رفتن به مطلب

در چهار مرحله زیبا شوید!( تصویری)

afa

ارسال های توصیه شده

تنها با چند قلم لوازم آرایش به راحتی به یک میکاپ ساده و دلخواه می رسید، این آرایش چشم برای انواع چشمها مناسب است به شرطی که درست و به اندازه انجام شود .

مرحله ی اول:

با استفاده از یک مداد نرم سیاه و نوک باریک خطی زیر چشمها لابه لای مژه ها بکشید.

ss_101332902.jpg

مرحله ی دوم :

با نوک انگشت خط کشیده شده را کمی پخش کنید تا طبیعی تر به نظر برسد و هاله ای زیر چشمها بیندازد.اگر کمی نامنظم بود و باعث کبوددیده شدن زیر چشم شد با استفاده از کمی کرم یا شیر پاک کن اطراف آنرا تمیز کنید.

ss_101332903.jpg

مرحله ی سوم:

از یک سایه ی لاجوردی یا دودی و یا سرمه ای مات و سیر استفاده کرده( هر کدام از این رنگ سایه ها به تنهایی زیبایی خاصی به چشم شما خواهد داد ) و زیر چشم روی خط کشیده شده و پشت چشمها را به اندازه ی فرم چشمها سایه بزنید.

ss_101332904.jpg

مرحله ی چهارم:

از یک ریمل بدون خورده مژه استفاده کرده و خوب بین مژه های بالا فاصله بیندازید و کمی هم به مژه های پایین بزنید.

ss_101332905.jpg

این میکاپ چشم زیبا با هر رنگ رژ لب ملایمی زیباتر خواهد شد و به چهره ی شما جذابیت خاصی خواهد بخشید.

ss_101332906.jpg

لینک به دیدگاه

آره من این مدل آرایشو خیلی دوست دارم اما چون دور چشمم حلقه ای سیاه هست نمیتونم این مدلی آرایش کنم:sigh:

این کبودی پای چشَم خیلی زیاده:ws44::ws44::ws44:

لینک به دیدگاه
آره من این مدل آرایشو خیلی دوست دارم اما چون دور چشمم حلقه ای سیاه هست نمیتونم این مدلی آرایش کنم:sigh:

این کبودی پای چشَم خیلی زیاده:ws44::ws44::ws44:

واسه رفع كبودي دور چشم از عسل استفاده كن

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...