Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ این مقاله PDF روش های تعمیر و عیب یابی تلویزیون ها را بیان کرده است که امیدوارم بدردتون بخوره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
marde javan 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست گرامی با تشکر از سایت خوبتون من خیلی سایت ها گشتم و مقاله میخواستم اما تو این سایت شما این مقاله ای گذاشتی خیلی عالیه ولی یک سری مشخصات میخواد که من حتما باید تا شب این مشخصات رو داشته باشم, این همه گشتم آخرین روز تونستم این مقاله رو گیر بیارم, مقاله خوبیه و مشخصاتش از جمله بعد از مقاله نام نویسنده یا نویسندگان, عنوان مقاله, سال انتشار, شماره مجله, شماره صفحه حتما باید قید شود. ممنون میشم اگه چنین چیزی دراختیار داشته باشید و من فردا صبح زور باید این رو تحویل یدم پس تا شب مهلت دارم ممنون. 1 لینک به دیدگاه
pero_p 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دوست عزیز این پسورد داره که. پسوردشو چرا نذاشتی!! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ دوست عزیز این پسورد داره که. پسوردشو چرا نذاشتی!! پسوردتمام فایلهای که پسوردشان ذکرنشده..http://www.noandishaan.com...است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده