YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۸ چگونه در فضا آشپزي کنيم؟ انتشار کتاب آشپزي ويژه فضانوردان .... جام جم آنلاين: کتابي جديد با عنوان "کتاب آشپزي فضانوردان" دستور غذاهايي که فضانوردان بايد طي حضور خود در فضا مصرف کنند را منتشر کرده است. اين کتاب که در نوع خود اولين به شمار مي رود ترکيبي از اطلاعات رژيمهاي غذايي ناسا، مواد تشکيل دهنده غذاهاي فضايي و غذاهاي مورد علاقه فضانوردان است که توسط بورلند گردآوري شده است. چالز بورلند نويسنده اين کتاب محقق امور تغذيه بازنشسته سازمان ناسا بوده است. وي در زمينه فناوري غذا در سازمان ناسا از سالها تجربه برخوردار است و سعي کرده است تا در کتابش دستور غذاها را به درست ترين شيوه ارائه کند. اين کتاب از بخشهاي ويژه اي درباره برنامه غذاهاي فضايي روسي برخوردار است و نشان مي دهد چگونه مي توان غذاي مورد نياز در يک ماموريت فضايي را تهيه کرد. در عين حال اطلاعات جالب توجهي مي توان در اين کتاب يافت از جمله اينکه چرا نان ذرت مکزيکي در برنامه غذايي فضانوردان جايگزين نان گندم شده است. بر اساس گزارش نيوساينتيست، در اين کتاب آمده است: نان از ذرات ريزي تشکيل شده است که در خلاء باعث آلودگي هوا شده و وارد ريه فضانوردان مي شود. در عين حال دليل ارجحيت شير خشک به شير مايع سنگين تر بودن شير طبيعي و فاسد شدن زودهنگام آن عنوان شده است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده