MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ لطفاً اسپم نکنید ... این تاپیک همش اسپمه ... اسپم نباشه این تاپیکم نیست.... آره کمبود عمه دارم حرفییییییییییییییییییه؟ آجی خودتو عصبانی نکن .... خودم میدونم چی کارشون کنم ...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت الهه جونم من پستای صفحه اولو خوندم یجورایی همه گفته بودن که الهه خشن و سر دعوا :elivg5ddfqdy8k5mocfداره برام جالب بود اخه هیچ وقت پیش نیومده منو الهه سر موضوعی بحث :w13:کنیم. الهه به نظر من یه دخمل مهلبون:girl_angel:ناز:aghosh:شیطوننننننننننننن:persiana__hahaha:و دوست داشتنیه:w36:من در کل خیلی دوسش دارم:ha5t4lmd53df3cpu2lq 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسی به خاطر دعوت من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! ) ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...! در کل بد نی دوسش داریم آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه عههههههههههه مگه توام بودی؟؟ پ چرا من یادم نی.. کدوم بودی زدی وسط خال خورد تو پرشبابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol:بدل نگیری حالا بلی دارم شوما مشکلی داری؟؟؟:vahidrk: الان رودل کردم شدید سلام الهه خوبیالهه دختر بسیار خوب مهربون با ادب شوخ و خون گرمی هستش و بد جنس با سیتی و بی وفابا من و بد قول چرا بدقول؟؟ چی کردم مگه؟ من قولامو یادم نمی ره معمولا آره کمبود عمه دارم حرفییییییییییییییییییه؟:vahidrk: رلکس باشه عمه جان رلکس باش خوب عممه بشه پرووو میزنم نصفت میکنمااا!!! عمه ضربه فنیش کن بینم بلتی هنر خودت و نشون بده بینم عمه جان ممنون از دعوتت الهه جونممن پستای صفحه اولو خوندم یجورایی همه گفته بودن که الهه خشن و سر دعوا :elivg5ddfqdy8k5mocfداره برام جالب بود اخه هیچ وقت پیش نیومده منو الهه سر موضوعی بحث :w13:کنیم. الهه به نظر من یه دخمل مهلبون:girl_angel:ناز:aghosh:شیطوننننننننننننن:persiana__hahaha:و دوست داشتنیه:w36:من در کل خیلی دوسش دارم:ha5t4lmd53df3cpu2lq مهربوووووووووووووون :ha5t4lmd53df3cpu2lq 10 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نمی شناسمش ولی فک می کنم خیلی شیطونه 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ علاقه مند به فندق رو من گفتم یا یادم رفت ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ چرا بدقول؟؟چی کردم مگه؟ من قولامو یادم نمی ره معمولا :ha5t4lmd53df3cpu2lq یادته قول دادی برام ماشین بخری نخریدی 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت بَبَم جان هوای قزوین چطور است ؟ من در برخورد معدودی که باهاش داشتم جز در یک مورد، بقیش همش کل کل بود ، فکر کنم کلا آدم شیطونی باشه اسپم هم زیاد میکنه ولی مهربونه ( یه بار کمکم کرد ) امیدوارم هرجا هستی موفق باشی الهه جان 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نمی شناسمش ولی فک می کنم خیلی شیطونه فقط فک میکنی ؟؟ علاقه مند به فندق رو من گفتم یا یادم رفت ؟؟ دکمر زیاد جدول حل کن شنیدم واسه آلزایمر خیبه یادته قول دادی برام ماشین بخری نخریدی دلیلشو یاد آوری کن شاید یادم اومد واسه اینکه دست از سرم برداری؟؟ ممنون از دعوتت بَبَم جان هوای قزوین چطور است ؟ من در برخورد معدودی که باهاش داشتم جز در یک مورد، بقیش همش کل کل بود ، فکر کنم کلا آدم شیطونی باشه اسپم هم زیاد میکنه ولی مهربونه ( یه بار کمکم کرد ) امیدوارم هرجا هستی موفق باشی الهه جان خواهش میشه مستر واسه دومین بار ببم ترکیه بهرام ربطی به اصطلاحات قزوینی نداره بهرام 3 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من که خیلی دوستش دارم الهه جونم رو .... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من که خیلی دوستش دارم الهه جونم رو .... اینجور که معلومه تاحالا موقعیتش پیش نیومده ی کل کلی باهم داشته باشیم .. 3 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اینجور که معلومه تاحالا موقعیتش پیش نیومده ی کل کلی باهم داشته باشیم .. 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من زیاد نمیشناسمتووون خواوور شوور بدجنس ستی که بخونش تشنه ای درکل برداشتی که دارم یه دختر شاد و باحال و باجنبه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من زیاد نمیشناسمتووون خواوور شوور بدجنس ستی که بخونش تشنه ای درکل برداشتی که دارم یه دختر شاد و باحال و باجنبه ستی کجاااااااااااااااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من متاسفانه افتخار دیدنت رو نداشتم الهه جان ولی چیزی که نو نت دیدم ازت شیطنت فراوان و باحال بوده! خوشم میاد که اینقدر شیطون و پرانرژی هستی به نظرم از اون دسته ادمایی هستی که انرژی مثبت زیادی دارند موفق باشی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من متاسفانه افتخار دیدنت رو نداشتم الهه جان ولی چیزی که نو نت دیدم ازت شیطنت فراوان و باحال بوده! خوشم میاد که اینقدر شیطون و پرانرژی هستی به نظرم از اون دسته ادمایی هستی که انرژی مثبت زیادی دارند موفق باشی عزیزم ممنون عزیز!! منم حسم به تو همینه .. 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام امممممم خب به نظر خیلی شیطون و خوش زبونه و گاهی وقتا بد جنس به نظر میرسه اما تو واقعیت بسیار اروم و مهربون و خیلی خیلی با معرفتو دل سوز واقعا دوسش دارم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام امممممم خب به نظر خیلی شیطون و خوش زبونه و گاهی وقتا بد جنس به نظر میرسه اما تو واقعیت بسیار اروم و مهربون و خیلی خیلی با معرفتو دل سوز واقعا دوسش دارم واقعا لطف داری عزیزم!! هیوشخت آروم نیسم من بلی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ کلا باحال پایه ی اسپم و تخریب پروف با مرام لوتی می خوامش اساسی ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ کلا باحال پایه ی اسپم و تخریب پروف با مرام لوتی می خوامش اساسی ... ملت میرن گل بچینن الهه فعلا رفته فندق بچینه ... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ملت میرن گل بچینن الهه فعلا رفته فندق بچینه ... تو هم برو یه چی بچین ... یه وقت نمونی رو دست مامانت ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده