نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ قوانین خوبی برای خودتون گذاشتین اما فک نکنم تصویب بشه مواظب خودتون باشین 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ قوانین خوبی برای خودتون گذاشتین اما فک نکنم تصویب بشه مواظب خودتون باشین بس که نامردین نمیزارین تصویب بشه 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عمو نگی به زن عمو یه سوال یعنی تو که عموی مینا بشی یعنی دادش من میشی ؟ مینا تو به چه حقی به این میگی عمووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چقد نامرديد :ws28: عمو این کجاش نامردی هستش طفلی راست میگه:there: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ 1. خانماي محترم، از اينکه اين مطلب رو خوندين متشکريم. ضمناً اگه قراره امشب جدا بخوابيم اصلاً نگران نباشين. بيرون خوابيدن براي مردا مثل پيک نيکه! ولی عملا اینجوری نیستا 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ تمام ایراداتونو تو این مطلب گذاشتی بی فکر ی فراموشی بی خیالی درک نکردن نادونی ...........................دیگه از شماها چه انتظاری میشه داشت؟ 5 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عمو این کجاش نامردی هستش طفلی راست میگه:there: چرا عمو ،خوندم خندم گرفت ولي خيلي نامردي بود در حين خنده نامردي بود خو يه زره رعايت كنيد همش عابدي گفت همينه كه هست و نميخواهيد نخواهيد اونم با شماره يك :shame: عموجاااان اون رفيقمون ميني هس نه مين كه ،تازه واسه من آي بزرگ هس ام و ان كوچيك ايشون ام و ان بزرگ آي كوچيك ( اينجوري بايد تفاوت را احساس كنيد ) ولي باحال بود 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ هميشه خانم ها به امر شريف «شرط و شروط تعيين کردن» مشغولن.ولي حالا وقتشه که ما مردها هم تکليف خودمون رو روشن کنیم. به جون خودم بازم تكليف خودتونو نمي دونيد 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به جون خودم بازم تكليف خودتونو نمي دونيد چقدر هم شما خانوما تکلیف خودتونو میدونید... 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر هم شما خانوما تکلیف خودتونو میدونید... نشد ديگه بهتره حرف بهتري براي گفتن پيدا كني ما خانوما از بچه گي براي كارامون برنامه ريزي داريم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده