afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ تنها با چند قلم لوازم آرایش به راحتی به یک میکاپ ساده و دلخواه می رسید، این آرایش چشم برای انواع چشمها مناسب است به شرطی که درست و به اندازه انجام شود . مرحله ی اول: با استفاده از یک مداد نرم سیاه و نوک باریک خطی زیر چشمها لابه لای مژه ها بکشید. مرحله ی دوم : با نوک انگشت خط کشیده شده را کمی پخش کنید تا طبیعی تر به نظر برسد و هاله ای زیر چشمها بیندازد.اگر کمی نامنظم بود و باعث کبوددیده شدن زیر چشم شد با استفاده از کمی کرم یا شیر پاک کن اطراف آنرا تمیز کنید. مرحله ی سوم: از یک سایه ی لاجوردی یا دودی و یا سرمه ای مات و سیر استفاده کرده( هر کدام از این رنگ سایه ها به تنهایی زیبایی خاصی به چشم شما خواهد داد ) و زیر چشم روی خط کشیده شده و پشت چشمها را به اندازه ی فرم چشمها سایه بزنید. مرحله ی چهارم: از یک ریمل بدون خورده مژه استفاده کرده و خوب بین مژه های بالا فاصله بیندازید و کمی هم به مژه های پایین بزنید. این میکاپ چشم زیبا با هر رنگ رژ لب ملایمی زیباتر خواهد شد و به چهره ی شما جذابیت خاصی خواهد بخشید. 12 نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ آره من این مدل آرایشو خیلی دوست دارم اما چون دور چشمم حلقه ای سیاه هست نمیتونم این مدلی آرایش کنم این کبودی پای چشَم خیلی زیاده:ws44: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ آره من این مدل آرایشو خیلی دوست دارم اما چون دور چشمم حلقه ای سیاه هست نمیتونم این مدلی آرایش کنماین کبودی پای چشَم خیلی زیاده:ws44: واسه رفع كبودي دور چشم از عسل استفاده كن 4 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ منم این مدلی رو خیلی دوست دارم ولی چشم رو ریز نشون میده. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی . مدل شیک و جذابیه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
asemoon_abi57 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ زيبا بود مرسي:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نقل قول لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ منم این مدل ودوست دارم اما اگر سایه نقره ای زیر پلک باشه جذابتره.امتحان کنید . نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .