* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مرداد، 2011 پس من نمیخوام چون زودی لهش میکنمولی کلیپش رو حتما بزار ببینیم باشه گلم؛ البته ماله باباشو دارم این یکی رقصاش باحال نیس؛ بچست ، وارد نیست
sookut 13735 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 باشه گلم؛ البته ماله باباشو دارم این یکی رقصاش باحال نیس؛ بچست ، وارد نیست باشه فرقی نمیکنه از بابا ننش هم بزاری کفایت میکنه
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آبان، 2011 :ws21: بچه ها دعا کنید طوطی ونوس برگرده :ws21: دعای من هیچ وقت قبول نمیشه ولی باز دعا میکنم
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 22 آبان، 2011 در تراس باز بود؛ رفت :w821:متاسفم!!! امیدوارم زودی برگرده! یکی از فامیلامون طوطی داشت خیلی خیلی بامزه بود اسمش قدرت یا طلا یا چنگیز بود ولی یه بار میبرنش حیاط یهو یه صدای محکمی میاد طوطیه هم میترسه و میره!!!و تا چن روز گریه میکردن واسش 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 :w821:متاسفم!!!امیدوارم زودی برگرده! یکی از فامیلامون طوطی داشت خیلی خیلی بامزه بود اسمش قدرت یا طلا یا چنگیز بود ولی یه بار میبرنش حیاط یهو یه صدای محکمی میاد طوطیه هم میترسه و میره!!!و تا چن روز گریه میکردن واسش اینم گاهی وقتا رو دوش بابا میشست و تو حیاط میرفت ؛ اما فرار نمیکرد؛ رو در تراس نشسته بود؛ نمیدونم چرا یهو رفت؛ خیلی ناز بود
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 ایشاالله بر میگرده ولی اگه من دیدمش شکارش میکنم یوخت نکشنش
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اینم گاهی وقتا رو دوش بابا میشست و تو حیاط میرفت ؛ اما فرار نمیکرد؛ رو در تراس نشسته بود؛ نمیدونم چرا یهو رفت؛ خیلی ناز بود برمیگرده !!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 ای وای:icon_pf (34):نگران نباش ایشاالله که چیزیش نمیشه من اگه بدونم بره تو خونه کسی و خوب ازش نگهداری کنن ؛ اصلا ناراحت نمیشم، اما اون خیلی آرومه؛ همیشه یه گوشه میشست و واسه خودش بازی میکرد؛ میترسم یه گوشه بشینه ماشین بهش بزنه؛ یا گربه بخوردش برمیگرده !!! امیدوارم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آبان، 2011 یوخت نکشنش نترس نمیکشنش :167::167::167: دست اموزه زیاد جای دور نمیره :w16:
ارسال های توصیه شده