pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ محمد برنگشته؟ الان تو با اونایی یا با ما اومده الان یکی از برو بچ تور اومده بود تو انجمن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ الان تو با اونایی یا با ما اومده الان یکی از برو بچ تور اومده بود تو انجمن شاهین کم بود تو هم اضافه شدی؟ خجالت بکش:w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شاهین کم بود تو هم اضافه شدی؟ خجالت بکش من همیشه با گروه زد امین هستم حالا هر کی باشه فرقی نداره 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من با هر گونه تغیییر موافق ام اما بهتر از این شاهین پیدا نکردید :w00: :vahidrk:باید همون طهران حسابت رو میرسیدم:167: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من همیشه با گروه زد امین هستم حالا هر کی باشه فرقی نداره :w13::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ باید همون طهران حسابت رو میرسیدم برو بابا حال نداریم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شاهین کم بود تو هم اضافه شدی؟خجالت بکش:w00: من الان دارن از پیش امام رضا میام امام گفت من را در این راه سخت تنها نمیزاره و گفت زود تر برو که یک ملعون و از خدا بی خبر می خواهد بر مسند تو تکیه بزد و من اورا به زمین گرم خواهم زد 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ادمین جدید در رفته:icon_pf (34)::icon_pf (34): افسانه من رای دادمشاید آخرین رای من در پیش گاه امام رضا جشن پیروزی گرفتم شما کجا بودی؟:w73: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من الان دارن از پیش امام رضا میام امام گفت من را در این راه سخت تنها نمیزاره و گفت زود تر برو که یک ملعون و از خدا بی خبر می خواهد بر مسند تو تکیه بزد و من اورا به زمین گرم خواهم زد برو بابا حال نداریم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من در پیش گاه امام رضا جشن پیروزی گرفتم شما کجا بودی؟ از خودت مایه بزار 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من الان دارن از پیش امام رضا میام امام گفت من را در این راه سخت تنها نمیزاره و گفت زود تر برو که یک ملعون و از خدا بی خبر می خواهد بر مسند تو تکیه بزد و من اورا به زمین گرم خواهم زد من صبح سپردم یه تخت و اتاق خوب بهت بدن تو دارالمجانین چجوری فرار کردی؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من صبح سپردم یه تخت و اتاق خوب بهت بدن تو دارالمجانین چجوری فرار کردی؟ زنگ بزن بیان ببرنش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زنگ بزن بیان ببرنش زنجیر خوب سراغ داری؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زنجیر خوب سراغ داری؟ زنجیر چرا خدارم خوبه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ادمین بعد دیدن جانشین خودش 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زنجیر چرا خدارم خوبه من رفتم لالا مراقب شاهین باش تا آمبولانس برسه :icon_pf (44): شاهین :ws49::ws50: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ادمین جدید در رفت(روزنامه کیهان)ولی من تا آخرین نفس هستم ااااااااااااااااا من رفتم جشن گرفتم مریم ناراحت نبااااش... من تهنات نمیذارم... باید هر طوری هست این ادمین بد اخلاق رو عوض کنیم... ولی عسل صدرا قبلا کودتا کرده بودا... کاش به اونم یه سمتی میدادید....:626gdau: مرسی هدی منم مدال میخوام... مدال اندیشه آرام رو میخواام... بهت مدال هم میدیم برو بابا حال نداریم هه هه هه از ترست چیه سلاح های گرم و سرد دور خودت جمع کردی از خودت مایه بزار هم به تو چه من صبح سپردم یه تخت و اتاق خوب بهت بدن تو دارالمجانین چجوری فرار کردی؟:jawdrop: اخه تا رفتم دیدم شقی جام رو گرفته 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ زنگ بزن بیان ببرنش بیا برو بابا جان من رفتم دخیل به امام رضا بستم شفام داد حالا بیا تو و این بهار با هم برین شاید خدا یه عقلی به شما یه پولی هم به من داد که در راه سایت خرج کنم زنجیر خوب سراغ داری؟ :ws28: :hanghead: من رفتم لالا مراقب شاهین باش تا آمبولانس برسه :icon_pf (44): شاهین :ws49::ws50: چیه باز تو می خوای زود تر از من بری رو تخت بخوابی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بابا تو برو جوجه بازیت رو بکن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده