YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ رشتههای دارای بیشترین فارغ التحصیل بیکار/ شناسایی شاغلان غیرمرتبط رشتههای روانشناسی، علوم اجتماعی و حقوق به گفته دبیر شورای عالی برنامهریزی آموزش عالی از جمله رشتههایی در آموزش عالی کشور هستند که بیشترین فارغ التحصیلان بیکار را دارند. سعید قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: رشتههایی که ظرفیت فارغ التحصیلان بیکار در آنها زیاد است را شناسایی میکنیم البته عمدتاً این وضعیت در رشتههای علوم انسانی مشاهده میشود رشتههای روانشناسی، علوم اجتماعی و حقوق جزو این رشتهها هستند. دبیر شورای عالی برنامهریزی آموزش عالی از کسب آمار دقیق از مرکز آمار ایران درباره تعداد فارغ التحصیلان بیکار خبر داد و گفت: در صدد هستیم آمار دقیقتری از مرکز آمار ایران درباره تعداد فارغ التحصیلان بیکار و یا افرادی که در رشته تحصیلیشان شاغل به کار نیستند کسب کنیم. قدیمی خاطرنشان کرد: اطلاع از آمار دقیق فارغ التحصیلان بیکار یا افرادی که در عرصهای متفاوت با رشته تحصیلیشان در حال فعالیت هستند میتواند داده مناسبی برای شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی باشد تا بتوانیم بر اساس آن برای توسعه رشتههای جدید دانشگاهی برنامهریزی کنیم. وی افزود: اگر بتوانیم رشتههای دانشگاهی کارآمد و پاسخگوی نیاز جامعه را طراحی و راه اندازی کنیم حتما میتوانیم ظرفیتهای مازاد را به این سمت سوق دهیم. 14 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر میکردم رشته ما بیشترین فارغ التحصیل بیکار رو داره 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ البته فکر کنم باید معماری رو اضافه کنن... چون اکثر معمارها بیکارن.... 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ قدیمی خاطرنشان کرد: اطلاع از آمار دقیق فارغ التحصیلان بیکار یا افرادی که در عرصهای متفاوت با رشته تحصیلیشان در حال فعالیت هستند میتواند داده مناسبی برای شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی باشد تا بتوانیم بر اساس آن برای توسعه رشتههای جدید دانشگاهی برنامهریزی کنیم.وی افزود: اگر بتوانیم رشتههای دانشگاهی کارآمد و پاسخگوی نیاز جامعه را طراحی و راه اندازی کنیم حتما میتوانیم ظرفیتهای مازاد را به این سمت سوق دهیم. جالبه. این نشون میده تا حالا راجع به این موضوع برنامه ریزی وجود نداشته.:icon_pf (34): تازه الان هم مثل قضیه کاشت سیب زمینی و پیاز که هر سال یکی فراوون میشه و ارزون و دیگری نایاب میخوان عمل کنن. آگاهانه یا ناآگاهانه سرنوشت این نسل به بازی گرفته شده. 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فارغ تحصیل هستم ، یک بیکار :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مسئولین لطف کنن کلاهشون رو بذارن بالاتر که این آمار گیری مایه سرافرازیشونه :icon_pf (34): واقعا جای تاسف داره که با این وضعیت اجتماعی و سستی پایه های زندگی خانواده ها فارق التحصیلان علوم اجتماعی و روانشناسان بیکارن فکر کنم اینها قرار بوده یه روزی آینده ساز باشن و توی جامعه اشون نقشی رو ایفا کنن 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ تا جایی که من میدونم بیکاری کلا به رشته ربطی نداره!:4chsmu1: عوامل زیادی هستن که موثرن در امر اشتغال! 3 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ والا دیده ها و شنیده های من حاکی از آن است که مهم نیست شما چه رشته چه دانشگاه و با چه معدلی باشی(به استثنا معدلهای خیلی بالا) مهم این است که شما یک پارتی خوب داشته باشی اونوقت هست که یک فرد دیپلم میتواند بسیار بهتر از یک مهندس برق شاغل شده حقوق بگیرد و زندگی کند! بله حقیقت این است! 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ والا دیده ها و شنیده های من حاکی از آن است که مهم نیست شما چه رشته چه دانشگاه و با چه معدلی باشی(به استثنا معدلهای خیلی بالا)مهم این است که شما یک پارتی خوب داشته باشی اونوقت هست که یک فرد دیپلم میتواند بسیار بهتر از یک مهندس برق شاغل شده حقوق بگیرد و زندگی کند! بله حقیقت این است! دقیقا یکی از دوستامون هست دیپلم انسانیه و با پارتی بازی الان تمام فرهنگ سراها زیر دستشه جالب اینه که نه سن و سالی داره و نه تجربه ای در این کار :icon_pf (34): بعد می گیم چرا مملکتمون به جای پیشرفت پسرفت می کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده