soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بنظر من fc خیلی بهتر از تافل! دیگه نیاز نیس هر چن سال(2) تمدیدش کنی... امتحانش بصورت مجازی گرفته میشه و مدرکش از کمبریج! مث بقیه . با این مدرکم تو هر کشوری بخوای ادامه تحصیل بدی نیازی نیس که امتحان زبان عمومی شرکت کنی.... یعنی اعتبارش تا اون حد هست.... 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بنظر من fc خیلی بهتر از تافل! دیگه نیاز نیس هر چن سال(2) تمدیدش کنی...امتحانش بصورت مجازی گرفته میشه و مدرکش از کمبریج! مث بقیه . با این مدرکم تو هر کشوری بخوای ادامه تحصیل بدی نیازی نیس که امتحان زبان عمومی شرکت کنی.... یعنی اعتبارش تا اون حد هست.... fc چه آزمونی هستش؟ یه کم بیشتر در موردش توضیح می دی؟ کجا برگزارش می کنه؟ سازمان سنجش؟ 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ fc چه آزمونی هستش؟یه کم بیشتر در موردش توضیح می دی؟ کجا برگزارش می کنه؟ سازمان سنجش؟ اول تو بگو زبانتو کدوم موسسه تموم کردی تا بهتر رراهنماییت کنم؟! چون کتابای خاصی داره 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اول تو بگو زبانتو کدوم موسسه تموم کردی تا بهتر رراهنماییت کنم؟!چون کتابای خاصی داره کانون زبان ایران آمریکا 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ کانون زبان ایران آمریکا پس کتابای پسیج رو نخوندی! آره؟ کسایی که تو جهاددانشگاهی یا موسسه فرزانه فرا زبان میخونن معمولا کتاباشون اینترچنج و در نهایت به پسج ختم میشه که 2 تا هستن...کلاسای هم اونجا برگزار میشه مخفف first certificate exam هستش.خودش کتاب مخصوص داره با حجم درسای بالا. امتحانشم بطور مجازی و از طریق نت میری تو سایت دانشگاه کمبریج ثبت نام میکنی و بهت رمز عبور و زمان آزمون و...میدن تو ساعتی که برات مشخص شده پای نت میشینیو امتحان میدی دیگه نیازم نیس بری تهران! قسمتای آزمون: لیسیننگ - رایتینگ -و...داره 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ پس کتابای پسیج رو نخوندی! آره؟کسایی که تو جهاددانشگاهی یا موسسه فرزانه فرا زبان میخونن معمولا کتاباشون اینترچنج و در نهایت به پسج ختم میشه که 2 تا هستن...کلاسای هم اونجا برگزار میشه مخفف first certificate exam هستش.خودش کتاب مخصوص داره با حجم درسای بالا. امتحانشم بطور مجازی و از طریق نت میری تو سایت دانشگاه کمبریج ثبت نام میکنی و بهت رمز عبور و زمان آزمون و...میدن تو ساعتی که برات مشخص شده پای نت میشینیو امتحان میدی دیگه نیازم نیس بری تهران! قسمتای آزمون: لیسیننگ - رایتینگ -و...داره الهه جان این آزمون هم مثل تافل درجه بندی داره (تافل 1.2.3....) یا همین یه آزمون با همه مراحل تافل برابری می کنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بنظر [/url]من fc خیلی بهتر از تافل! دیگه نیاز نیس هر چن سال(2) تمدیدش کنی... تافل رو اگر Internet Base امتحان بدید فکر میکنم مدرکش مادام العمر باشه 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ نه ibt هم همون دوساله. You can continue to send out your official score report to TOEFL Destinations for two years from your test date. After two years, TOEFL scores are no longer valid. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ الهه جان این آزمون هم مثل تافل درجه بندی داره (تافل 1.2.3....) یا همین یه آزمون با همه مراحل تافل برابری می کنه ؟ شرمنده اصلا حواسم نبود تو این قسمت پست گذاشتم! نه عزیزم همون یه امتحان(تا اونجایی که من اطلاع دارم) تافل رو اگر Internet Base امتحان بدید فکر میکنم مدرکش مادام العمر باشه :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ من 3 هفته دیگه آزمون آیلتس دارم ... دعا کنید ... ولی نمره آیلتس 3 تا 9 هستش که ... ایهیم ... لهجش انگلیسیه ... ....... تا اونجایی که می دونم بیشتر دانشگاه ها 6 به بالا می پذیرن ... ولی تا اونجایی که شنیدم رشته هایی مثل حقوق 7 به بالا قبول می کنن ... کاملا حرفات درسته من تحقیق زیادی کردم در این باره و بیشتر دانشگاه ها از 6/5 به بالا قبول میکنن برای تدریس زبان هم در موسسات مختلف نمره تقریبا نمره 8 میخواد 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من قبلا دوم دبیرستان بودم دو سال رفتم کلاس زبان ، کتابای اینترچینج زرد و قرمزشو تموم کردم، داشت streamline یادمون میداد که دیگه نرفتم، به نظرتون میتونم تو یه سال تافل بگیرم؟ 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بنظر من fc خیلی بهتر از تافل! دیگه نیاز نیس هر چن سال(2) تمدیدش کنی...امتحانش بصورت مجازی گرفته میشه و مدرکش از کمبریج! مث بقیه . با این مدرکم تو هر کشوری بخوای ادامه تحصیل بدی نیازی نیس که امتحان زبان عمومی شرکت کنی.... یعنی اعتبارش تا اون حد هست.... منظورتون همون FCE ه یا FC یه چیز دیگه س چون FCE همون First Certificate of English ه 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ آقا یه سوال کسی می تونه به من یه موسسه خوب برای تافل دور و بر صادقیه تهران معرفی کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من قبلا دوم دبیرستان بودم دو سال رفتم کلاس زبان ، کتابای اینترچینج زرد و قرمزشو تموم کردم، داشت streamline یادمون میداد که دیگه نرفتم، به نظرتون میتونم تو یه سال تافل بگیرم؟ من هم دقیقا شرایطم مثل شماست(زمان تحصیل و کتاب ها)الان دوباره میخوام خوندن زبان رو شروع کنم........نمیدونم کلاسای ترمیک برم یا تافل و آیلتس........خودم بخونم یا کلاس برم؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ تا اونجایی که من میدونم گرفتن این مدارک تو ایران خیلی سختتره! 2 تا ازمون داره ( آزمون کتبی و مصاحبه) تو ازمون کتبی که چندین سوال داره که مهمترینش همون رایتینگش هست. تو مصاحبش یه نفر میشینه و ازت سوال میپرسه یکی از سوالاش به این صورته که یه چیزی رو روی کاغذ مینویسه و تو 1 دقیقه وقت داری تا در موردش فکر کنی و توضیح کامل بدی. در مورد امتیازش هم بستگی داره که کجا بخوای بری تو بعضی از دانشگاه های خارجه امتیاز حداقل 6 رو برای accept میخوان. فعلا اینا بذهنم اومد... 8 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من هم دقیقا شرایطم مثل شماست(زمان تحصیل و کتاب ها)الان دوباره میخوام خوندن زبان رو شروع کنم........نمیدونم کلاسای ترمیک برم یا تافل و آیلتس........خودم بخونم یا کلاس برم؟ من الان کلاسای ایلتسو میرم به نظرم ترمیک بهتره مخصوصا برای من که نمیتونم حرف بزنم! 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من الان کلاسای ایلتسو میرم به نظرم ترمیک بهتره مخصوصا برای من که نمیتونم حرف بزنم! چند نفر دیگه بهمم گفتن آیلتس برو........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ چند نفر دیگه بهمم گفتن آیلتس برو........ آیلتس لیسینیگش به نطرم سخت تره...البته بستگی داره گوشتون رو به چه لهچه ای عادت بدید...:yes: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ یه سایت خیلی عالی برای تافل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده