goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام ملیکم ... کلا یادم نیست کی درخواست دادم واسه اینکه تحلیل بشم ولی در هر حال انگار قرعه به نام من افتاده . لفن تحلیلم کنید!! از دوستانی که خصومت شخصی با اینجانب دارند تقاضا می شود حضور مراجعه فرمایند .. :gnugghender: لطفن از آوردن اطفال خودداری فرمائید 30 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الهه دختر بسایر شیطونه و ید طولایی در کل کل داره درکل دختر خوبیه ولی نمیدونم چرا با من سر جنگ داره 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الهه دختر بسایر شیطونه و ید طولایی در کل کل داره درکل دختر خوبیه ولی نمیدونم چرا با من سر جنگ داره من فقط ظاهرم خشمگین نا که خیلیا اینو میگن ولی واقعا هیچ وقت نخواستم که با کسی بجنگم اگه نارحتتون کردم پوزش بنده رو بپذیرین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :184: 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اول یکی این تیربارشو ازش بگیره کلا خشونت طلبه 10 تا کلمه که حرف میزنه 11 تاش میخواد آدمو بزنه ولی دختر خوب و شیطونیه من دوسش دارم یه جورایی باحاله به خودت نگیریا اینا رو که گفتم حواسش به همه جا هست تو انجمن اسپم رو هم که خیلی ظریف انجام میده تو تاپیکا در کل آرزوی موفقیت دارم واسش برو متحول شو یه کم 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من فقط ظاهرم خشمگین نا که خیلیا اینو میگن ولی واقعا هیچ وقت نخواستم که با کسی بجنگم اگه نارحتتون کردم پوزش بنده رو بپذیرین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :184: من کلا ناراحت نمیشم تازه کم هم نیمارم انقده پیش میرم تا روی طرف کم شه تو خودتو ناراحت نکن:ws28: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سیلام بر عمه الهه بزرگوار خودم چرا من حس میکنم یک بار قبل ازاین بار تحلیل شدی شما حالا عیبی نداره دوباره ......... دختری پرانرژی باتاپیکهای خیلی خاص خودش مهربون خبیثی ............ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه چیزی یادم نمیاد عمه جون بعدشاید بازم اومدم:w554: 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اول یکی این تیربارشو ازش بگیره کلا خشونت طلبه 10 تا کلمه که حرف میزنه 11 تاش میخواد آدمو بزنه ولی دختر خوب و شیطونیه من دوسش دارم یه جورایی باحاله به خودت نگیریا اینا رو که گفتم حواسش به همه جا هست تو انجمن اسپم رو هم که خیلی ظریف انجام میده تو تاپیکا در کل آرزوی موفقیت دارم واسش برو متحول شو یه کم نمیتونی تصور کنی چه حس خوبی بهم میده زبونشو ... 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ نمیتونی تصور کنی چه حس خوبی بهم میده زبونشو ... :banel_smiley_4: قرار شده ویشکا رو به من بده 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سیلام بر عمه الهه بزرگوار خودم چرا من حس میکنم یک بار قبل ازاین بار تحلیل شدی شما حالا عیبی نداره دوباره ......... دختری پرانرژی باتاپیکهای خیلی خاص خودش مهربون خبیثی ............ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه چیزی یادم نمیاد عمه جون بعدشاید بازم اومدم:w554: ی برار زاده فقط باید همین قدر از عمه اش بدونه؟؟؟ :vahidrk: سپید درست درمون تحلیل کن !! مرسی اومدی عزیزم .. 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من کلا ناراحت نمیشم تازه کم هم نیمارم انقده پیش میرم تا روی طرف کم شه تو خودتو ناراحت نکن:ws28: ی وقتایی احساس میکنم شقایق چی میکشه از دست تو .. 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: قرار شده ویشکا رو به من بده جنازشم دستت نمی دم :vahidrk: جقد مهریه می دی واسش ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ جنازشم دستت نمی دم :vahidrk: جقد مهریه می دی واسش ؟؟؟ این تویی الان؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ این تویی الان؟ دیدی سوختی تویی وقتی داری به ویشکا فکر میکنی .. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ دیدی سوختیتویی وقتی داری به ویشکا فکر میکنی .. جالب بود! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الی شما یه بار تحلیل شدیااااا، خدا شششششاهده یادمه همه هم گفتن کودک درونت بیش فعاله ولی خب علاوه بر شیطنت و کودک درونت و این حرفا باید بگم مهربون و با معرفتی به فکر دوستاتی خوش صحبتم هستی من که خیلی دوست میدارم الی 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ی وقتایی احساس میکنم شقایق چی میکشه از دست تو .. شقی جیگره ولی هفتهای یبار اشکشو در میارم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الی شما یه بار تحلیل شدیااااا، خدا شششششاهده یادمه همه هم گفتن کودک درونت بیش فعاله ولی خب علاوه بر شیطنت و کودک درونت و این حرفا باید بگم مهربون و با معرفتی به فکر دوستاتی خوش صحبتم هستی من که خیلی دوست میدارم الی چشماتون خوش صحبت می بینه دوسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :aghosh: شو ما عزیزه مایی 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ [h=3] تحلیل شخصیت goddess_s ( الهه)![/h] عمه جون اینهاش اون دفعه بیشتر تحلیلت کردم هنوز میشه به حافظه ام امیدی داشت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام این خانم الهه خانمی است بسیار ارام ومتین و مودب قابل اعتماد برای دوستی سالم و بدون غل وغش . درسخون و زرنگ . علاقه مند به فندق و چای شیرین . پ.ن این تاپیک های تحلیلشخصیت هم چیز خوبیه انگار . بر بنیانگذارش در سایت های شلوغ ایرانی و این فاروم لعنت !! 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الهه گادس فرشته ... شوخ طبع و شیطون ... :hapydancsmil: سر زبوندار ... :persiana__hahaha: کنجکاو ... زیااااااااد ... خبیث ... به نظرم خیلی افکار پلید در سر داره ... در مسابقه تشخیص هویت خیلی تلاش کرد که امتیاز رو ببره ... ولی نمیدونم موفق شد یا نه ... در کل ، دختری خوب ... موفق باشی گلم ... :ha5t4lmd53df3cpu2lq 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده