farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه شهرسازا و غير شهرسازا انجمن شهرسازان دانشگاه آرادان به همكاري شهرداري منطقه 1 تهران همايشي تحت عنوان مديريت و برنامه ريزي مشاركتي شهر تهران برگزار مي كند. سخنرانان برنامه: دكتر مرادي دكتر نصيري دكتر سعيدي رضواني براي اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد. اگر بازم سوالي بود من در خدمتم... 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه شهرسازا و غير شهرسازاانجمن شهرسازان دانشگاه آرادان به همكاري شهرداري منطقه 1 تهران همايشي تحت عنوان مديريت و برنامه ريزي مشاركتي شهر تهران برگزار مي كند. سخنرانان برنامه: دكتر مرادي دكتر نصيري دكتر سعيدي رضواني براي اطلاعات بيشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه كنيد. اگر بازم سوالي بود من در خدمتم... ببخشید این همایش مهلت ارسال مقاله نداره؟ بعد یه روزه اس؟ محل برگزاری چرا دانشگاه شهید بهشتی حالا؟ 6 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید این همایش مهلت ارسال مقاله نداره؟ بعد یه روزه اس؟ محل برگزاری چرا دانشگاه شهید بهشتی حالا؟ تو پستر زده اگه دقت كنيد... والا چون دانشگاه خودمون خيلي مجهز بود خواستيم ريا نشه واسه همين تو شهيد بهشتيه... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو پستر زده اگه دقت كنيد...والا چون دانشگاه خودمون خيلي مجهز بود خواستيم ريا نشه واسه همين تو شهيد بهشتيه... بله روئیت شد. فقط یه سوال هیئت داوری چه کسانی هستند؟ 4 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بله روئیت شد. فقط یه سوال هیئت داوری چه کسانی هستند؟ 3نفر سخنران و مهندس علي يزداني و مهندس احمد اسكندري... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 3نفر سخنران و مهندس علي يزداني و مهندس احمد اسكندري... به غیر از سعیدی رضوانی بقیه ی اسامی ناآشنا هستند. 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به غیر از سعیدی رضوانی بقیه ی اسامی ناآشنا هستند. با عرض پوزش الان بايد برم اما حتما فردا راجبشون 1سري اطلاعات ميزارم... ممنون از پيگيريتون 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یه مهندس یزدانی هست که تو جامعه شهرساز عضو هست ... نمیدونم همونه یا نه . اسم کوچکشو نمیدونم.البته ایشون هم در حد بالایی ( البته تا اونجایی که من میدونم ) مثل دکتر رضوانی نیستن که بخواهند به عنوان داور بررسی مقاله باشند 2 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یه مهندس یزدانی هست که تو جامعه شهرساز عضو هست ... نمیدونم همونه یا نه . اسم کوچکشو نمیدونم.البته ایشون هم در حد بالایی ( البته تا اونجایی که من میدونم ) مثل دکتر رضوانی نیستن که بخواهند به عنوان داور بررسی مقاله باشند ایشون مهندس علی یزدانی هستن استاد و مدیر گروهمون.سطح علمیشونم بالاست 4 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به غیر از سعیدی رضوانی بقیه ی اسامی ناآشنا هستند. یه مهندس یزدانی هست که تو جامعه شهرساز عضو هست ... نمیدونم همونه یا نه . اسم کوچکشو نمیدونم.البته ایشون هم در حد بالایی ( البته تا اونجایی که من میدونم ) مثل دکتر رضوانی نیستن که بخواهند به عنوان داور بررسی مقاله باشند من قرار بود 1سري اطلاعات بدم در مورد هيئت داوران رزومه كامل و دقيقشون رو هنوز موفق نشدم پيدا كنم اما در حد اطلاع خودم ميگم دوستان تا انشالا كاملترشو بزارم... دكتر مرادي كه درواقع دكتر واراز مرادي مسيحي هستند فوق ليسانس ار دانشگاه لندن و دكتري از دانشگاه تهران مركز دارند و در حال حاضرم استاد تهران مركز هستند.از كتاب هايي هم كه دارند يكيش كه خودم كمي مطالعه كردم برنامه ريزي استراتژيك و كاربرد آن در شهرسازي هست. دكتر نصيري هم شهردار مناطق 1و22و8 و1 بودند و در حال حاضرم مشاور آقاي قاليباف هستند. مهندس اسكندريم شهردار ناحيه 2 منطقه 1 هستند. مهندس يزداني كه الان ديگه شدند دكتر يزداني معاون آموزشي و مدير گروه شهرسازي دانشگاه آرادان و همچنين استاد دانشگاه آزاد واحد رباط كريم و همچنين مدير عامل شركت راتا هستند. 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من قرار بود 1سري اطلاعات بدم در مورد هيئت داوران رزومه كامل و دقيقشون رو هنوز موفق نشدم پيدا كنم اما در حد اطلاع خودم ميگم دوستان تا انشالا كاملترشو بزارم...دكتر مرادي كه درواقع دكتر واراز مرادي مسيحي هستند فوق ليسانس ار دانشگاه لندن و دكتري از دانشگاه تهران مركز دارند و در حال حاضرم استاد تهران مركز هستند.از كتاب هايي هم كه دارند يكيش كه خودم كمي مطالعه كردم برنامه ريزي استراتژيك و كاربرد آن در شهرسازي هست. دكتر نصيري هم شهردار مناطق 1و22و8 و1 بودند و در حال حاضرم مشاور آقاي قاليباف هستند. مهندس اسكندريم شهردار ناحيه 2 منطقه 1 هستند. مهندس يزداني كه الان ديگه شدند دكتر يزداني معاون آموزشي و مدير گروه شهرسازي دانشگاه آرادان و همچنين استاد دانشگاه آزاد واحد رباط كريم و همچنين مدير عامل شركت راتا هستند. ممنون بله آقای مرادی مسیحی انسان باسوادی هستند. 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من قرار بود 1سري اطلاعات بدم در مورد هيئت داوران رزومه كامل و دقيقشون رو هنوز موفق نشدم پيدا كنم اما در حد اطلاع خودم ميگم دوستان تا انشالا كاملترشو بزارم...دكتر مرادي كه درواقع دكتر واراز مرادي مسيحي هستند فوق ليسانس ار دانشگاه لندن و دكتري از دانشگاه تهران مركز دارند و در حال حاضرم استاد تهران مركز هستند.از كتاب هايي هم كه دارند يكيش كه خودم كمي مطالعه كردم برنامه ريزي استراتژيك و كاربرد آن در شهرسازي هست. دكتر نصيري هم شهردار مناطق 1و22و8 و1 بودند و در حال حاضرم مشاور آقاي قاليباف هستند. مهندس اسكندريم شهردار ناحيه 2 منطقه 1 هستند. مهندس يزداني كه الان ديگه شدند دكتر يزداني معاون آموزشي و مدير گروه شهرسازي دانشگاه آرادان و همچنين استاد دانشگاه آزاد واحد رباط كريم و همچنين مدير عامل شركت راتا هستند. مرسی از اطلاع رسانی.....فقط اینه کدوم سعیدی رضوانی؟دکتر نوید سعیدی رضوانی یا هادی سعیدی رضوانی...... اگه نوید سعیدی رضوانی باشه....ایشون و مرادی مسیح از اساتید ما هستن.....واسم عجیبه که خبر این همایش رو ندادن 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یه مهندس یزدانی هست که تو جامعه شهرساز عضو هست ... نمیدونم همونه یا نه . اسم کوچکشو نمیدونم.البته ایشون هم در حد بالایی ( البته تا اونجایی که من میدونم ) مثل دکتر رضوانی نیستن که بخواهند به عنوان داور بررسی مقاله باشند نه مهرداد جان اون دکتر یزدانی که میگی سنشون از این دکتر یزدانی خیلی بیشتره. دکتر یزدانی مورد نظر شما موهای جو گندمی مایل به سفید دارند و از اعضای اصلی گروه تهیه طرح جامع تهران در بومسازگان بودند. 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ باریکلا! چه انجمن علمی فعال و خوش شانسی! ضمنا حالا نمیشد وسط امتحانا نباشه؟! 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ممنونبله آقای مرادی مسیحی انسان باسوادی هستند. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی از اطلاع رسانی.....فقط اینه کدوم سعیدی رضوانی؟دکتر نوید سعیدی رضوانی یا هادی سعیدی رضوانی......اگه نوید سعیدی رضوانی باشه....ایشون و مرادی مسیح از اساتید ما هستن.....واسم عجیبه که خبر این همایش رو ندادن والا هدي جان منم ايشون رو به فاميلي ميشناسم اما فردا از استادمون اسمشونم ميپرسم...:icon_gol: اينم كه خبر ندادن رو والا چي بگم... 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نه مهرداد جان اون دکتر یزدانی که میگی سنشون از این دکتر یزدانی خیلی بیشتره. دکتر یزدانی مورد نظر شما موهای جو گندمی مایل به سفید دارند و از اعضای اصلی گروه تهیه طرح جامع تهران در بومسازگان بودند. ممنون بابت توضيحات شيخ عزيز:icon_gol: باریکلا! چه انجمن علمی فعال و خوش شانسی! ضمنا حالا نمیشد وسط امتحانا نباشه؟! چرا خوش شانس؟ روز انتخاب سالن دست ما نبود...وگرنه ماهم دوست داشتيم زمان ديگري باشه... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ نه مهرداد جان اون دکتر یزدانی که میگی سنشون از این دکتر یزدانی خیلی بیشتره. دکتر یزدانی مورد نظر شما موهای جو گندمی مایل به سفید دارند و از اعضای اصلی گروه تهیه طرح جامع تهران در بومسازگان بودند. ااااا نمدونستم :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی از اطلاع رسانی.....فقط اینه کدوم سعیدی رضوانی؟دکتر نوید سعیدی رضوانی یا هادی سعیدی رضوانی......اگه نوید سعیدی رضوانی باشه....ایشون و مرادی مسیح از اساتید ما هستن.....واسم عجیبه که خبر این همایش رو ندادن هدي جون دكتر سعيدي رضواني دقيقا همون استاد شما يعني نويد سعيدي رضواني هستند... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده