رفتن به مطلب

كرم فندق شكلات


ارسال های توصیه شده

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم:

 

 

  • زرده‌تخم‌مرغ: 6 عدد

 

  • خامه ‌فرم‌گرفته: 400 گرم

 

  • شكر: 200 گرم

 

  • شكلات ذوب‌شده: 400 گرم

 

  • پودر كاكائو: 50 گرم

 

  • ژلاتين: 3 قاشق غذاخوري

 

  • آب سرد: يك ليوان

 

  • وانيل: يك دوم قاشق چاي‌خوري

 

  • پودر فندق: 200 گرم

 

  • خامه صبحانه: 200 گرم

 

 

 

روش تهيه:

 

ابتدا ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و داخل ظرف فلزي روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا مايه ذوب و يكدست شود. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با شكر و وانيل توسط همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا كاملا فرم گرفته و كرم و كشدار شوند. خامه صبحانه و شكلات را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و هم مي‌زنيم تا كرم گاناش تيره حاصل شود.

شكلات داغ را به همراه پودر كاكائو به مايه زرده اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي‌كنيم. ژلاتين و خامه فرم‌گرفته و پودر فندق را به مواد كرم اضافه كرده و تا آخر كار با همزن برقي و با درجه كند همزن هم مي‌زنيم. كرم را داخل قالب مورد نظر ريخته و 6 تا 8 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم.پس از اين مدت كرم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با ميوه‌هاي فصل تزئين مي‌كنيم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...