zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نخند عبرت بگیر :w00:به هرکی بخندی سرت میاد 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حالا وقتی که زهرا سرت اومد ما بهت می خندم اگر هم بهت وقت مشاوره داد هرچی خواستی بگو 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حالا وقتی که زهرا سرت اومد ما بهت می خندماگر هم بهت وقت مشاوره داد هرچی خواستی بگو شاهییییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ شاهییییییییییییییین :w13: اسپم نکن یه فکری به حال اون بیچاره ای بکن که رفته رم فردا روزی این بلا سر تو میاد شوهرت میره امام زاده چرجیل پاتایا و شمع حاجتش رو اونجا خاموش میکنه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :w13:اسپم نکن یه فکری به حال اون بیچاره ای بکن که رفته رم فردا روزی این بلا سر تو میاد شوهرت میره امام زاده چرجیل پاتایا و شمع حاجتش رو اونجا خاموش میکنه پاتایا.. شاهین این چندروزه انقدر اسپم کردم عادت کردم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ پاتایا..شاهین این چندروزه انقدر اسپم کردم عادت کردم می خوای یه اخطار تپل بهت بدم که این عادت از سرت بیوفته:w00: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ می خوای یه اخطار تپل بهت بدم که این عادت از سرت بیوفته:w00: :w821: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :w13:اسپم نکن یه فکری به حال اون بیچاره ای بکن که رفته رم فردا روزی این بلا سر تو میاد شوهرت میره امام زاده چرجیل پاتایا و شمع حاجتش رو اونجا خاموش میکنه :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به به ادم وقتی این داستانهای عبرت اموز و میخونه احساس میکنه چه حکمت ها در این جملات نهفتست 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به به ادم وقتی این داستانهای عبرت اموز و میخونه احساس میکنه چه حکمت ها در این جملات نهفتست pas boro tanzim ro dobar pas kon:ws3: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ pas boro tanzim ro dobar pas kon:ws3: مشکل اینجاست که هنوز بر نداشتمش لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ مشکل اینجاست که هنوز بر نداشتمش :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ پس داستان اينه كه ميگن اجاق طرف كور بود اون مرديكه كشيش راهشو كشف كرد بجاي اجاق براشون شمع دست و پا كرد اون خانواده احمق بجاي جلو گيري از جوجه كشي فصلي مثل عقده اي ها توليد مثل كردن كلا اين خاك برسري خرافاتي بودن همه جاييه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده