Saman 066 36 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 سلام من ساخت و تولیدیم ولی فکر میکنم ادامه تحصیل (ارشد) تو این رشته زیاد خوب نیست,فک میکنم بازار کار خوبی نداره و تبدیل و طراحی کاربردی خیلی بهترن ,حتی شنیدم هیچ جای دنیا رشته ای با این عنوان و با این دروس ب این شکلی ک در ایران هست, وجود نداره:icon_pf (34): از طرفی مطمئنم ک تو رشته خودم یعنی ساخت ته کنکور ارشد نتیجه بهتری میتونم بگیرم یعنی دانشگاه بهتری میتونم قبول شم ولی ب همین دلایلی ک گفتم میخوام واسه تبدیل بخونم,ب نظر شما کار درستی میکنم؟ 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 23 شهریور، 2013 دروسی مثل سوخت و احتراق و انتقال حرارت 1 و 2 و موتور احتراق رو اگر در کارشناسی پاس کرده باشیم بازم باید پاس کرد ؟ 1
امین فتحی 390 ارسال شده در 1 مهر، 2013 نه بهتون فقط در صورتی پیشنیاز مین که دروس اختیاری رو پاس نکنید که اونم بیشتر به سلیقه دانشگاه هست اما معمولا دینامیک گاز و نیروگاه و موتورهای احتراق و سوخت رو اگر پاس نکنید میدن برای طراحی هم کعکولا مقاومت3 2
en.ml 4113 ارسال شده در 18 آبان، 2013 برای مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه سهند تبریز چه رتبه ای و درصدهایی می خاد؟ 1
rahimiedris 69 ارسال شده در 25 آبان، 2013 سلام اطلاعاتی در مورد رشته مهندسی تسلیحات دانشگاه مالک اشتر داری!!!؟؟؟ اصلا چی هست؟ آیندش چطوریه؟
ارسال های توصیه شده