afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم: زردهتخممرغ: 6 عدد خامه فرمگرفته: 400 گرم شكر: 200 گرم شكلات ذوبشده: 400 گرم پودر كاكائو: 50 گرم ژلاتين: 3 قاشق غذاخوري آب سرد: يك ليوان وانيل: يك دوم قاشق چايخوري پودر فندق: 200 گرم خامه صبحانه: 200 گرم روش تهيه: ابتدا ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و داخل ظرف فلزي روي بخار آب قرار ميدهيم تا مايه ذوب و يكدست شود. زردههاي تخممرغ را با شكر و وانيل توسط همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كاملا فرم گرفته و كرم و كشدار شوند. خامه صبحانه و شكلات را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و هم ميزنيم تا كرم گاناش تيره حاصل شود. شكلات داغ را به همراه پودر كاكائو به مايه زرده اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم. ژلاتين و خامه فرمگرفته و پودر فندق را به مواد كرم اضافه كرده و تا آخر كار با همزن برقي و با درجه كند همزن هم ميزنيم. كرم را داخل قالب مورد نظر ريخته و 6 تا 8 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.پس از اين مدت كرم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با ميوههاي فصل تزئين ميكنيم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .