*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بهش بگو من لیاقتتو ندارم،ارزشت بیشتر از این حرفاست،نمیتونم خوشبختت کنم(البته ممکنه این حرفا نتیجه عکس بده و یه دل نه شونصد دل عاشقت بشه ها) شونصد دل عاشق بشه هم خوب نیست دیگه .. ممکنه بیخیال نشه :-) 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2011 به نظر من که قبلش باید آق پسر یه عکسی یا یا به هر شکل دیگه دختر رو ببینه ؛ بعد برن تو این جلسه.... فوقش هم بره و خوشش نیاد؛ باید سر یه موضوعی با دختر مخالفت کنه و کاری کنه که دختره ازش خوشش نیاد
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 به نظر من که قبلش باید آق پسر یه عکسی یا یا به هر شکل دیگه دختر رو ببینه ؛ بعد برن تو این جلسه.... فوقش هم بره و خوشش نیاد؛ باید سر یه موضوعی با دختر مخالفت کنه و کاری کنه که دختره ازش خوشش نیاد این کارم بد نیست 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 شما خیلی دوست داشتی پسر باشیا . این هم روش بدی نیست اوووووووووووووووووووف :w74: احتمالا شما از سوابق من در این انجمن اطلاع نداری من آخر فمنیسمم:femenist: عمرا دوس داشتم مرد باشم . ولی کلا خودمو تو موقعیت مردا که میتونم قرار بدم 3
حانی 3371 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بگه من عصبیم خیلی داد میزنم حوصله خرید ندارم و دلم نمی خواد شب می یام خونه صدات در بیاد دختره خودش فرار می کنه 2
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 اوووووووووووووووووووف :w74:احتمالا شما از سوابق من در این انجمن اطلاع نداری من آخر فمنیسمم:femenist: عمرا دوس داشتم مرد باشم . ولی کلا خودمو تو موقعیت مردا که میتونم قرار بدم شرمنده .. افتخار آشنایی با شمارو نداشتیم:ws2: اتفاقا همین فمینیستا بیشتر از مردا خوششون میاد اینم یه طور ابراز محبت کردنه دیگه نمیشه کاریش کرد 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 ای خدای من!!! چه قدر به صورت کار دارین. یه کم به سیرت بپردازین 2
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 ای خدای من!!! چه قدر به صورت کار دارین. یه کم به سیرت بپردازین مهمترین موضوع سیرت و اخلاقیات دختر هست البته بعد از تایید زیبایی ظاهری
maryam_alien 9906 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 مهمترین موضوع سیرت و اخلاقیات دختر هست البته بعد از تایید زیبایی ظاهری پس اولویت با قیافه است دیگه :icon_pf (34): 1
zahra22 19502 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 مهمترین موضوع سیرت و اخلاقیات دختر هست البته بعد از تایید زیبایی ظاهری آخه چرااااااااااااا انقدر ظاهر مهمه...اگه طرف سیرت و اخلاق نداشته باشه..ظاهرش زیاد به درد نمیخوره.. 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 البته دور از جونت ها اما بگو من معتادم ،خلافکارم ، زن دارم،بچه دار نمیشدم اومدم خواستگاری شما 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 پس اولویت با قیافه است دیگه :icon_pf (34): خوب اگر شما از ظاهر طرف خوشت نیاد میتونی 50 .. 60 سال باهاش زندگی کنی؟ باید ظاهرش دلنشین باشه و خوشت بیاد ظاهر ابتدایی ترین مسئله هست ولی اخلاق مهمتره . اولویت با دختر پسر زیبایی هست که اخلاقشون خوبه 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 آخه چرااااااااااااا انقدر ظاهر مهمه...اگه طرف سیرت و اخلاق نداشته باشه..ظاهرش زیاد به درد نمیخوره.. موافقم
maryam_alien 9906 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 خوب اگر شما از ظاهر طرف خوشت نیاد میتونی 50 .. 60 سال باهاش زندگی کنی؟باید ظاهرش دلنشین باشه و خوشت بیاد ظاهر ابتدایی ترین مسئله هست ولی اخلاق مهمتره . اولویت با دختر پسر زیبایی هست که اخلاقشون خوبه :icon_pf (34): وقتی از شرط زیبایی نمیتونی بگذری و اول زیبایی رو میگی یعنی اون از همه چیز مهمتره. 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 البته دور از جونت ها اما بگو من معتادم ،خلافکارم ، زن دارم،بچه دار نمیشدم اومدم خواستگاری شما عجبا!! حالا باید این همه تحقیر بشیم؟؟ بجای اینکه انقدر فحش به خودمون بدیم میگیم از ظاهرتون خوشمون نیومد خلاص .. چوب بابای عروسو راحتر میشه تحمل کرد
barane eshgh 228 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 فرض کنید آقاپسری برای آشنایی با شما به قصد ازدواج تشریف آوردن خونتون آشنایان هم تو مجلس هستند بهتون میگن چند کلمه بشینید باهم صحبت کنید شمام نمیتونید درخواستشونو رد کنید..وارد اتاق میشید و شروع به صحبت میکنید . آقا پسر به هر دلیلی از ظاهرتون خوشش نیومده(البته این اتفاق برای شما نخواهد افتاد:ws2:)... شما دوست دارین چطور تموم کنه که ناراحت نشید؟؟ البته من که دختر نیستم ولی خب بهتره یه بهانه دیگه بیاریم که بنده خدا ناراحت نشه حالا مگه اینقدر زشت بوده؟ 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 :icon_pf (34):وقتی از شرط زیبایی نمیتونی بگذری و اول زیبایی رو میگی یعنی اون از همه چیز مهمتره. زیبایی رو اول گفتم چون اولین موردی که باهاش مواجه میشی ظاهر هست.. به نظر شما میشه ابتدا چند هفته با اخلاقیات طرف آشنا شد بعد از اینکه اخلاقیاتش تایید شد بریم سراغ ظاهرش؟؟ کدوم راحت تره؟؟ اگر ظاهرشو تایید نکنی چی بهت میگه هر دوتاشون مهم هستند 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2011 البته من که دختر نیستم ولی خب بهتره یه بهانه دیگه بیاریم که بنده خدا ناراحت نشهحالا مگه اینقدر زشت بوده؟ کی زشت بود؟؟؟ . یه سوال برام پیش اومد گفتیم دور هم باشیم و از نظر دوستان استفاده کنیم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری