pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوز طی اخرین خبرر الان اعلام شد ممد ادمین دستگیر شده خبر های رسیده حاکی از ان است که ادمین قبلی سایت تمامی مسافران رو وسط اتوبان کاشان قم پیاده کرده و تمام وسایل انها رو به سرقت برده و تمام کاربران رو در وسط اتوبان رها کرده به حال خودشون خبر های تکمیلی در راه است 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوز:w00: خبر های رسیده حاکی از ان است که هم دست ممد همین الان از کشور خارج و به سمت دبی در حرکت است پلیس اینتر پل دنبال این فرد خطر ناک است 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوز پلیس اینتر پل دقایقی پیش با انتشار بیانه ای و انتشار عکس همدست ادمین از همه مردم درخواست همکاری نموده است در صورت مشاهده این فرد مراتب رو به ستاد خبری روح نیوز یعنی دفتر خبر گزاری روح نیوز اطلاع بدید با تشکر پلیس اینترپل 2011/05/27 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ با توجه به عملکرد ضعیف ادمین قبلی سایت و رایزنی های بسیار......تیم مشاوره تصمیم به تعویض مدیریت سایت را گرفت...پس از بررسی های فراوان و مشاهده عملکرد کاربران عزیز انجمن..نهایتا شاهین به عنوان ادمین جدید انتخاب شد.پس از آن فلوید به عنوان مشاور انجمن زهرا بعنوان تیم اطلاعاتی انجمن ونوس مشاور ادمین و پوریا روابط عمومی انجمن امید است که شاهد رشد روز افزون انجمن باشیم. با سلام فکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ روح نیوز خبر های خوشی در راه است 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ با سلامفکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید اوه اوه یکی از محافظ های ادمین اومد 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ با سلامفکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید بچه ها مدیر مکانیک هم اومد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):دیگه کلا من نابود شدم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها مدیر مکانیک هم اومددیگه کلا من نابود شدم. نترس من پشتت ام بیرونت کردن بیا تالار برق میشی همکار مدیر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ممد کی میاد؟ دلمون برایش تنگید:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررر منتظر اخبار روح نیوز باشید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ممد کی میاد؟ دلمون برایش تنگید:banel_smiley_52: مگه نشنیدی ممد رو گرفتن :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها مدیر مکانیک هم اومد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):دیگه کلا من نابود شدم. مریم روحت شاد :w821: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ مگه نشنیدی ممد رو گرفتن :w00: پس ادمین این سایت کیه؟؟؟ شاهین نیست؛ :w768: ممد رو گرفتن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ پس ادمین این سایت کیه؟؟؟ شاهین نیست؛ :w768: ممد رو گرفتن ادمین سایت فعلا شاهین گزاشتیم تا بعدا مجلس کاربرا تصمیم بگیرن کی میشه ادمین 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خب نوبت منه: وای اگر که ادمین حکم جهادم دهد....لشگر شورش نتواند که جوابم دهد...... .... اینجانب لند کبیر اعلام میکنم اطاعت از شورشیان حرام است . کسانی که از آنها اطاعت می کنند و بازیچه دست آن ها شده اند بدانند عاقبت خوشی نخواهند داشت ....این ها قبلن هم در گروه های دست جمعی دست به شورش بر علیه ادمین کبیر زده بودن...... من از همینجا اعلام میکنم اطاعت از ادمین جدید کفر محسوب میشود......(حالا آدم کم بود چرا شاهین) .... ادمینا کجایی تا با گل رویت اسرار هویدا کنی یکه و تنها همه شورشیان رسوا کنی من به خال لبت ای ادمین گرفتار شدم چشم زیبای تو را دیدم و بیمار شدم ..... غم ادمین فكنده است به جانم، شررى كه به جان آمدم و شهره بازار شدم 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بگذارید كه از بتكده یادى بكنم من كه با دست بت میكده بیدار شدم پ.ن ....بتکده : ادمین گذشته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ .... اینجانب لند کبیر اعلام میکنم اطاعت از شورشیان حرام است . کسانی که از آنها اطاعت می کنند و بازیچه دست آن ها شده اند بدانند عاقبت خوشی نخواهند داشت ....این ها قبلن هم در گروه های دست جمعی دست به شورش بر علیه ادمین کبیر زده بودن...... من از همینجا اعلام میکنم اطاعت از ادمین جدید کفر محسوب میشود......(حالا آدم کم بود چرا شاهین) .... برو بابا حال نداریم جوجه ماشینی (حالا آدم کم بود چرا شاهین) همین رو بگووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بگذارید كه از بتكده یادى بكنم من كه با دست بت میكده بیدار شدم پ.ن ....بتکده : ادمین گذشته ایشون رو برو بچ ببرید کنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده