Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام شرکت کنم... ولی بیخوابی ندارم... اگر یه شب نخوابم میتونم انجام بدم ؟ بعد یک سوال هم داشتم... این تست داره Eidetic memory رو اندازه گیری میکنه ؟ میگم بعدا ها میشه یه توضیحی برامون بدی ؟ من خیلی دوست دارم یاد بگیرم... 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام شرکت کنم... ولی بیخوابی ندارم... اگر یه شب نخوابم میتونم انجام بدم ؟ بعد یک سوال هم داشتم... این تست داره Eidetic memory رو اندازه گیری میکنه ؟ میگم بعدا ها میشه یه توضیحی برامون بدی ؟ من خیلی دوست دارم یاد بگیرم... توی پست 6 و 7 گفتن که شرط اصلیش مشکل بی خوابی نیست. اینه که زمانی قبل از خواب جواب داده بشه. فک کنم شما هم بتونی.... این جا محدودیت زمانی نداره حافظه آیدتیک تستش من فکر می کردم زمان داره، نمی دونم شایدم نداره ببینیم پری چی می گه.... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام شرکت کنم... ولی بیخوابی ندارم... اگر یه شب نخوابم میتونم انجام بدم ؟ بعد یک سوال هم داشتم... این تست داره Eidetic memory رو اندازه گیری میکنه ؟ میگم بعدا ها میشه یه توضیحی برامون بدی ؟ من خیلی دوست دارم یاد بگیرم... bebekhshid fonte farsi nadaram vali maryam tozih dad eshkali nadre na in teste visual memory ast tozihesh ro fontam dorost shod mizaram توی پست 6 و 7 گفتن که شرط اصلیش مشکل بی خوابی نیست. اینه که زمانی قبل از خواب جواب داده بشه. فک کنم شما هم بتونی....این جا محدودیت زمانی نداره حافظه آیدتیک تستش من فکر می کردم زمان داره، نمی دونم شایدم نداره ببینیم پری چی می گه.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده