Mohammad Aref 120446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ بوستان های شهری علاوه بر نقشی که در گذراندن اوقات فراغت شهروندان ایفا می کنند کارکرد روانی، اجتماعی و زیست محیطی مهمی نیز دارند. اما متأسفانه بعضی اوقات شاهد حوادث ناگواری هستیم که برخی از آنها به شرایط نامطلوب بوستان، طراحی نامناسب تجهیزات و امکانات و نبود امنیت اجتماعی بر میگردد. وجود چنین مشکلاتی توجه در خور به موضوع طراحی بوستان های ایمن را ایجاب می نماید. افزایش ایمنی بوستان ها از لحاظ امکانات، وسایل بازی و همچنین از لحاظ اجتماعی، موجب افزایش تمایل عمومی به استفاده از این فضاها شده و شرایط مطلوبی را فراهم می آورد تا شهروندان بتوانند با آرامش خاطر اوقات فراغت خود را با شادمانی در بوستان ها سپری کنند. توجه به موارد زیر در طراحی بوستان ها به افزایش ضریب ایمنی در این مکان ها کمک خواهد کرد. دانلود مقاله 5 نقل قول لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام .من ترم اخر فضای سبزم . واسه درس پارک ویژه قراره یه پارک ایمن طراحی کنیم .این مقاله خیلی به دردم میخوره. مرسی به خاطر مقاله خوبتون. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
saretus 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ... ممنون من برای پروژه طرح این ترمم به مفاهیم اجتماعی بوستان ها نیاز دارم... ممنون که برای دانلود قرارش دادین ... موفق باشین... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .