رفتن به مطلب

دیگه شکر نخور ! (مهـــــــــــــــــــم)

EOS

ارسال های توصیه شده

کلا تو سایت قبلی هم که بودم سعی میکردم این تاپیکا رو نخونم چون تقریبا میگفت هیچی نباید بخورید :sigh:

این محققین و دانشمندان این قدر به هر چیزی گیر دادن و روش تحقیق کردن که خودشون هم یادشون می ره که قبلا تایید کرده بودن یا تکذیب :banel_smiley_4:

در کل من هم زیاد به این مسائل کاری ندارم

به قول یه دکتری خیلی از چیزایی که ما فکر می کنیم برای بدنمون بد هستن و همه تکذیبش می کنن باز هم برای بدن الزامی ان اما در حد نیاز نه بیشتر :ws46:

اما یه چیزایی هست که تجربیه و خود آدم بعد از مدتی می تونه اثر مثبت یا منفیش رو روی بدنش متوجه بشه

شکر هم یکی از اون هاست که من اثرات منفیش رو روی خیلی ها دیدم :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

میشه منبع علمی این مطالب رو بگید؟

تا جایی که من میدونم و از منابع علمی شنیدم مصرف شکلات نه تنها باعث بیحوصلگی نیست بلکه برای درمان افسردگی هم موثره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه منبع علمی این مطالب رو بگید؟

تا جایی که من میدونم و از منابع علمی شنیدم مصرف شکلات نه تنها باعث بیحوصلگی نیست بلکه برای درمان افسردگی هم موثره!

بهترین منبع بدن خودت

یه سرچ درباره مضرات شکر توی نت بکن منابع زیادی هست

اما در اصل چند روز پیش یکی از دوستانم رفت دکتر و اولین چیزی که بهش گفته بود این بود که مصرف شکر و هر گونه شیرینی و قند مصنوعی رو از برنامه غذاییش حذف کنه

صحبتت درسته عزیزم شیرینجات کلا انرژی زا هستن اما تنها شیرینیه طبیعیه که ضرری برای بدن نداره

قند مصنوعی مثل اینه که می خوای ابروش رو درست کنی چشمش هم کور کنی :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این محققین و دانشمندان این قدر به هر چیزی گیر دادن و روش تحقیق کردن که خودشون هم یادشون می ره که قبلا تایید کرده بودن یا تکذیب :banel_smiley_4:

در کل من هم زیاد به این مسائل کاری ندارم

به قول یه دکتری خیلی از چیزایی که ما فکر می کنیم برای بدنمون بد هستن و همه تکذیبش می کنن باز هم برای بدن الزامی ان اما در حد نیاز نه بیشتر :ws46:

اما یه چیزایی هست که تجربیه و خود آدم بعد از مدتی می تونه اثر مثبت یا منفیش رو روی بدنش متوجه بشه

شکر هم یکی از اون هاست که من اثرات منفیش رو روی خیلی ها دیدم :icon_pf (34):

دقیقا :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...