Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من هر چی گشتم، تاپیکی با این مضمون ندیدم اگر تکراریه حذفش کنید در اینجا سوالات و مشکلاتتون رو در مورد گوشی ها با ذکر مدل و برند گوشی مطرح کنید 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اول مشکل خودم گوشی من نوکیا N73 me هستش ( بسیار خز ! خودم میدونم ) من مدتی هستش عکس های با فرمت Jpeg که ادیت شده باشه مثلا با فتوشاپ رو میریزم توش رنگ هاشو به هم میریزه مثلا سفید ها میشه قرمز قرمزا میشه ابی کلا گند میزنه به عکس در صورتی که اگر همون عکسو برای فرد دیگه ای بلوتوث کنم مشکلی پیش نمیاد و درست نشون میدش مشکل کجاست ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ منم یه سوال دارم .... چند وقت پیش از موبایلم بک آپ گرفتم ... حالا می خوام restore کنم .... با این کار اس ام اس ها و فیلم ها و نرم افزارام که الآن رو گوشیمه ، پاک میشه؟ :JC_thinking: مدل گوشی: نوکیا 5800 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم یه سوال دارم .... چند وقت پیش از موبایلم بک آپ گرفتم ... حالا می خوام restore کنم .... با این کار اس ام اس ها و فیلم ها و نرم افزارام که الآن رو گوشیمه ، پاک میشه؟ :JC_thinking: مدل گوشی: نوکیا 5800 اره عزیزم پاک میشه:biggrin: چه کاریه اخه!... انقدم با گوشیت بازی نکن دختر بد!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اره عزیزم پاک میشه:biggrin: چه کاریه اخه!... انقدم با گوشیت بازی نکن دختر بد!:biggrin: باشه ... ویروسیه ... 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم یه سوال دارم .... چند وقت پیش از موبایلم بک آپ گرفتم ... حالا می خوام restore کنم .... با این کار اس ام اس ها و فیلم ها و نرم افزارام که الآن رو گوشیمه ، پاک میشه؟ :JC_thinking: مدل گوشی: نوکیا 5800 اگه reset factori کنی اسا و شماره ها پاک میشه! شماره های تو سیم کارت پاک نمیشه آهنگا و فیلم هام اگه تو رم باشه پاک نیشه خو! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم يه سوال دارم وقتي گوشي سوخته بايد چيكارش كرد؟؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم يه سوال دارموقتي گوشي سوخته بايد چيكارش كرد؟؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 باید بری یکی دیگه بخری:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ باید بری یکی دیگه بخری:texc5lhcbtrocnmvtp8 ممنون از راهنمايي خوبت ماااااااامي :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ منم يه سوال دارم وقتي گوشي سوخته بايد چيكارش كرد؟؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 میتونی به عنوانِ گوش کوبم ازش استفاده کنی:دی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ میتونی به عنوانِ گوش کوبم ازش استفاده کنی:دی اينم ميشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 انخده دوسش ميداشتم ولي...نيميدونم چرا شيرجه رفت تو چاه دستشويي 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اگه reset factori کنی اسا و شماره ها پاک میشه! شماره های تو سیم کارت پاک نمیشه آهنگا و فیلم هام اگه تو رم باشه پاک نیشه خو! آها ... restore بر اساسه بک آپ قبلی ، همون reset هستش؟ بسیار عالی ... پس برم آنتی ویروس بگیرم ...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ سلام گوشی بدبخت من تقریباً 50 بار از دستم افتاد پایین. چند ماه پیش وقتی افتاد دوربینش دیگه از کار افتاد. مدل گوشیمnokia N81 بردمش یه تعمیرگاه نتونست درستش کنه میگفت باید صفحه LCنمیدونم چیچیش :JC_thinking:عوض بشه حالا چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ سلام گوشی بدبخت من تقریباً 50 بار از دستم افتاد پایین. چند ماه پیش وقتی افتاد دوربینش دیگه از کار افتاد. مدل گوشیمnokia n81 بردمش یه تعمیرگاه نتونست درستش کنه میگفت باید صفحه lcنمیدونم چیچیش :jc_thinking:عوض بشه حالا چیکار کنم؟ وا!!! خو ببر lcعوض کنن دیگه!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده