Saman 066 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من ساخت و تولیدیم ولی فکر میکنم ادامه تحصیل (ارشد) تو این رشته زیاد خوب نیست,فک میکنم بازار کار خوبی نداره و تبدیل و طراحی کاربردی خیلی بهترن ,حتی شنیدم هیچ جای دنیا رشته ای با این عنوان و با این دروس ب این شکلی ک در ایران هست, وجود نداره:icon_pf (34): از طرفی مطمئنم ک تو رشته خودم یعنی ساخت ته کنکور ارشد نتیجه بهتری میتونم بگیرم یعنی دانشگاه بهتری میتونم قبول شم ولی ب همین دلایلی ک گفتم میخوام واسه تبدیل بخونم,ب نظر شما کار درستی میکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ دروسی مثل سوخت و احتراق و انتقال حرارت 1 و 2 و موتور احتراق رو اگر در کارشناسی پاس کرده باشیم بازم باید پاس کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
امین فتحی 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ نه بهتون فقط در صورتی پیشنیاز مین که دروس اختیاری رو پاس نکنید که اونم بیشتر به سلیقه دانشگاه هست اما معمولا دینامیک گاز و نیروگاه و موتورهای احتراق و سوخت رو اگر پاس نکنید میدن برای طراحی هم کعکولا مقاومت3 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ برای مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه سهند تبریز چه رتبه ای و درصدهایی می خاد؟ 1 لینک به دیدگاه
rahimiedris 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اطلاعاتی در مورد رشته مهندسی تسلیحات دانشگاه مالک اشتر داری!!!؟؟؟ اصلا چی هست؟ آیندش چطوریه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده