رفتن به مطلب

حال و روز تالار !!

ارسال های توصیه شده

سیلام گرافیکیا :icon_gol: و سبزا که اینجارو میبینین :banel_smiley_4:

این تاپیکه رو زدم .. تا هر از چند گاهی .. حال و روز تالارو در همه بخشها بنویسیم و ببینیم کجای قصه ایم ... :w768:

چون تا نوشته نشه دیده نمیشه .. نمیشه مقایسش کرد با قبل و نمیشه نقشه کشید برای بعد ..

فقط من ننویسما .. :banel_smiley_4:

هر وقت حس داشتین بنویسین

روندش هم به این شکله که از بالای تالار شروع کنین نقاط قوت و ضعف و راه و کار و این چیز میزا رو بنویسین بیاین پایین :ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب .. اولیش ..

subforum_old.gif هنر گرافیک و چاپ

وضعیت : میشه گفت تقریبا گند زدیم ..! .. من به امین امید داشتم .. که اونم فعلا خبریش نیس ..

راه کار : یکیو پیدا کنیم که بگرده 4 تا مقاله بزاره .. چون خودم واقعا نمیکشم

subforum_old.gif استودیو سه بعدی مکس 3Dsmax

وضعیت : فعال .. منتها فقط بازدید داره و تنها کسی که مطلب میزاره خودمم ... دلیلش هم اینه که کمتر کسی ازش سردرمیاره و خب . تو انجمن دو جا هم در مورد مکس بحث میشه .....

راه کار : فک نکنم بشه با این روند به جایی رسوندش .. مگه اینکه برم تو کارای معماری و معمارارو بکشم اینطرف ..

subforum_old.gif میکس و مونتاژ

وضعیت : افتضاح ! یه زمانی میخواستم آموزش افتر خفن بزارم .. فرنوج هم گفت عشقم افتره و هستم و اینا .. منتها خو جا زد .. الان گاهی علی آموزش ادیوس میزاره .. که خو باعث میشه بیاد بالا

راه کار : نیرو احتیاج داره .. واقعا نمیشه تنهایی ..... همینجا از فرناز سبز پوش .. خواهش میشه هفته ای یه دونه اموزش از Videocopilot ترجمه کنه ...... کاری نداره که بابا

subforum_old.gif مجله گرافیک

وضعیت : خوبه .. خو تازه راه افتاده .. نواقصی داره که برطرف میشه به مرور

راه کار : تقسیم وظایف ... که حتما انجام میدم .. منتها یه سری آموزش میخواد .. که کار خودمه .. وقت کنم میزارم ..

subforum_old.gif آثار نواندیشان

وضعیت : وحشتناک افتضاح ! تقریبا باد میچرخه توش .. !

راه کار : یکیش میتونه این باشه که بچه هایی که اموزش ترجمه میکنن .. خودشون هم یه بار اون اموزشو انجام بدن و کارشونو بزران تو این زیرتالار ..

subforum_new.gif فتوشاپ Photoshop

وضعیت : بهترین زیرتالار ... همیشه بالاست .. پرباره .. واقعا میگم .. اموزشهایی که اینجا هست توی انجمنهای صرفا گرافیکی هم نیست ..... اونم با این حجم

راه کار : ادامه همین روند ... بهمراه هدفمند کردن آموزشها ..

subforum_old.gif فلش Flash

وضعیت : تعطیل !!!!!!!!!!!! کمتر کسی هست که به این مقوله علاقه داشته باشه .... تو فکر حذفشم .

راه کار : فقط نیرو ... چیزی که نیست !

subforum_old.gif بخش دانلود

وضعیت : پر بار .. تووووووپ .. تا خرخره پر ...

راه کار : ادامه همین روند ...

subforum_new.gif مسابقات

وضعیت : خوب ... میشه بهتر بشه ..

راه کار : مسابقات رو جوری طراحی کنیم که بدرد بچه ها بخوره و ترغیب به شرکت بشن

subforum_old.gif تغییرات ظاهری سایت

وضعیت : تازه تاسیسه ... داره یه حرکاتی صورت میگیره ...

راه کار : سحر بگو

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی بابت تاپیک خیلی خوب آره اگر این تاپیک نباشه واقعا نمیفهمیم کجاییم .......

:icon_gol:

subforum_old.gif تغییرات ظاهری سایت

وضعیت : تازه تاسیسه ... داره یه حرکاتی صورت میگیره ...

راه کار : باید قالب جدید اضافه بشه و حتما به جز استایل 2 و دیفالت همگی حذف بشه ! واقعا فاجعند بقیشون !

تغییر آیکون ها خیلی خوب جلو رفت و عالی بوده

در مورد هدر و بقیه تغییرات ظاهری سایت به نظرم از نظر حجم میتونیم متوسط شاید گاهی رو به بالا استفاده کنیم اگر مجبور شدیم، چون اکثرا با نت پر سرعت میان میشه قدرت رو برد بالا تر ....

شکلک ها باید هدفمند تر بشه و بهتر ......

فعلا همینا تا بعد .....

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی بابت تاپیک خیلی خوب آره اگر این تاپیک نباشه واقعا نمیفهمیم کجاییم .......

:icon_gol:

میگم میخوای بخش طراحی بنرهای تبلیغاتی هم به این زیرتالار اضافه بشه .. ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

تقسیم بندی تالار مشکل داره انگار:banel_smiley_4:

بخش آثار نواندیشان رو یه جا نمیدونم کجا بود پیشنهاد دادم اسمشو عوض کنید که با مسما باشه ولی کسی تره هم خورد نکرد.

منم جا نزدم .... یه جورایی هر جا اومدم یه کلمه حرف بزنم به تریج قبایون برخورد یا تاپیکو قفل کردن یا خطوط قانونو گذاشتن جلوم یا اهمیتی ندادن مثل مثال بالا ....:banel_smiley_4:

الان میخواستم بهترین انیمیشن های ایران و جهان رو معرفی کنم اومدم میبینم هیچ جای مناسبی براش نیست :banel_smiley_4:

ویرونه شده تالار ...همه جاش حذف شده یه سری تالار که پشه توش پر نمیزنه ایجاد شده :banel_smiley_4::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تقسیم بندی تالار مشکل داره انگار:banel_smiley_4:

بخش آثار نواندیشان رو یه جا نمیدونم کجا بود پیشنهاد دادم اسمشو عوض کنید که با مسما باشه ولی کسی تره هم خورد نکرد.

منم جا نزدم .... یه جورایی هر جا اومدم یه کلمه حرف بزنم به تریج قبایون برخورد یا تاپیکو قفل کردن یا خطوط قانونو گذاشتن جلوم یا اهمیتی ندادن مثل مثال بالا ....:banel_smiley_4:

الان میخواستم بهترین انیمیشن های ایران و جهان رو معرفی کنم اومدم میبینم هیچ جای مناسبی براش نیست :banel_smiley_4:

ویرونه شده تالار ...همه جاش حذف شده یه سری تالار که پشه توش پر نمیزنه ایجاد شده :banel_smiley_4::w00:

اونموقع که تغییرات ایجاد میشد شما خیلی وقت بود انجمن نمیومدی .... (با عرض پوزش از تریج قبای مبارک)

چیزی تغییر نمیکنه تا وقتی من هستم ....

در صورت نیاز میتونی از قدرت سبزت استفاده کنی .. که چون زورم نمیرسه نمیتونم جلوتو بگیرم ....

• Like 1
لینک به دیدگاه

مشکلت اینه که همیشه فکر میکنی بحث سر قدرته

اگر بحث سر قدرت بود خودم با اصرار بهت پیشنهاد نمیدادم بیای مدیر تالار بشی.

ای کاش یه روزی یه جایی اینا رو از هم تشخیص بدی.

واقعا متاسفم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مشکلت اینه که همیشه فکر میکنی بحث سر قدرته

اگر بحث سر قدرت بود خودم با اصرار بهت پیشنهاد نمیدادم بیای مدیر تالار بشی.

ای کاش یه روزی یه جایی اینا رو از هم تشخیص بدی.

واقعا متاسفم.

مشکل دخالت در اموریه که بشما مربوط نمیشه ...

مشکل اینه که فکر میکنی مشکل سره قدرته :icon_pf (34):

هر وقت اومدی مثه بقیه فعالیت کردی نظر بده ... الان نظر محمد آر اس از نظر تو برام با ارزش تره ...

چون کاربریه که به این تالار علاقمنده ... لااقل گاهی فعالیت میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو خودتم با خودت مشکل داری. :)

ای جانم .... چه بد کم میاری ... :icon_pf (34): اشکال نداره .. ادامه نمیدم .... گریه نکن

باشه .. من خوده مشکل .... :ws28:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...