monire 680 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 میخوام پیشنهاد بدم یک گروه ترجمه در این بخش برپا کنیم.کتابش با من.واسه دانلود میذارم .هرکس که اعلام آمادگی کنه چند صفحه از کتاب رو به عهده میگیره و ترجمه شده اش رو به همراه کلمات کلیدی تخصصی توی یه فایل ورد آپلود میکنه و قرار میده.هم زبان تخصصی هم اطلاعات معماری هم همکاری و همیاری. نظر مدیران محترم چیه؟! (مشابه اینکار در باشگاه مهندسان انجام میشد از اونجا ایده اش رو گرفتم:JC_thinking:.گفتم که ریا نشه) 5
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني 3
monire 680 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2010 خوب من سپیده خانوم رو آن ندیدم میشه تا پایان امتحانات من و ایشون صبر کرد و بعد برنامه ی دقیق این حرکت رو ریخت و اجرا کرد:TAEL_147::wubpink: 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 20 فروردین، 2010 سلام منیره جان آره گلم همچین پیشنهادی شد اما اعضایی نبود من الان یه گروه میزنم تا عضو جمع کنیم بابت این کار:4uboxsmiley: 3
monire 680 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 خوب امتحانات من تموم شد.اگر همه وقتشون آزاده کتاب رو آپلود کنم و قرار بدم:1238: 1
monire 680 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 كتاب چي؟.......... Building your own home مطلب معماری نداره ولی اصطلاحات زیادی داره در مورد پیمانکاری و...من تا نصفه خوندمش. 5تا BonusChapter آموزش کار با کد که از روی سی دی نصب نرم افزار بداشتم.یکیش که خوندمش مال کشیدن یکی از خونه های لوکوربوزیه بود سه بعدی یه مقاله در مورد کناف یه مقاله هم هست Roof Trusses ظاهر و باطن فعلا همینا رو دارم. حالا اگه خوبه که....:JC_thinking: 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 ايول. ما هم تصميم گرفتيم يه كتاب رو ترجمه كنيم ولي فعلا وقت پيدا نكرديم شروع كنيم 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني دیکشنریتون فقط تخصصیه معماریه؟مکانیک تهیه نمیکنید؟ 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 قرار هست فعلا ديكشنري معماري ، شهرسازي ، مكانيك آماده بشه. انشاالله رشته هاي ديگه هم در اينده 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 از کجا شروع می کنیم؟ به چه چیزی میخوایم برسیم؟ یعنی تو این دیکشنری چی قراره باشه؟ از کی شروع می کنیم؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2010 در مورد اینکارایی که قراره انجام بشه که یکیش رو ابوذر گفت ایشالا یه 20 روز دیگه مفصل صحبت میکنیم. اول گروه رو تشکیل میدیم و بعد صحبت ها رو در قالب گروه ها انجام میدیم. 2
monire 680 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2010 چرا شروع نمیکنیم خوب؟!:banel_smiley_90: تا وقتی که هی پشت گوش میندازیم هی عقب میفته خوب 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2010 منیره جان ایشالا دو هفته دیگه با بیان یه سری چیزا کارا رو شروع میکنیم. اماده کنید خودتونو 2
monire 680 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2010 منیره جان ایشالا دو هفته دیگه با بیان یه سری چیزا کارا رو شروع میکنیم. اماده کنید خودتونو دو هفته پیش هم همینو گفتی مدیر 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2010 یه هفته پیش گفتم 20 روز دیگه. الانم کمتر از 2هفته مونده. واسه اینکه کار با برنامه بهتری پیش بره اینو میگم. وگرنه همین الانم میشه اینکارو شروع کنیم. خوب من به سپیده میگم که تاپیک جمع آوری تیم رو بزنه تا اون موقع ایشالا شروع کنیم 4
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 الوعده وفا سر 2 هفته انجام شد :rose:گروه معماری نواندیشان:rose: 2
ارسال های توصیه شده