رفتن به مطلب

آینه عبرت (هرگز به کسی نخند)

ارسال های توصیه شده

:ws28::ws28::ws28:

تا حالا شده به مشکل یکی بخندید و اون مشکل سرتون بیاد؟:ws52:

بنظر من تو این دنیا یک سری چیزا طلافی میشه و به اون دنیا کشیده نمیشه:banel_smiley_4:

نمونه عینیش برام پیش اومده

سه سال پیش تو خیابون یک پسری و دیدم کت شلوار شیک پوشیده بود با یک لنگه کفش واکس زده و یک لنگه دمپایی توالن و پای گچ گرفته:ws3: بی اختیار خندیم جوری که دست خودم نبود:ws3: غافل از اینکه خدا همین بلا رو سرم میاره فردای اون روز پای خودم شکست و چند نفر به من خندیدن و پای اونا هم رفت تو گچ و......:ws28:

سه هفته پیش پای علی پسرم شکست رفت تو گچ :banel_smiley_4: نخندید:w00:

با ا.ن پای تو گچ رفته فوتبال بازی میکرد:icon_pf (34):

اینم عکسش لینک میذارم که سنگین نشه صفحه:ws3:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خاله جانش هم به پاش میخندید غافل از اینکه این خنده ها دردسر سازه :icon_pf (34):

همچین میخندید خدا دو دستی کوبید بر فرق سر مبارکش:ws28::ws28::167:

افتاد و پاش رفت تو گچ منم شکار لحظه ها گرفتم و عکس گرفتم شاید آینه عبرتی بشه شما به پای گچ گرفته نخندید:ws3:

5978f6eh4h9n8fg4jpi.jpg

• Like 30
لینک به دیدگاه

هرکی میخواد رو پای بهار یادگاری بنویشه باید 1000 تومن به حساب من واریز کنه چون گچش فایبر گلس هستش و با یه ماله گچ کشیدن روش تمیز نمیشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
هرکی میخواد رو پای بهار یادگاری بنویشه باید 1000 تومن به حساب من واریز کنه چون گچش فایبر گلس هستش و با یه ماله گچ کشیدن روش تمیز نمیشه

:ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به شقایق و وحید بگو از هر دونفریشون 2000 تومن طلب داشتم بابت عیدی با این یادگاری میشه نفری 3000 تومن

پول من رو دادن دادن ندادن من عکس گردن های شکستشون رو اینجا میزارم:ws25:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا حساب تو:w00:

من باید بنویسم باید به حساب من پرداخت کنن تازه همجوریشم کلی زد تو سرم که ننویسم:ws3::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا حساب تو:w00:

من باید بنویسم باید به حساب من پرداخت کنن تازه همجوریشم کلی زد تو سرم که ننویسم:ws3::ws28:

بی ادب تو نه و شما کی می خوای ادب یاد بگیری من موندم

خوب عزیزم من بهش گفتم

گفتم اول پول بعد یادگاری تازه اگر من اونجا بودم میگفتم با پا گج گرفته بزنه تو سرت:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهار زیاد نزار پر از یادگاری بشه وقتی میری بازش کنی گچا ابروی ادم جلو پرستاره میره که میخواد گچا ببره:icon_pf (34):

علی جان چهار چشمی مراقبم هستن باز نکنم

اگه به من باشه با یه اره ای قیچیی بازش میکنم :ws3:همین امروز:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نخند دندونات داره دیده میشه:ws3:

دندونهای به این خوشکلی رو کی قایم میکنه:icon_pf (34):

دلم میخوات دیده شه:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

حالا من بهت میخندم :ws3:

319413_280.gif

رو یخ بخندی(این حرف کس دیگه ای بود که به من گفت من کش رفتم:ws3:):ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خندیدن به بهار 500 تومان اون هم جهت رد مظالم و صدقه به حساب من باید واریز گردد:there:

ای کوفت نگیری

خوب شد پای بهار شکست

شهریه دانشگاهتو داری جمع میکنی؟:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...