EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نازنین آقاخانی، ۳۰ سال سن دارد و چندی پس از رفتن شهرداد روحانی از ایران به تهران سفر کرد. او تا به حال چند جلسه با ارکستر سمفونیک تهران قطعاتی را تمرین کرده است. او همان رهبر میهمانی است که طی هفتههای گذشته بارها و بارها دربارهاش صحبت شده بود و نامی از او ذکر نمیشد. این رهبر ارکستر ایرانیالاصل است، اما در وین زاده و بزرگ شده است. آقاخانی به تازگی از اتریش به ایران آمده و پیش از این با ارکسترهای زیادی در اروپا همکاری داشته است. آقاخانی فعالیت موسیقی را از کودکی با نواختن پیانو آغاز کرد و بعد از آن آهنگسازی و رهبری ارکستر کرده است. او همچنین آشنایی خوبی با موسیقی معاصر، موسیقی تئاتر و اپرا دارد.روز دوشنبه بعد از تردیدهای بسیار درباره فعالیت نازنین آقاخانی به عنوان اولین رهبر ارکستر سمفونیک تهران، این خبر به صورت رسمی توسط انجمن موسیقی ایران اعلام شد. در خبر رسمی انجمن موسیقی آمده است: «ارکستر سمفونیک تهران قبل از تعطیلات تابستانی خود تمریناتش را با خانم نازنین آقاخانی انجام میدهد و پس از تعطیلات همزمان با عید سعید فطر، برنامهای به رهبری سهراب کاشف اجرا خواهد کرد.» عكسهای زیبا از نازنین آقا خانی در اتریش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ این آرزویی بود که با خودم باید به گور ببرم.... 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ این آرزویی بود که با خودم باید به گور ببرم.... چرا عزیزم :there: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ چرا عزیزم :there: عشقم این بود برم هنرستان موسیقی. خانوادم نزاشتن. اول دبیرستان بودم رفتم ارکستر ملی نوجوانان..... آرزوم بود بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران، اینم که نشد 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نازنین آقاخانی، ۳۰ سال سن دارد و چندی پس از رفتن شهرداد روحانی از ایران به تهران سفر کرد. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خشقم این بود برم هنرستان موسیقی. خانوادم نزاشتن. اول دبیرستان بودم رفتم ارکستر ملی نوجوانان.....آرزوم بود بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران، اینم که نشد الهی :there: هیچ وقت شرایط اون طوری که ما می خوایم پیش نمی ره :w74: اون موقع نذاشتن در عوض الان یه خانوم معمار خیلی قابلی تازه دیر هم نشده اولین نشدی اما مطمئنا می تونی از بهترین ها باشی 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ باور کن ایراد از من نیست سوتیه منبع خبریه :icon_pf (34): ولی مرسی دقت ! :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ باور کن ایراد از من نیست سوتیه منبع خبریه :icon_pf (34):ولی مرسی دقت ! :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نازنین آقاخانی، ۳۰ سال سن دارد و چندی پس از رفتن شهرداد روحانی از ایران، به تهران سفر کرد. 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ oooooo okkkkkkkkkkkkkkkkkkk:w16: 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بسی جای تشویق دارد که این بانوی عزیز موفق و پر کار است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده