* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ پس من نمیخوام چون زودی لهش میکنمولی کلیپش رو حتما بزار ببینیم باشه گلم؛ البته ماله باباشو دارم این یکی رقصاش باحال نیس؛ بچست ، وارد نیست لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ باشه گلم؛ البته ماله باباشو دارم این یکی رقصاش باحال نیس؛ بچست ، وارد نیست باشه فرقی نمیکنه از بابا ننش هم بزاری کفایت میکنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ باشه فرقی نمیکنه از بابا ننش هم بزاری کفایت میکنه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ :ws21: بچه ها دعا کنید طوطی ونوس برگرده :ws21: دعای من هیچ وقت قبول نمیشه ولی باز دعا میکنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ کجا؟؟؟ در تراس باز بود؛ رفت لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ در تراس باز بود؛ رفت :w821:متاسفم!!! امیدوارم زودی برگرده! یکی از فامیلامون طوطی داشت خیلی خیلی بامزه بود اسمش قدرت یا طلا یا چنگیز بود ولی یه بار میبرنش حیاط یهو یه صدای محکمی میاد طوطیه هم میترسه و میره!!!و تا چن روز گریه میکردن واسش 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ :w821:متاسفم!!!امیدوارم زودی برگرده! یکی از فامیلامون طوطی داشت خیلی خیلی بامزه بود اسمش قدرت یا طلا یا چنگیز بود ولی یه بار میبرنش حیاط یهو یه صدای محکمی میاد طوطیه هم میترسه و میره!!!و تا چن روز گریه میکردن واسش اینم گاهی وقتا رو دوش بابا میشست و تو حیاط میرفت ؛ اما فرار نمیکرد؛ رو در تراس نشسته بود؛ نمیدونم چرا یهو رفت؛ خیلی ناز بود لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ایشاالله بر میگرده ولی اگه من دیدمش شکارش میکنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ایشاالله بر میگرده ولی اگه من دیدمش شکارش میکنم یوخت نکشنش لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای وای:icon_pf (34): نگران نباش ایشاالله که چیزیش نمیشه لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اینم گاهی وقتا رو دوش بابا میشست و تو حیاط میرفت ؛ اما فرار نمیکرد؛ رو در تراس نشسته بود؛ نمیدونم چرا یهو رفت؛ خیلی ناز بود برمیگرده !!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای وای:icon_pf (34):نگران نباش ایشاالله که چیزیش نمیشه من اگه بدونم بره تو خونه کسی و خوب ازش نگهداری کنن ؛ اصلا ناراحت نمیشم، اما اون خیلی آرومه؛ همیشه یه گوشه میشست و واسه خودش بازی میکرد؛ میترسم یه گوشه بشینه ماشین بهش بزنه؛ یا گربه بخوردش برمیگرده !!! امیدوارم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یوخت نکشنش نترس نمیکشنش :167::167::167: دست اموزه زیاد جای دور نمیره :w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده