pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 روح نیوز طی اخرین خبرر الان اعلام شد ممد ادمین دستگیر شده خبر های رسیده حاکی از ان است که ادمین قبلی سایت تمامی مسافران رو وسط اتوبان کاشان قم پیاده کرده و تمام وسایل انها رو به سرقت برده و تمام کاربران رو در وسط اتوبان رها کرده به حال خودشون خبر های تکمیلی در راه است 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 روح نیوز:w00: خبر های رسیده حاکی از ان است که هم دست ممد همین الان از کشور خارج و به سمت دبی در حرکت است پلیس اینتر پل دنبال این فرد خطر ناک است 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 روح نیوز پلیس اینتر پل دقایقی پیش با انتشار بیانه ای و انتشار عکس همدست ادمین از همه مردم درخواست همکاری نموده است در صورت مشاهده این فرد مراتب رو به ستاد خبری روح نیوز یعنی دفتر خبر گزاری روح نیوز اطلاع بدید با تشکر پلیس اینترپل 2011/05/27 1
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 با توجه به عملکرد ضعیف ادمین قبلی سایت و رایزنی های بسیار......تیم مشاوره تصمیم به تعویض مدیریت سایت را گرفت...پس از بررسی های فراوان و مشاهده عملکرد کاربران عزیز انجمن..نهایتا شاهین به عنوان ادمین جدید انتخاب شد.پس از آن فلوید به عنوان مشاور انجمن زهرا بعنوان تیم اطلاعاتی انجمن ونوس مشاور ادمین و پوریا روابط عمومی انجمن امید است که شاهد رشد روز افزون انجمن باشیم. با سلام فکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 با سلامفکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید اوه اوه یکی از محافظ های ادمین اومد 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2011 با سلامفکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید بچه ها مدیر مکانیک هم اومد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):دیگه کلا من نابود شدم. 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بچه ها مدیر مکانیک هم اومددیگه کلا من نابود شدم. نترس من پشتت ام بیرونت کردن بیا تالار برق میشی همکار مدیر 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 هی روزگارررررررررررررررررررررررر منتظر اخبار روح نیوز باشید 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 ممد کی میاد؟ دلمون برایش تنگید:banel_smiley_52: مگه نشنیدی ممد رو گرفتن :w00: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بچه ها مدیر مکانیک هم اومد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):دیگه کلا من نابود شدم. مریم روحت شاد :w821: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2011 مگه نشنیدی ممد رو گرفتن :w00: پس ادمین این سایت کیه؟؟؟ شاهین نیست؛ :w768: ممد رو گرفتن
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 پس ادمین این سایت کیه؟؟؟ شاهین نیست؛ :w768: ممد رو گرفتن ادمین سایت فعلا شاهین گزاشتیم تا بعدا مجلس کاربرا تصمیم بگیرن کی میشه ادمین 1
persian_land 1035 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 خب نوبت منه: وای اگر که ادمین حکم جهادم دهد....لشگر شورش نتواند که جوابم دهد...... .... اینجانب لند کبیر اعلام میکنم اطاعت از شورشیان حرام است . کسانی که از آنها اطاعت می کنند و بازیچه دست آن ها شده اند بدانند عاقبت خوشی نخواهند داشت ....این ها قبلن هم در گروه های دست جمعی دست به شورش بر علیه ادمین کبیر زده بودن...... من از همینجا اعلام میکنم اطاعت از ادمین جدید کفر محسوب میشود......(حالا آدم کم بود چرا شاهین) .... ادمینا کجایی تا با گل رویت اسرار هویدا کنی یکه و تنها همه شورشیان رسوا کنی من به خال لبت ای ادمین گرفتار شدم چشم زیبای تو را دیدم و بیمار شدم ..... غم ادمین فكنده است به جانم، شررى كه به جان آمدم و شهره بازار شدم 3
persian_land 1035 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بگذارید كه از بتكده یادى بكنم من كه با دست بت میكده بیدار شدم پ.ن ....بتکده : ادمین گذشته 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 .... اینجانب لند کبیر اعلام میکنم اطاعت از شورشیان حرام است . کسانی که از آنها اطاعت می کنند و بازیچه دست آن ها شده اند بدانند عاقبت خوشی نخواهند داشت ....این ها قبلن هم در گروه های دست جمعی دست به شورش بر علیه ادمین کبیر زده بودن...... من از همینجا اعلام میکنم اطاعت از ادمین جدید کفر محسوب میشود......(حالا آدم کم بود چرا شاهین) .... برو بابا حال نداریم جوجه ماشینی (حالا آدم کم بود چرا شاهین) همین رو بگووووووووووووووووووووو 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بگذارید كه از بتكده یادى بكنم من كه با دست بت میكده بیدار شدم پ.ن ....بتکده : ادمین گذشته ایشون رو برو بچ ببرید کنیم 2
ارسال های توصیه شده