ما پاشدیم و صدامون دراومد همه ی اینایی که میبینی دورا دور نشستن و نگاه کردن .... منتظر بودن ببینن چی میشه ..... هر کدومشون هم میرسید میگفت تو بیا کنار .. بزار شلوغ تر که شد با هم میریم ..... بزار یکی دیگه قدم اول رو برداره .... ما هم نشستیم .... صدامون هم خفه شد حالا همونا بازم میگن اگه یکی پاشه ما پا میشیم .... باید یکی بلند شه تا ما پشت سرش پاشیم .... اما اگه یکی پاشه بازم خبری نمیشه ......... 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مریم همه مردم عوام نیستنخیلیااا میدونن چ خبره میبینن همه چیو ولی نمیخوان کاری بکنن من خیلیارو دیدم ک بهم گفتن بزار ببینیم اینا ک رفتن جلو چیکار میکنن تقریبا همه ی دوستام همینو گفتن بهم نههههه ما نمیایم ما کاری نمیکنیم ما حرفی نمیزنیم مامان بابا نگران میشن ! اکثریت فکر میکنن این جوونایی ک جونشونو گرفتن دستشونو رفتن جلو پدرومادرو خونواده ندارن ک نگرانشون بشن فک میکنن اینا از سر خوشی میرن با جونشون بازی میکنن ب هر کی بگی تو ام برو میگه مگه جونمو از سر راه آوردم همه اینا از بی غیرتی مردمه از ترسشونه درسته همه چیز با هم .ترسو و بی غیرت و خائن هم کم نداریم. هم ترسو بودن یکی مثل من، هم بی غیرت بودن یکی مثل هم کلاسی من که روز بعد از عاشورا که من ناراحت بودم گفت "حالا شده دیگه چی کار کنیم"، هم خائن و مزدور بودن یکی مثل یه نفر از بچه های هم دانشگاهیم که گفت هر بلایی سر معترضین بعد از انتخابات اومده حقشون بوده چون علیه فلان چیز رفتن بیرون، هم نفهمیدن یه عده خیلی زیاد... همه نه ولی خیلیا نمیفهمن. اون کسی که شماره تلفن فلان مکان مقدس رو تو گوشیش نگه میداره که تلفنی زیارت کنه (توضیح: این کار از نظر من قابل قبول نیست....سر نظرم با موافقان این کار بحث نمیکنم) یا کسی که به قضا و قدر و خواست خدا معتقده و فکر میکنه قسمتش بوده تو نکبت زندگی کنه میفهه که حق و حقوقش چیه؟ میفهمه باید بره دنبالشون؟ نمیفهمه من به خاطر مسائلی که خانواده ام باهاشون درگیر بوده (یه مساله زمین خواری و کلاه برداری) لمس کردم مردم با وجود نارضایتی به شدت ناآگاه هستن. فکر میکنن بشینن کسی رو که مالشون رو خورده به حضرت زهرا حواله بدن کافیه. نمیفهمن اینی که امروز حق بغل دستیشونو داره میخوره، فردا میاد مال خودشونم میخوره. فکر میکنن اگر بشینن تو خونه و به اون کسی که میره دنبال حل مشکل بگن "دست علی به همرات. خدا کمکت کنه. حق مارو بگیر بهمون بده" دیگه کار تموم و سهم خودش رو انجام داده. این مردم نمیفهمن با محافظه کاری و دورویی بیشتر حقشون ضایع میشه. این مردم نمیفهمن آزادی یعنی چی. طرف اومده تو این انجمن برای اسمایلی گذاشتن من تعیین تکلیف میکنه. به من میگه "من اون پست رو که تو تو نقل قولش اسمایلی خنده گذاشتی قبول دارم.چرا میذاری؟ چرا میخندی؟نخند" تحصیل کرده هم هست.اون وقت این میفهمه رای مردم یعنی چی؟ میفهمه حق انتخاب یعنی چی؟ این چیزها براش خیلی زوده. من بر اساس تجربیاتی که دارم به این نتیجه رسیدم عده زیادی از این مردم برخلاف ظاهرشون و ادعای وحشتناکشون هیچی نمیدونن و به این زودی هم امیدی بهشون نیست. من که امید ندارم. 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مریم همه مردم عوام نیستنخیلیااا میدونن چ خبره میبینن همه چیو ولی نمیخوان کاری بکنن من خیلیارو دیدم ک بهم گفتن بزار ببینیم اینا ک رفتن جلو چیکار میکنن تقریبا همه ی دوستام همینو گفتن بهم نههههه ما نمیایم ما کاری نمیکنیم ما حرفی نمیزنیم مامان بابا نگران میشن ! اکثریت فکر میکنن این جوونایی ک جونشونو گرفتن دستشونو رفتن جلو پدرومادرو خونواده ندارن ک نگرانشون بشن فک میکنن اینا از سر خوشی میرن با جونشون بازی میکنن ب هر کی بگی تو ام برو میگه مگه جونمو از سر راه آوردم همه اینا از بی غیرتی مردمه از ترسشونه دیروز با یه دوستام بیرون بودم .. کف شهر ملت رو میدیدیم که با جیب خالی از این مغازه به اون مغازه میرفتن رفیقم گفت نگاشون کن اینهو خیالشون نیست .... انگار خبری نیست تو این مملکت انگار که نه انگار همه بیکارن (بیچاره خودش کلی قرض بالا آورده .... داره مغازش رو جم میکنه ... مشتری اونقدر نداره که حتی چکاش رو پاس کنه) بعد گفت چرا کسی کاری نمیکنه .... کسی چیزی نمیگه بهش گفتم اون موقع که ما پاشدیم و صدامون دراومد همه ی اینایی که میبینی دورا دور نشستن و نگاه کردن .... منتظر بودن ببینن چی میشه ..... هر کدومشون هم میرسید میگفت تو بیا کنار .. بزار شلوغ تر که شد با هم میریم ..... بزار یکی دیگه قدم اول رو برداره .... ما هم نشستیم .... صدامون هم خفه شد حالا همونا بازم میگن اگه یکی پاشه ما پا میشیم .... باید یکی بلند شه تا ما پشت سرش پاشیم .... اما اگه یکی پاشه بازم خبری نمیشه ......... کی این پست رو دادی شیما !؟ من ندیدمش ولی یه جفتش یکیه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ درسته همه چیز با هم .ترسو و بی غیرت و خائن هم کم نداریم. هم ترسو بودن یکی مثل من، هم بی غیرت بودن یکی مثل هم کلاسی من که روز بعد از عاشورا که من ناراحت بودم گفت "حالا شده دیگه چی کار کنیم"، هم خائن و مزدور بودن یکی مثل یه نفر از بچه های هم دانشگاهیم که گفت هر بلایی سر معترضین بعد از انتخابات اومده حقشون بوده چون علیه فلان چیز رفتن بیرون، هم نفهمیدن یه عده خیلی زیاد... همه نه ولی خیلیا نمیفهمن. اون کسی که شماره تلفن فلان مکان مقدس رو تو گوشیش نگه میداره که تلفنی زیارت کنه (توضیح: این کار از نظر من قابل قبول نیست....سر نظرم با موافقان این کار بحث نمیکنم) یا کسی که به قضا و قدر و خواست خدا معتقده و فکر میکنه قسمتش بوده تو نکبت زندگی کنه میفهه که حق و حقوقش چیه؟ میفهمه باید بره دنبالشون؟ نمیفهمه من به خاطر مسائلی که خانواده ام باهاشون درگیر بوده (یه مساله زمین خواری و کلاه برداری) لمس کردم مردم با وجود نارضایتی به شدت ناآگاه هستن. فکر میکنن بشینن کسی رو که مالشون رو خورده به حضرت زهرا حواله بدن کافیه. نمیفهمن اینی که امروز حق بغل دستیشونو داره میخوره، فردا میاد مال خودشونم میخوره. فکر میکنن اگر بشینن تو خونه و به اون کسی که میره دنبال حل مشکل بگن "دست علی به همرات. خدا کمکت کنه. حق مارو بگیر بهمون بده" دیگه کار تموم و سهم خودش رو انجام داده. این مردم نمیفهمن با محافظه کاری و دورویی بیشتر حقشون ضایع میشه. این مردم نمیفهمن آزادی یعنی چی. طرف اومده تو این انجمن برای اسمایلی گذاشتن من تعیین تکلیف میکنه. به من میگه "من اون پست رو که تو تو نقل قولش اسمایلی خنده گذاشتی قبول دارم.چرا میذاری؟ چرا میخندی؟نخند" تحصیل کرده هم هست.اون وقت این میفهمه رای مردم یعنی چی؟ میفهمه حق انتخاب یعنی چی؟ این چیزها براش خیلی زوده. من بر اساس تجربیاتی که دارم به این نتیجه رسیدم عده زیادی از این مردم برخلاف ظاهرشون و ادعای وحشتناکشون هیچی نمیدونن و به این زودی هم امیدی بهشون نیست. من که امید ندارم. ببین مریم جان یکی دنبال حقیقت میگرده و یکی به طور تصادفی حقیقت رو پیدا میکنه وقتی ملت حاظر نیستن پاشون رو از حاشیه ی امنیت خودشون بیرون بگذارن تا بفهمن حقیقت چیه و دروغ چیه ، کاری از دست کسی بر نمیاد ..... بقول اسی ما میتونیم جرقه هایی تو ذهن مردم ایجاد کنیم ...... اما بقیش به خود ملت بستگی داره 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ببین مریم جان یکی دنبال حقیقت میگرده و یکی به طور تصادفی حقیقت رو پیدا میکنه وقتی ملت حاظر نیستن پاشون رو از حاشیه ی امنیت خودشون بیرون بگذارن تا بفهمن حقیقت چیه و دروغ چیه ، کاری از دست کسی بر نمیاد ..... بقول اسی ما میتونیم جرقه هایی تو ذهن مردم ایجاد کنیم ...... اما بقیش به خود ملت بستگی داره حرف شما درست ولی نمیشه مثلا مردم یه قبیله وسط آمازون رو در عرض 1 سال تبدیل بکنیم به شهروند نمونه سوییس.. چند نسل طول میکشه تا پله پله آشنا بشن با یه سری چیزها و براشون جا بیافته. آدمی که برای من ناشناس، حق انتخاب اسمایلی و واکنش نسبت به یک پست و یک نظر ساده رو قائل نیست میتونه چیزهای عمیق تر رو بفهمه؟ فهمیدن این و احترام گذاشتن به حق انتخاب اسمایلی که دیگه حاشیه امنیتش رو به هم نمیزنه. اون وقت این آدم میتونه بفهمه آزادی اجتماعی و سیاسی چیه؟ میفهمه آزادی بیان چیه؟ میفهمه حقوق شهروندی چیه؟ که حالا بیاد برای نبودشون اعتراض کنه؟ نه! یه بار تو یه جمعی صحبت شد من گفتم از این 14 و 15 خرداد برداشتن یه تاسوعا و عاشورای دیگه درست کردن. یه خانوم خیلی محترمی که خیلی هم معترض به وضع موجوده بدون اینکه اصلا فکر کنه من چی گفتم یهو اخماشو کرد تو هم و گفت نه برای اماممون و 72 تن باید تاسوعا و عاشورا رو بگیریم. این عزیز حتی 2 ثانیه فکر نکرد به اینکه من چی گفتم و منظورم امام حسین و زیر سوال بردن تاسوعا و عاشورا نبوده و سریع جبهه گرفت. حتی ازم نپرسید به چی اعتراض دارم. این مردم یه جمله ساده رو نمیتونن تجزیه تحلیل کنن. کوچکترین جمله مخالف رو به شدت پس میزنن. این مردم یه سری فاکتورهایی رو که برای روشن شدن لازم هست رو هنوز ندارن. در کنار آدمهای محافظه کار و ترسو و خائن، دسته بزرگی از این مردم نمیدونن برای چی باید بیان بیرون. نمیدونن چی ندارن. نمیدونن از چی محروم هستن. پس توقعی هم ازشون ندارم. 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ما فلک زده ها در ماتحت دنیا واقعیم . لذت دنیا و امنیت را راه نبرده ایم . نه در دوره ی افتخار بودیم ، نه در عصر مدنیت و تربیت و عدالت ... در دوره ی هرج و مرج واقع شده ایم . دلیران می میرند و حاصل به ترسوها می رسد که زنده اند ... این ملت غیور به غرش دویست توپ از صدا و حرکت افتادند و دیگر نفس نمی کشند...! چقدر عبرت در این عروسکهاست ، و ما از عروسک کمتریم . آنها مرده بودند و زندگی می کردند ، ما زندگی میکنیم و مردهایم...! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ این مردم یه جمله ساده رو نمیتونن تجزیه تحلیل کنن. کوچکترین جمله مخالف رو به شدت پس میزنن. این مردم یه سری فاکتورهایی رو که برای روشن شدن لازم هست رو هنوز ندارن. در کنار آدمهای محافظه کار و ترسو و خائن، دسته بزرگی از این مردم نمیدونن برای چی باید بیان بیرون. نمیدونن چی ندارن. نمیدونن از چی محروم هستن. پس توقعی هم ازشون ندارم. منم که همینو میگم :ws6: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ منم که همینو میگم :ws6: تو میگی اگر بخوان میتونن بفهمن من میگم هنوز یه سری یه چیزهای پایه براشون حل نشده نمیتونن بفهمن 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من متوجه نمی شم چطور ما راه رو خواهیم یافت یا همین جامعه باید هزار سال بر همین منوال قوام داشته باشه تا همه خسته شیم!یهو عوض راه رو پیدا کنیم!واقعیتش رو بخواین از چندین سال اخیر حدود 15 سال من وضعیت رو بدتر دیدم که بدترتر شد یا عناصر خارجی مارو هدایت کنند!انقلاب 57 یک عبرت تاریخی برای ما ایرانی هاست که دیگر نه ارباب خارجی نه استعمار از اجنبی بدتر داخلی!حکومت مردمی و ازاد خواسته اصلی ماست به دور از هرگونه اعمال سلیقه و تبعیض و تحمیل با این رویه جامعه این رویا خیلی دور است و خیلی نزدیک!در کل خیلی به پشتوانه این ملت امید نبندیم!چندین قرن به خفت عادت کرده حالا میخواد خودش رو اصلاح کنه ما هم باید قربانی باشیم!!! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تو میگی اگر بخوان میتونن بفهمن من میگم هنوز یه سری یه چیزهای پایه براشون حل نشده نمیتونن بفهمن ببین مریم جان یکی دنبال حقیقت میگرده و یکی به طور تصادفی حقیقت رو پیدا میکنه وقتی ملت حاظر نیستن پاشون رو از حاشیه ی امنیت خودشون بیرون بگذارن تا بفهمن حقیقت چیه و دروغ چیه ، کاری از دست کسی بر نمیاد ..... بقول اسی ما میتونیم جرقه هایی تو ذهن مردم ایجاد کنیم ...... اما بقیش به خود ملت بستگی داره ................ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من متوجه نمی شم چطور ما راه رو خواهیم یافت یا همین جامعه باید هزار سال بر همین منوال قوام داشته باشه تا همه خسته شیم!یهو عوض راه رو پیدا کنیم!واقعیتش رو بخواین از چندین سال اخیر حدود 15 سال من وضعیت رو بدتر دیدم که بدترتر شد یا عناصر خارجی مارو هدایت کنند!انقلاب 57 یک عبرت تاریخی برای ما ایرانی هاست که دیگر نه ارباب خارجی نه استعمار از اجنبی بدتر داخلی!حکومت مردمی و ازاد خواسته اصلی ماست به دور از هرگونه اعمال سلیقه و تبعیض و تحمیل با این رویه جامعه این رویا خیلی دور است و خیلی نزدیک!در کل خیلی به پشتوانه این ملت امید نبندیم!چندین قرن به خفت عادت کرده حالا میخواد خودش رو اصلاح کنه ما هم باید قربانی باشیم!!! من نمیدونم پدر و مادرامون که باعث بدبختی ما شدن چرا چیزی نمیگن !؟ دست گل خودشونه ........ 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جالبه کلونیشون به حرکت درامدش اولین پیام خصوصی رو fadaki عزیز برام فرستادن و فرمودند سبز پوش برو بخواب 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جالبه کلونیشون به حرکت درامدش اولین پیام خصوصی رو fadaki عزیز برام فرستادن و فرمودند سبز پوش برو بخواب خیلی وقته ک ما خوابیدیم اگه خواب نبودیم ظلماشون انقد آشکار نمیشد یکی دو ماه پیش تو مترو مامور نیروی انتظامی با دو تا سرباز نره غول ی دختر 16-17 ساله دست فروشو با کتک از قطار برد بیرون مردم همینجور واستادن نگاش کردن اونم گریه و التماس میکرد مردم ایران تو روز روشن با چشمای باز خوابیدن هی خدا 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سرزمین من دیگر خانه ندارد سرزمین من دیگر خیابان هم ندارد اما ... تا دلت بخواهد آدمهای کوچک دارد این آدمهای کوچک ... آدمهای خیلی بزرگ را مثل یک سرگرمی روزمره میجوند و تف میکنند این آدمهای کوچک مرگ را مثل یک سگ هار به جان آدم های بزرگ ِ بی خانه و بی سرزمین می اندازند این آدمهای کوچک آدمهای بزرگ را در خیابان های سرخ این ویرانهء خاکستر شده ... دفن میکنند این آدمهای کوچک ... روزنامه هایشان حتی ... در جوهر مرگ چاپ میشود تا شبح های بی سرزمین من در خانه های متروکهء خود بخوانند و گاه سری تکان دهند که باز هم ... ؟ بگذار برایت بگویم ... اینجا گورستانی خواهد شد که دیگر خانه ندارد که دیگر خیابان ندارد که دیگر انسان ندارد اما تا دلت بخواهد آدمهای کوچک دارد 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر میکنم این جا باید یه سوالی را پرسید !!!!!!!!!!! کدوم کشور به اندازه ما سابقه فعالیت س یا س ی داشته؟؟؟؟؟ آخرش چی بدست آوردیم؟؟؟ چندتا زندگی نابود شد؟؟؟ فکر نمیکنید تا الان دیگه هر چی میخواست بشه باید شده باشه؟؟؟؟ فکر نمیکنید خیلی تفکر و اوضاع داغونی داریم؟؟؟ چقدر باید راه بریم ؟؟ چند نفر دیگه؟؟؟ من فکر میکنم یه فرهنگ سازی میخوایم و نیاز داریم با تغییر 180 درجه ای!!!!!!!! بهتر نیست سطح دانش مردم بالا بره تا بتونن تصمیم بگیرن؟؟؟ تا وقتی سطح فکر پایین دارن فقط اشتباه پشت اشتباه میشه همین:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی میگم برداشت بیخودی نکنین همش بخاطر اسلامه (دین )............... کار ندارم برداشت درست یا غلط از دین (که البته چیزی که من میبینم همش غلطه) ببینید هر جا دین کهنه و پوسیده رواج داره بدبختی هم هست حرفم بیدینی نیست ... بلکه دین جدید و بروز باید جایگزین بشه دینی که نه از کتابی استخراج شده و نه از تفکرات پوسیده ی یه عده روحانی دینی خوبه که از تفکرات فیلسوفان و روانشناسان همین عصر ساخته شده .... 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی میگم برداشت بیخودی نکنین همش بخاطر اسلامه (دین )............... کار ندارم برداشت درست یا غلط از دین (که البته چیزی که من میبینم همش غلطه) ببینید هر جا دین کهنه و پوسیده رواج داره بدبختی هم هست حرفم بیدینی نیست ... بلکه دین جدید و بروز باید جایگزین بشه دینی که نه از کتابی استخراج شده و نه از تفکرات پوسیده ی یه عده روحانی دینی خوبه که از تفکرات فیلسوفان و روانشناسان همین عصر ساخته شده .... به نظرمن اجرای حکومت اسلامی تو یه کشور مثل راه رفتن روی لبه تیغه با کوچکترین لغزش موجب سقوط میشه وقتی اعتقادات مردم تو دسته مردم عوام منظورمه باهاشون هرکار بخوای میتونی انجام بدی و هر حکمی رو میتونی تو لفاف دین از خودت بدی چون حاکم اسلامی هستی مشکل اسلام نیست مشکل شیوه کشور داری هست اگه تو اداره کشور بتونی با دید فرا دینی به مردم نگاه کنی و عدالت واسه همه اقشار جامعه ات با هر دید و گرایش دینی و سیاسی که دارن اجرا کنی میشه موفق بود البته این یک مقدمه خیلی کوچک هستش خیلی میشه شرح و بسطش داد من خودم به جدایی دین از سیاست اعتقاد دارم 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ دکتر شریعتی: انان که رفتند حسینی شدند انان که ماندند باید کاری زینبی بکنند وگرنه یزیدی اند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده