رفتن به مطلب

عذرخواهی

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

هیچی فقط بنا به درخواست یه اقا خواستم ازتون عذرخواهی کنم.البته ایشون فرمودم عذرخواهی باید دو طرفه باشه.

دو طرف باید همدیگه رو ببخشن.این وسط به دو طرف ظلم شده.ما که شما رو بخشیدیم.شمام ما رو ببخشید.حالا یه مدت دور هم یه جنجالی کردیم و به هم فحش دادیم.اینا همش خاطره میشه.بیاین با بخشیدن همدیگه اسم این مرد رو در تاریخ ثبت کنیم.کسی که آرامش را به خانه بازگرداند.پادرمیانی مرد سیاه پوش.روشنفکری که مصلحت خانه ارزویش بود.

این مدت هم ما ضرر کردیم هم شما.حالا یکی بیشتر یکی کمتر مهم نیس که.مهم اینه که با هم دست بدیم و صورت همدیگه رو ببوسیم و دلامون شاد بشه.واسه سلامتی اون مرد بزرگ منش هم دعا کنیم.امیدوارم شما هم ببخشید من رو

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ما 78 بار عذرخواسته شدیم بدون انکه لعاب خاطره هامان کدرشود!

ما به باد ایمان اوردیم قبل ازانکه اغاز فصل سرد را درچشمان بی فروغ باورکنیم

عذرم بپذیر ای همه چیز!

• Like 11
لینک به دیدگاه
ما 78 بار عذرخواسته شدیم بدون انکه لعاب خاطره هامان کدرشود!

ما به باد ایمان اوردیم قبل ازانکه اغاز فصل سرد را درچشمان بی فروغ باورکنیم

عذرم بپذیر ای همه چیز!

من نمیتونم تو رو ببخشم.یادم میاد اون دفعه که بهت سیلی زدم دستم درد گرفت.

من رای به اعدام تو میدم.شاید با این کار دلم خنک بشه و بخشیدم و اون دنیا بری تو بهشت.

نفر بعدی...

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها یه سوال.

واقعا تو جمع شما کسی هست که فکر کنه ملت هم باید عذرخواهی کنند؟اگه آره.دلیلشم بگین.به خاطر کدوم کار ملت باید عذرخواهی کنند؟به خاطر هدر رفتن فشنگا؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه ها یه سوال.

واقعا تو جمع شما کسی هست که فکر کنه ملت هم باید عذرخواهی کنند؟اگه آره.دلیلشم بگین.به خاطر کدوم کار ملت باید عذرخواهی کنند؟به خاطر هدر رفتن فشنگا؟

اغا بحثو سیاسیش نکن تو دیسکو!

• Like 3
لینک به دیدگاه

بحث سیاسی نیست به هیچ وجه.

اینجا قراره بچه ها از هم عذر خواهی کنیم.

شما خسارت های زیادی بر من وارد کردین.هم مالی و هم استرسی و هم سکته ای و قلبی و مغزی و خانوادگی و ...........

آقا جان من نمیتونم تو خونواده سرم و بلند کنم.چرا برداشتین تاپیک زدین بر علیه من.خوبه تعدادتون هم چند تا بیشتر نیست.

من و مجبور کردین باهاتون برخورد کنم که اونم فقط ضرر مالی برام در پی داشت.

من نمیتونم از خونه برم بیرون.همه هو میکنن منو.رفتیم یه نفر اوردیم بلکه شما رو ادم کنه حالا میبینیم اونم واسمون دم در اورده.

من نمیتونم شما رو ببخشم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

کلا کار همیشگی ماهاست

وقتی میبینیم منافعمون به خطر افتاده به غلط کردن میافتیم

ویرایش شده:

غلام همت انم که زیر چرخ کبود

ز هر چه رنگ تعلق میپذیرد ازاد است

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...